|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
bublinka111 never satisfied
|
Posted: Mon 16.7.2007 20:22 Post subject: |
|
|
ed _________________ all i wanna do is have some fun....)
Last edited by bublinka111 on Mon 2.2.2009 0:47; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Grapefruita believes in a perfect love
|
Posted: Mon 16.7.2007 20:36 Post subject: |
|
|
ed
Last edited by Grapefruita on Thu 6.11.2008 14:08; edited 2 times in total
|
|
Back to top |
|
|
sawatdee kytky 5, meta: 5550
|
Posted: Mon 16.7.2007 22:23 Post subject: |
|
|
Grape..ten druhy odstavec jako bych psala ja...,pred nekolika mesici jeste...fakt mej radost,ze ho mas,jak jsem to cetla,bylo mi hrozne smutno _________________
If it makes you happy
It can't be that bad
If it makes you happy
Then why the hell are you so sad... |
|
Back to top |
|
|
Grapefruita believes in a perfect love
|
Posted: Mon 16.7.2007 22:50 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 17.7.2007 0:05 Post subject: |
|
|
grape. ja predtym vztah proste vztah nechcela i ked to boli chlapi tkori ma trebars pritahovali viac nez priatel..-.proste chcela som sa bavit uzivat si a dnes mam pocit ze mam nazite toho moc..ze uz mi vlastne nema zivot co poskytnut okrem par sexualyne kvalitnych-nevyskusanych chvil...
viem ze u neho mam ramena ktore ma objimu kde je mi zle, istotu _________________ all i wanna do is have some fun....) |
|
Back to top |
|
|
little_B ...malá bosorka...
|
Posted: Tue 17.7.2007 8:15 Post subject: |
|
|
bublinka111 wrote: | grape. ja predtym vztah proste vztah nechcela i ked to boli chlapi tkori ma trebars pritahovali viac nez priatel..-.proste chcela som sa bavit uzivat si a dnes mam pocit ze mam nazite toho moc..ze uz mi vlastne nema zivot co poskytnut okrem par sexualyne kvalitnych-nevyskusanych chvil...
viem ze u neho mam ramena ktore ma objimu kde je mi zle, istotu |
Bubli, ale toto tak nemôžeš brať... Každý vzťah sa skôr či neskôr dostane do stereotypu, ale je to na oboch partneroch, ako proti tomu stereotypu budú bojovať. S priateľom ste spolu už dlho, a tak Ti už ten vzťah možno neprináša nič nové, ale to neznamená, že tomu už bude tak navždy. Možno keď dokončíš školu a začneš niekde pracovať a s priateľom začnete spolu bývať, bude to iné.. Zas príde niečo nové, nepoznané a bude sa Ti to páčiť . Alebo máš pocit, že by si to možno chcela skúsiť aj s niekým iným?_________________ Prax ukazuje, že žena vydrží ešte desaťkrát toľko vo chvíli, keď vyhlasuje, že už nevydrží. Niektoré typy aj dvadsaťkrát.
Je to dobré. Zachráni to mnohé vzťahy, ktoré stoja za to.
Je to zlé. Udržiava pri živote aj vzťahy, ktoré stoja za hovno už dávno.
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 17.7.2007 8:41 Post subject: |
|
|
little_B wrote: | bublinka111 wrote: | grape. ja predtym vztah proste vztah nechcela i ked to boli chlapi tkori ma trebars pritahovali viac nez priatel..-.proste chcela som sa bavit uzivat si a dnes mam pocit ze mam nazite toho moc..ze uz mi vlastne nema zivot co poskytnut okrem par sexualyne kvalitnych-nevyskusanych chvil...
viem ze u neho mam ramena ktore ma objimu kde je mi zle, istotu |
Bubli, ale toto tak nemôžeš brať... Každý vzťah sa skôr či neskôr dostane do stereotypu, ale je to na oboch partneroch, ako proti tomu stereotypu budú bojovať. S priateľom ste spolu už dlho, a tak Ti už ten vzťah možno neprináša nič nové, ale to neznamená, že tomu už bude tak navždy. Možno keď dokončíš školu a začneš niekde pracovať a s priateľom začnete spolu bývať, bude to iné.. Zas príde niečo nové, nepoznané a bude sa Ti to páčiť . Alebo máš pocit, že by si to možno chcela skúsiť aj s niekým iným? | ved prave ze ineho necjcem asi...ze viem ten vztah vzdy zacne krasne ale do skutocnej"zivotnej" roviny sa dostane tiez kazdy vztah a ze vlastne to je to pekne...to ze je to len bezny, obycjany zivot aale zijeme ho spolu a mame sa radi..._________________ all i wanna do is have some fun....) |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Srdeční záležitosti |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
|
Page 8 of 8
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|