View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
villete vrrrr raf raf
|
Posted: Thu 24.5.2007 8:40 Post subject: ed |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
user_33 kytky 5, meta: 4350
|
Posted: Thu 24.5.2007 8:58 Post subject: |
|
|
Ha, tak uz vim, kde Popcorn je.. nebyla jsem si predtim jista.
villete, ona si tam S. kupovala trictvrtaky Emily a staly priblizne stejne jako moje z HMka. |
|
Back to top |
|
|
Faiby +
|
Posted: Wed 1.8.2007 2:21 Post subject: |
|
|
jj, taky tuhle znacku muzu..
ja mam od nich teda jen jednu vec - tasku..sice predrazenou jak svina ale presne takovou, co sem shanela a mam z ni furt hroznou radost a kamosce sem od Emily koupila zapalovac
ale chystam se ted od ES na naky pekny triko a hlavne jednu cernou kozenou tasku, ktera me uplne uhranula ..jen cekam, az mi ji jeste trosku slevni.. |
|
Back to top |
|
|
Nikolaos Agent Provocateur
|
Posted: Wed 1.8.2007 7:25 Post subject: |
|
|
ja mám tričko to je super a vysoké tenisky a tie som ešte nemala na sebe _________________ Vykašli se na to zlato, Ty nemůžeš za to, že mi je, tak jak mi je, nejsi to Ty, je to jen chemie. |
|
Back to top |
|
|
Faiby +
|
Posted: Wed 1.8.2007 18:14 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Velveta kytky 6, meta: 9850
|
Posted: Wed 1.8.2007 18:45 Post subject: |
|
|
U nás v jednom skateshopu mají věci Emily. I boty a tak. Ale on to není jako úplně skateshop. Dají se tam pořídit i takové ty rockabilly věci a tak. I něco od Lucky 13 a taky Ruby Gloom. Já jsem si tam koupila tohle tričko a mám ho hrozně ráda:
Ale troufnu si tvrdit že na mě vypadá líp, protože je mi úplé. |
|
Back to top |
|
|
user_33 kytky 5, meta: 4350
|
Posted: Wed 1.8.2007 21:01 Post subject: |
|
|
Ja se dneska divala na mikiny.. ty Emily si fakt kupovat nechci, prijde mi to za prve jako padelek a za druhe predrazeny. To jedine v Popcornu. Ale zase za to utracet..
Musim se ale priznat, ze jsem videla krasnou mikinu, ktera by se ke mne uplne hodila.. ale stoji 800 Vlastne neni Emily, takze jsem OT.
Velvet, to si na tobe umim uplne predstavit.. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 2.8.2007 6:58 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Faiby +
|
Posted: Thu 2.8.2007 15:39 Post subject: |
|
|
Velvet -- tak to triko je moc pekny, je jasny, ze na tobe to bude urcite vypadat lip..pac me se na tady tehle modelce snad nelibi vubec nic vsechno na ni moc visi..pritom, kdyz sem podobny veci videla na normalnich holkach, pusobilo to uplne jinak..
Nikolaos -- hmm..tak ja nevim, jestli to mam risknout..zkusit ty boty objednat.. ale tak zas, kdyby neco, prodat je muzu nekomu vzdycky...
ja mam od ES zatim jen tuhle tasku
a je uplne perfektni |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 2.8.2007 16:26 Post subject: |
|
|
Faiby: ono si skús odmerať nohu a prirovnať to tuším 40 veľkosť je 25cm? neviem presne ale je to fakt klasická veľkosť myslím je mi to dobré
ale napr. nohavičky L sú dosť maličké povedala by som ,že tak M oni sú bokové takže sa zdajú vätšie ale nie sú tak pozor na tie veci sú také mänšie podľa mňa
http://www.metalshop.sk/xVP-topanky_damske_emily_the_strange___skull_check___3792007___black
takže tieto mám a sú krááásne a prišli peknučko zabalené spokojnosť maximálna
Najprv sa mi tá značka zdala trocha debilná ale keď si vyberiem tie správne kúsky tak je super a spokojnosť s kvalitou
toto tričko mám je pekné ten motív je _________________ Vykašli se na to zlato, Ty nemůžeš za to, že mi je, tak jak mi je, nejsi to Ty, je to jen chemie. |
|
Back to top |
|
|
Faiby +
|
Posted: Thu 2.8.2007 19:27 Post subject: |
|
|
Nikolaos -- jj, ja to zkusim..pomerit a naky asi fakt nakonec objednam..diky za radu!
jinak souhlas...chce to vybrat si ty spravne kousky..to jo.. pac neco se mi tam taky zda tak nejak az "moc".. ¨
a to triko je krasne! je videt, ze mas dobry vkus ..ostatne jsi to potvrdila i tema botama-ty sou taky vyborny.. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri 3.8.2007 6:56 Post subject: |
|
|
Faiby ďakujem.
Keď tak ti ich odmeriam tie topánky a aj dlžku mojej nohy a môžeš si to porovnať.
Ešte sa mi páčila taká kožená veľká taška ale tá je už vypredaná./na metalshope/ Inak som vedela, že keď si ju nekúpim hneď tak sa vypredá len bola dosť drahá. _________________ Vykašli se na to zlato, Ty nemůžeš za to, že mi je, tak jak mi je, nejsi to Ty, je to jen chemie. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri 3.8.2007 10:30 Post subject: |
|
|
Nikolaos - No ty boty jsou nádherný, já je taky chci, ale není tam zip viď? To se musí asi pěkně blbě šněrovat |
|
Back to top |
|
|
courten kytky 5, meta: 4650
|
Posted: Fri 3.8.2007 10:33 Post subject: |
|
|
Velvet to tričko je fakt krásný, já mam taky jedno Emily, ale už se chci podívat zase po novým můžu se prosím zeptat, kde najdu ten obchod? Tedy jestli myslíš v Budějkách _________________ Ona je rebel
kouří na zastávce
jí to chutná
v týhle válce
a její vnitřní orgány
tolerují její rebelství.
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri 3.8.2007 11:18 Post subject: |
|
|
courten - No Final přece. Já tam dýl nebyla, vždycky jsem to brala jako takovej ten typickej skateshop a pak jsem koukala co tam všechno maj Oni tam mívaj fakt dost dobrý věci. Původně jsem si ještě chtěla koupit triko Lucky 13, ale nakonec jsem si koupila Emily Ale maj to tam jak kdy. Někdy je toho víc, někdy míň. Maj tam i kalhotky Emily, ponožky a tak...měli tam i botky, mikiny... |
|
Back to top |
|
|
|