|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Kačenka &
|
Posted: Fri 27.7.2007 19:48 Post subject: |
|
|
Mně zas mamka říkala že se nemám starat že čím víc starostí, tím víc šedivých vlasů.. |
|
Back to top |
|
|
Christine kytky 4, meta: 3550
|
Posted: Fri 27.7.2007 19:54 Post subject: |
|
|
mě naši na vycházce lesem říkali, že když budu chodit moc daleko od cesty, tak mě kousne srnka |
|
Back to top |
|
|
Laura kytky 7, meta: 13650
|
Posted: Fri 27.7.2007 20:06 Post subject: |
|
|
u nás po setmění létaly klekánice, unášející děti
co je pravdy na tom vyprošťováku? ráno at si dáte panák toho,co jste večer předtím pili..neměla jsem nikdy odvahu to vyzkoušet=)) _________________ The only way out is through
Advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn't |
|
Back to top |
|
|
alishka kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Fri 27.7.2007 21:26 Post subject: |
|
|
s tim leknutim, na kamaradku vybafnul spoluzak a ona z toho leknuti prisla o vlasy a vsechny chlupy na tele.. navzdy.. doktori ji rekli, ze tim ulekem stoupla hladina adrenalinu a rozpoutala imunitni reakci, ze bile krvinky zacly utocit na vlasove cibulky..
a pry uz ji nevyleci.. |
|
Back to top |
|
|
sawatdee kytky 5, meta: 5550
|
Posted: Sat 28.7.2007 0:17 Post subject: |
|
|
Christine
Kdyz budes hodne pit,vyroste ti v brichu zaba.
Kdyz se ti chce na WC a budes to dlouho zadrzovat,praskne ti mocak a umres. (+historka,jak byla holka na 1.rande a stydela se to klukovi rict,az umrela)
Nepolykat seminko z jabka,v brise vyroste jablon.
historka,jak nekdo jedl broskev a z pecky vyletela vcela,vlitla mu do pusy,pichla,taktez zemrel. (na to si vzpomenu VZDY kdyz jim nektarinku ci broskev a zkoumam jestli nema pecka diru.)
Then why the hell are you so sad... |
|
Back to top |
|
|
strawberry kytky 4, meta: 2950
|
Posted: Sat 28.7.2007 7:51 Post subject: |
|
|
toho skrabance od propisky bych se ja nebala. podle me je to tak malinke mnozstvi infekce, ze si s tim imunita hrave poradi...
alishka: jezisi, to je ale silene
a co ze kdyz se dloubedete v nose, tak se vam zvetsuje?
a ze na anginu funguji kremrole |
|
Back to top |
|
|
Nightwish kytky 3, meta: 1550
|
Posted: Sat 28.7.2007 8:11 Post subject: |
|
|
terrynka wrote: | A co, ze kdyz se clovek opravdu hrozne vydesi, ze zesedivi? |
to je pravda-sebevrazi-ti co skáčou z mostu nebo z věží mají po dopadu z toho šoku šedivé vlasy.. _________________ -léta už tajím svoji příslušnost, v zemi co vyměnila hrubost za slušnost- |
|
Back to top |
|
|
terrynka kytky 7, meta: 13150
|
Posted: Sat 28.7.2007 9:36 Post subject: |
|
|
alishka wrote: | s tim leknutim, na kamaradku vybafnul spoluzak a ona z toho leknuti prisla o vlasy a vsechny chlupy na tele.. navzdy.. doktori ji rekli, ze tim ulekem stoupla hladina adrenalinu a rozpoutala imunitni reakci, ze bile krvinky zacly utocit na vlasove cibulky..
a pry uz ji nevyleci.. |
to myslis vazne? To je drsny, to jsem vubec nevedela, ze neco takoveho je mozne.... chudera.... a to naraz nebo postupne?
S tim mocakem jsem to slysela taky, ale o Cassanovi, ze byl u milenky ve skrini tak dlouho, az mu praskl a on umrel (nemohl vylezt, pac milenka tam mela muze)
Nightwish -> jak to vis? Ceho by se tam lekli, vzdyt delaji to, co chteji, ne? |
|
Back to top |
|
|
Nightwish kytky 3, meta: 1550
|
Posted: Sat 28.7.2007 9:49 Post subject: |
|
|
terrynka-slyšela jsem to o dvou sebevrazích ve svém okolí, oba dva byli mladí kluci,jeden skočil z věže na náměstí a druhý pod vlak..oba zešedivěli.Je to tím nervovým šokem, sice se zabít chtějí, ale šok to pro organismus je určitě.. _________________ -léta už tajím svoji příslušnost, v zemi co vyměnila hrubost za slušnost- |
|
Back to top |
|
|
alishka kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Sat 28.7.2007 10:56 Post subject: |
|
|
naraz ne, proste ji najednou zacly padat vlasy vic a vic, ona chudak nevedela, co se to deje, myslela si, ze je to nedostatkem nejakych vitaminu, tak do sebe cpala ruzne vitaminy a tak.. a nepomahalo to, tak litala po doktorech a pak ji nasli toto.
pry to ma sve vyhody- nemusi se nikde holit. ale tech vlasu a oboci a ras je mi lito, mela je nadherny.. ted nosi bud satky nebo si koupila paruky.. |
|
Back to top |
|
|
sl.megi kytky 5, meta: 4650
|
Posted: Sat 28.7.2007 12:26 Post subject: |
|
|
S tím močákem to myslím není pravda. Prostě ti to tělo nedovolí, radši ti povolí svěrače, než by tě zabilo. Myslím, že nám to říkal nějaký učitel. _________________ Zmáknu to! |
|
Back to top |
|
|
Dellores kytky 6, meta: 8250
|
|
Back to top |
|
|
strawberry kytky 4, meta: 2950
|
Posted: Sat 28.7.2007 12:47 Post subject: |
|
|
sl.megi wrote: | S tím močákem to myslím není pravda. Prostě ti to tělo nedovolí, radši ti povolí svěrače, než by tě zabilo. Myslím, že nám to říkal nějaký učitel. |
nam taky |
|
Back to top |
|
|
synapse
Joined: 16 Jan 2007 Posts: 2695 Location: země Pána Koblih a jeho tupých voličů
|
Posted: Sat 28.7.2007 20:36 Post subject: |
|
|
alishka wrote: | s tim leknutim, na kamaradku vybafnul spoluzak a ona z toho leknuti prisla o vlasy a vsechny chlupy na tele.. navzdy.. doktori ji rekli, ze tim ulekem stoupla hladina adrenalinu a rozpoutala imunitni reakci, ze bile krvinky zacly utocit na vlasove cibulky..
a pry uz ji nevyleci.. |
no s tím adrenalinem by mě to fakt zajímalo ...mě totiž vždycky zajímalo, jak je to třeba s umřením ze šoku! Jako když se lidi nečeho leknou...četla jsem třeba o starších lidech nebo o osobách se "slabým" srdcem, tak tam to chápu...ale jinak? V soudním lékařství jsem četla, že smrtelná dávka adrenalinu pro tělo je 10mg (ale je to už starší knížka, tak nevím, jestli je to ještě aktuální údaj), tak bych ještě ráda zjistila, kolik adrenalinu vyprodukují nadledvinky při nějakých těch stresových situacích nebo při šoku. Jestli dokáže tělo zabít samo sebe, tak je to docela haluz _________________ MIAOW!
Last edited by synapse on Sat 28.7.2007 23:44; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
waxeipahdeth kytky 8, konec
|
Posted: Sat 28.7.2007 20:41 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4 Next
|
Page 3 of 4
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|