|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
ennnnie kytky 2, meta: 750
|
Posted: Mon 30.7.2007 18:30 Post subject: pan pravý nebo omyl?? |
|
|
taky vás někdy napadá, jestli je to vážně tak dokonalý, nebo jestli je to jeden velký omyl? Co když si tu pohádku jen namlouváte??
Měla jsem docela problémy...já a vztahy jedno velký fiasko...no a pak přišel PAN BOŽSKÝ a všechno se změnilo...včetně mě. moje zásady šli stranou, věnovala jsem se jenom jemu, nastěhovala se k němu... všechno vsadila jen na něj. a pak jsem se začala probouzet...párkrát nepřišel(resp. přišel, ale třeba o 5 hodin dýl aniž by se ozval nebo omluvil), projevil se jako žárlivec, sobec...
A já?
Sbírám odvahu sbalit kufry, ale nějak mi to nejde.... |
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Mon 30.7.2007 19:06 Post subject: |
|
|
no to je těžké..já mám spíš opačný problémy...ale tak odpověděla sis sama, přeju ti, abys dokázala zapomenout co nejdřív..láska je strašně slepá, bohužel a člověk krz ty růžovébrýle nevidí _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
Suny ..........................
|
Posted: Mon 30.7.2007 19:17 Post subject: |
|
|
ennnie, tak držím palce aby jsi tu odvahu sebrala co nejdřív.
Jinak já sice mám vztah-nevztah, ale jsem si jistá, že to je člověk, kterýho bych si jednou mohla vzít a být s nim šťastná. Vzhledem k tomu že jsme se nesnášeli, tak jsem ani nemohla mít růžový brýle, takže žádný "probouzení" nenastalo a doufám, že nenastane
A s panem božským jsem chodila jako 15tiletá a že to je spíš omyl jsem zjistila až o dva roky později A až teď vím, že to byl VELKÝ omyl. No, vzalo mi to hodně, ale zároveň mi to i hodně dalo - nelituju toho. _________________
If you want to make God laugh, tell him about your plans.
-Woody Allen- |
|
Back to top |
|
|
Nightwish kytky 3, meta: 1550
|
Posted: Mon 30.7.2007 20:01 Post subject: Re: pan pravý nebo omyl?? |
|
|
ennnnie wrote: | taky vás někdy napadá, jestli je to vážně tak dokonalý, nebo jestli je to jeden velký omyl? Co když si tu pohádku jen namlouváte??
Měla jsem docela problémy...já a vztahy jedno velký fiasko...no a pak přišel PAN BOŽSKÝ a všechno se změnilo...včetně mě. moje zásady šli stranou, věnovala jsem se jenom jemu, nastěhovala se k němu... všechno vsadila jen na něj. a pak jsem se začala probouzet...párkrát nepřišel(resp. přišel, ale třeba o 5 hodin dýl aniž by se ozval nebo omluvil), projevil se jako žárlivec, sobec...
A já?
Ennnnie,podle mě je tohle velká chyba ve vztahu-kvůli druhýmu otočit svůj život o sto osmdesát stupňů,upnout se na něj a podřídit mu úplně všechno. Pan božský může být součástí tvého života, ale neměl by být celý tvůj život...protože pak může dostat strach z toho velkýho závazku.Druhýho nemůžeš vlastnit, spoutat ho a očekávat,že když se mu podřídíš a budeš se věnovat jen jemu,on udělá totéž..._________________ -léta už tajím svoji příslušnost, v zemi co vyměnila hrubost za slušnost- |
|
Back to top |
|
|
bublinka111 never satisfied
|
Posted: Mon 30.7.2007 23:26 Post subject: Re: pan pravý nebo omyl?? |
|
|
Nightwish wrote: | ennnnie wrote: | taky vás někdy napadá, jestli je to vážně tak dokonalý, nebo jestli je to jeden velký omyl? Co když si tu pohádku jen namlouváte??
A já?
Ennnnie,podle mě je tohle velká chyba ve vztahu-kvůli druhýmu otočit svůj život o sto osmdesát stupňů,upnout se na něj a podřídit mu úplně všechno. Pan božský může být součástí tvého života, ale neměl by být celý tvůj život...protože pak může dostat strach z toho velkýho závazku.Druhýho nemůžeš vlastnit, spoutat ho a očekávat,že když se mu podřídíš a budeš se věnovat jen jemu,on udělá totéž... | a ver ze vtedy ked chlap si chlap nebude tebou tak isty, ze bude musiet o tvoju priazen bojovat o tvoj cas, tvoju pizorbost budes mu vzacnesjia..ked mu vsetko vo svojom zivote prisosobis, urobis prve posledne velmi rycko si an to zvykne, elbo je to pre mne neho pohodlne a dviha to jeho muzske ego a odrazu ta zacne brat ako samozrejmost a nie vzacnost
/nie nevravi zo svojej skusenosti_________________ all i wanna do is have some fun....) |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 31.7.2007 9:10 Post subject: |
|
|
nejhorší na tom je to, že jsem byla vždycky dost cílevědomá a byla jsem taková nezávislácká. Prostě jsem si prosazovala názor, že nejdůležitější jsem já (sama pro sebe). byla jsem tak spokojená...
nicméně jsem si včera zabalila...
ještě si ale pořád můžu vybalit... |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Tue 31.7.2007 10:55 Post subject: |
|
|
nevim no, to je dost těžký, každá z nás měla nějakýho pana božskýho od kterýho se jí nechtělo, právě proto, že on byl božský, přesně to co si popsala, jsem měla v minulém vztahu, zahodila jsem kvuli vztahu všechno, prakticky jsem vyhodila 4 roky života, protože jsem se 4 roky nepohla z místa..a ted když jsem se probrala teprve vidim, jak ten vztah byl o ničem, toho člověka nezajímalo nic než on, jeho práce, jeho škola a jeho problémy..Myslim, že ted jsem na tom líp a taky že beru ten vztah poněkud střízlivěji a že se to vyplácí.. _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Korunka kytky 2, meta: 700
|
Posted: Tue 31.7.2007 18:36 Post subject: |
|
|
Tak tu odvahu honem rychle seber...nebo dopadneš jakomoje mamka |
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
Posted: Thu 2.8.2007 9:13 Post subject: |
|
|
ed _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane.
Last edited by Theresa on Sat 25.8.2007 16:25; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Eva kytky 2, meta: 700
|
Posted: Thu 2.8.2007 10:51 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
waxeipahdeth kytky 8, konec
|
Posted: Thu 2.8.2007 10:52 Post subject: |
|
|
Kašli na něj, chlap, který ti kecá do života takovým způsobem, že na tebe řve, ptž chceš jít na výšku, nestojí za nic Jakž takž bych to pochopila, kdyby ta výška byla někdě na druhém konci republiky, ale to asi není, když jsi z Phy, ne? Ale to je jedno, zvlášť když je tvoje vysněná! Normální kluk by se radoval s tebou!!! |
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Srdeční záležitosti |
All times are GMT + 1 Hour Goto page 1, 2, 3 ... 9, 10, 11 Next
|
Page 1 of 11
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|