View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
edit_no_90 kytky 4, meta: 4050
|
Posted: Sun 15.7.2007 21:19 Post subject: Cyklistika |
|
|
Jaktože tady tohle téma chybí?
Takžeee, jezdíte? Kdo vás naučil a v kolika letech? Jaké máte kolo?
Máte nějaký tip na dobrou cyklostezku? Jak je na tom vaše město s péčí o cyklisty?
Půjčili jste si už někdy kolo v půjčovně Českých drah? (my dnes poprvé a bylo to super, mají dobrý trekingový kola )
Cestujete s kolem do zahraničí nebo na nějaký delší výlety po Čechách?
Opravujete si kolo sami nebo využíváte cykloservis? Nějaký tip na dobrý a levný?
Jo, a nevíte (Pražáci), jestli někde vykupujou starší rachotiny na náhradní díly? |
|
Back to top |
|
|
Suny ..........................
|
Posted: Sun 15.7.2007 21:22 Post subject: |
|
|
No tak já na kole začala jezdit asi v 5ti a hned mě naši začali tahat kde se dalo, ani bych radši nechtěla vidět, kolik mám naježděno kilometrů. Naši jsou na kole pořád, já ted už moc ne, protože bohužel v okolí nic moc není a musí se popojet autem, což je na dlouhý lokte.
Jinak na kolo je krásná Šumava a Český Ráj.
A kolo mám horský, Gery Fischer a momentálně visí na háku v garáži _________________
If you want to make God laugh, tell him about your plans.
-Woody Allen- |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Sun 15.7.2007 21:40 Post subject: |
|
|
no tak já mám kolo, který je koupený asi v roce 97, author.. ocelový rám atd.. váží asi 40kg a slouží pořád dobře.. většinu si na kole dělám sma a když nevim tak to ví táta..dřív jsem jezdila hodně, dokonce jsem jezdila i na různé výpravy s partičkou cyklistů..jo to byli časy, 100km pro mě nebyl problém..ale od tá doby co mám brusle a pochopila jsem, že sjezd na bruslích je větší adrenalin než na kole a dokonce mě z toho nebolí zadek, tak kolu moc nedám, ale ráda bych občas zase vyjela..tady od nás z modřan a okolí jsou na kolo fajn podmínky, člověk sedne na kolo a za 5 minut neví že je v Praze..
Takže mužeme třeba uspořádat nejaký sraz na kolech ale ne teda ve 30ti stupnových vedrech..
Vim o jednom servisu tady u nás, nevim jestli jsou levný, ale maj věčně plno aspon co slyšim když tam nakupuju příslušenství a to levný maj a na kvalitu si stěžovat taky nemužu..Má to nějakej starej pán, prej je to bejvalej profi cyklista..ul Marianská tušim.. naproti OBI v Modřanech, je vedle toho "pizza go home" _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
kecka kytky 6, meta: 7850
|
Posted: Mon 16.7.2007 6:59 Post subject: |
|
|
začínala jsem ve školce, opravdu jezdit na kole jsem se naučila o prázdninách u babičky. Naši pak přijeli na návštěvu a já jsem jim chtěla ukázat jak už to umím. Vždycky jsem tam jezdila po trávníku, pak jsem projela otevřenou bránou ven a tam se otočila a zpátky....no a když jsem se chtěla předvádět tak půlka té brány byla zavřená a já to do ní napálila |
|
Back to top |
|
|
Mo Cuishle kytky 8, meta: 17650
|
Posted: Mon 16.7.2007 7:16 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Rokkan kytky 7, meta: 11650
|
|
Back to top |
|
|
greenwood seja feliz, menina
|
Posted: Mon 16.7.2007 13:05 Post subject: |
|
|
ed _________________ "Valeu a pena? Tudo vale a pena se a alma não é pequena" ~ Fernando Pessoa, Mensagem, Mar Português
“It’s dark because you are trying too hard.
Lightly child, lightly. Learn to do everything lightly.
Yes, feel lightly even though you’re feeling deeply.
Just lightly let things happen and lightly cope with them."
Last edited by greenwood on Tue 29.9.2015 12:59; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Mon 16.7.2007 13:37 Post subject: |
|
|
jsem si chtěla koupit nový kolo na splátky nějakej lonskej model, ale ani na ty splátky mít nebudu, takže možná příští léto.. _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
Nocturmas _____________
|
Posted: Mon 16.7.2007 14:17 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Alshwarya kytky 8, meta: 21650
|
Posted: Thu 19.7.2007 11:26 Post subject: |
|
|
edit
Last edited by Alshwarya on Tue 2.2.2010 19:51; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Nightwish kytky 3, meta: 1550
|
Posted: Wed 1.8.2007 16:29 Post subject: |
|
|
já mám dotaz, nevíte někdo, jak má být optimální nastavení sedadla a řídítek? jako jestli mají být ve stejné rovině nebo jedno níž,výš..mám takový pocit,že ze současné polohy mě hrozně bolí záda a nějak nevím,jak to mám nastavit líp _________________ -léta už tajím svoji příslušnost, v zemi co vyměnila hrubost za slušnost- |
|
Back to top |
|
|
terka.23.k kytky 4, meta: 4050
|
Posted: Wed 1.8.2007 17:32 Post subject: |
|
|
tak podle me nezalezi na tom, jak jsou vzhledem k sobe nastavene riditka a sedatko, ale sedatko by melo byt tak, ze kdyz na nem sedis a das nohu na slapatko, tak by mela byt propnuta.....jinak teda nevim, z ceho by te mohly ty zada bolet _________________ hledám ticho co zastavím za chodu
za chodu ticha hledám svobodu
|
|
Back to top |
|
|
Mantis_religiosa kytky 4, meta: 2750
|
|
Back to top |
|
|
Lujsa Srdečnice
|
Posted: Wed 1.8.2007 18:30 Post subject: |
|
|
nemělo to být k úrovni pánve? _________________ Revenge is a dish best served cold. |
|
Back to top |
|
|
Nightwish kytky 3, meta: 1550
|
Posted: Wed 1.8.2007 20:37 Post subject: |
|
|
terka.23.k wrote: | tak podle me nezalezi na tom, jak jsou vzhledem k sobe nastavene riditka a sedatko, ale sedatko by melo byt tak, ze kdyz na nem sedis a das nohu na slapatko, tak by mela byt propnuta.....jinak teda nevim, z ceho by te mohly ty zada bolet |
mám takový pocit,že mám moc nízko řídítka,takže jak koukám na cestu,hrozně zvedám hlavu-takže trpí krční páteř..zřejmě budu zkoušet různý způsoby nastavení...
ale určitě na to existujou nějaký ty parametry,jak by to mělo být...metti,tou úrovní pánve myslíš co? _________________ -léta už tajím svoji příslušnost, v zemi co vyměnila hrubost za slušnost- |
|
Back to top |
|
|
|