|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Mo Cuishle kytky 8, meta: 17650
|
Posted: Tue 24.7.2007 19:09 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Jana kytky 5, meta: 4650
|
Posted: Tue 24.7.2007 19:12 Post subject: |
|
|
to si nemyslím, záleží taky na povahách obou partnerů, řekla bych spíš, že většinou se přítelkyně nechají obskakovat a jsou "pohodlné" |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Tue 24.7.2007 19:13 Post subject: |
|
|
ed _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další...
Last edited by hope on Mon 5.5.2008 17:00; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
gigli kytky 7, meta: 14150
|
Posted: Tue 24.7.2007 19:23 Post subject: |
|
|
hope wrote: | to nejsou jenom velký věci, i menší příklad, potkáte chlapa, je vám fajn, ale pořád nevíte co dál.. první sex porád nevíte co dál(ono nejspíš proto, že to neví ani ten chlap ), pul roku, pořád nevíte co dál.. a pak se rozhodne ON proč ON |
chlap potká ženskou a taky neví, co dál. po půl roce taky neví co dál...většina lidí po půl roce neví co dál. nebo ty po půl roce vidíš auto, první dovolenou v chorvatsku, pes, druhou dovolenou v itálii, první dítě, dovolenou na mácháči, druhý dítě.....???
že je všechno na chlapech mi teda přijde jako totální blbost, ale naprosto totální. všechno je na těch dvou a jak se mezi sebou domluví je jen a jen jejich věc. |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Tue 24.7.2007 19:31 Post subject: |
|
|
ed _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další...
Last edited by hope on Mon 5.5.2008 17:01; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
*Ev Guest
|
Posted: Tue 24.7.2007 19:37 Post subject: |
|
|
ale to je, Hope, jenom jedna strana mince, co se odehrává v chlapech, to už jsou jejich imaginární "srdeční záležitosti", akorát nemají tu potřebu to někde ventilovat |
|
Back to top |
|
|
*Ev Guest
|
Posted: Tue 24.7.2007 19:41 Post subject: |
|
|
mimochodem, já se svým chlapem rozhodujeme půl napůl, každej podle svýho svobodnýho rozhodování, od začátku to tak bylo a doufám, že to tak bude pořád, vztah je záležitost kompromisní a nikdy bych nebyla v dlouhodobým vztahu s někým, kdo očekává, že se budu přizpůsobovat jen já |
|
Back to top |
|
|
pip kytky 5, meta: 5550
|
Posted: Tue 24.7.2007 19:43 Post subject: |
|
|
Ja si teda rozhodne nemyslim, ze je vsechno na chlapech...v poslednim cas spis pozoruju, ze je to presne naopak, ale samozrejme to nelze rici obecne.
btw.
hope wrote: | ...na chlapovi je kdy budeme mít dítě a když on ho nechce tak nikdy .. |
A kdyz zena nechce, tak snad jo? (za predpokladu, ze ma normalniho chlapa a ne magora) |
|
Back to top |
|
|
waxeipahdeth kytky 8, konec
|
Posted: Tue 24.7.2007 19:49 Post subject: |
|
|
Hm, tak to jsem asi měla stejně jak hope smůlu na chlapy Já musela každýho přítele přemlouvat i na blbou procházku třeba, prostě když jsem něco navrhla tak si postavili hlavu. Se současným přítelem si sice nestěžuju, naštěstí sám navrhuje spoustu zajímavých aktivit a shodnem se, ale svatba, dítě...to taky bude na něm. Vždyť kdo žádá o ruku? Chlap! Až se zachce chlapovi, tak holku požádá o ruku a zasnoubí se s ní, neslyšela jsem teda, že by si holka klekla na kolena a dala chlapovi prsten : )
Je to tím, že nejsme rovnoprávná společnost. Určitě se už hodně věcí změnilo k lepšímu, ale chlapi jsou prostě pány tvorstva (nebo se za ně aspoň považujou) |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Tue 24.7.2007 19:54 Post subject: |
|
|
Last edited by hope on Mon 5.5.2008 17:01; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
strawberry kytky 4, meta: 2950
|
Posted: Tue 24.7.2007 20:08 Post subject: |
|
|
ja myslim, ze je to vzdycky na tom iniciativnejsim ve vztahu.....mam pocit, ze tady nejde o pohlavi, ale o charakter: submisivni x dominantni
ale je pravda, ze u nekterych divek vidim, ze sami od sebe prenechavaji rozhodovani na muzi...asi hloupy zlozvyk z dob drivejsich |
|
Back to top |
|
|
gigli kytky 7, meta: 14150
|
|
Back to top |
|
|
mexxie kytky 5, meta: 5250
|
Posted: Tue 24.7.2007 20:25 Post subject: |
|
|
Tak třeba s tím sexem a počátkem vztahu obecně je to hodně na ženských, myslím. Ženská je ta, kdo se rozhoduje, jestli dá chlapovi šanci, ženská se rozhoduje, jestli si ho pustí do kalhotek. V těchle věcech bývají muži o dost méně zdrženliví
V průběhu vztahu už ale hodně často bývá viditelné, že je to na chlapovi. Řekla bych, že je to proto, že ženy mají tendenci být na mužích závislé. Dokud je to jenom pár rande, je to ok, jsou nezávislé, později se ale své nezávislosti rády zbaví proto, že si myslí, že je to to nejlepší, co pro své vztahy můžou udělat a neuvědomujou si, že je to to nejhorší Pak se opravdu může stát, že jenom čekají, co ten jejich chlap vymyslí a jsou vzteklé, že na ně neberou ohledy. Jenomže ono to není v tom chlapovi, je to v nich. Samy na sebe ohledy neberou, tak jak by měl on?
Já jsem celkem ráda, když za mě některé věci partner rozhodne, ale opravdu bych nechtěla, aby mě za sebou vláčel i co se týče důležitých rozhodnutí. Je třeba hledat kompromis. |
|
Back to top |
|
|
Zorka kytky 4, meta: 2550
|
Posted: Tue 24.7.2007 21:17 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
jirka ...
|
Posted: Tue 24.7.2007 21:21 Post subject: |
|
|
neni to vsechno o kompromisech? _________________ [i]štestí je dar
] |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4 Next
|
Page 2 of 4
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|