|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
courten kytky 5, meta: 4650
|
Posted: Mon 2.7.2007 8:26 Post subject: |
|
|
Já taky doufám, že to počasí nebude tak hrozný, že třeba bude občas přehánka, ale hlavně, at neprší celou dobu to sem zažila totiž loni na Sázavě a fakt hrůza...
Jinak já si s sebou vždycky beru asi
- spacák, karimatku, stan, igelit (kdyby hodně pršelo a stan začal promokat)
- pláštěnku, nůžtičky, baterku, nůž, lžíci a taky náhradní boty, kdyby mi promokly
- pak nějakou kosmetiku, takže pasta na zuby, kartáček, opalovací krém, kdyby hlásili vedro, pak svoje čočky, brýle, roztoky , asi si vezmu nějakej vzorek šamponu, kdyby byla šance si umýt hlavu, což sem ještě ale nikdy neměla , miniaturka sprcháče, kterou ale taky nikdy nepoužívám , břitvu na holení, vatu, olejíček a nějakou dekorativku, což stejně nic nezabere, hřeben
- z oblečení - jak už sem psala náhradní boty, džíny, ještě jedny kalhoty, sukni (kratasy), náhradní 1-2 trička, mikinu, teplý manžestrový sáčko, hodně ponožek, spodní prádlo, něco na spaní (což taky moc často nevyužívám )
uuuuf, to bylo
S tim hygienickým zázemím to podle mě bude dobrý, má tam být dostatek sprch, suchých wc a i nějaký lepší placený záchody. Já sem ale zvyklá ze Sázava festu na hodně pochybnou hygienu, takže mě to snad jen může mile překvapit ... protože tam nikdy nebyla šance se umýt, snad 3 sprchy na celej festák, sice byla u areálu možnost koupání v řece, ale protože byla zima a pršelo, tak sme se prostě nemyli a taky přežili i když bych se tentokrát chtěla aspoň jednou umýt a hlavu, protože ji mam vždycky zpocenou z konzíků _________________ Ona je rebel
kouří na zastávce
jí to chutná
v týhle válce
a její vnitřní orgány
tolerují její rebelství.
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 2.7.2007 8:27 Post subject: |
|
|
Tohle je z www.rockforpeople.cz
Novinkou stanového městečka jsou velkokapacitní sprchy (60 sprchových hlavic) s vlastním zdrojem teplé vody umístěné ve velkém stanu s podlahou.
Samozřejmostí jsou umyvadla s tekoucí vodou, které jsou k dispozici v městečku i v areálu festivalu. Sto padesát mobilních chemických záchodů zdarma (v městečku, v areálu) doplní placené kontejnerové toalety pro náročnější uživatele:). _________________ Ona je rebel
kouří na zastávce
jí to chutná
v týhle válce
a její vnitřní orgány
tolerují její rebelství.
|
|
Back to top |
|
|
Leňula Feet planted firmly in the sky
|
Posted: Mon 2.7.2007 8:30 Post subject: |
|
|
courten - jo, to jsem cetla... ale jsem nejak pripravena na nejhorsi... uvidime. beru s sebou nejaky dva litry (pro dva lidi), bankomat se v HK snad sehnat kdyztak da... _________________ I will kill you so hard you will die to death!
“We don’t need a list of rights and wrongs, tables of dos and don’ts: we need books, time, and silence. Thou shalt not is soon forgotten, but Once upon a time lasts forever.” |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 2.7.2007 8:32 Post subject: |
|
|
Já myslim, že se tam utratit ani moc nemusí, záleží, jestli si tam chceš kupovat nějaký věci - trička, cd atd... já si taky vezmu asi litr a kartu, akorát doufám, že mi ji tam nikdo nevezme...
Jak si hlídáte věci? Já u sebe pořád nosim peněženku, mobil a všechny doklady, ale nikdy nevim, do čeho si je dát co nosíte? Nějakou taštičku, batoh,...? _________________ Ona je rebel
kouří na zastávce
jí to chutná
v týhle válce
a její vnitřní orgány
tolerují její rebelství.
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 2.7.2007 8:35 Post subject: |
|
|
ja si asi s sebou vezmu neco malyho... tasticku... mam v podstate mobil (nutnost! abychom se nasli, az bude drahy poslouchat ty svoje veci, ktery ja videt nemusim... ) a ten si dam do kapsy u kalhot...a penezenku a bryle no... a na to si asi vezmu tu tasticku... _________________ I will kill you so hard you will die to death!
“We don’t need a list of rights and wrongs, tables of dos and don’ts: we need books, time, and silence. Thou shalt not is soon forgotten, but Once upon a time lasts forever.” |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 2.7.2007 8:36 Post subject: |
|
|
To já právě závidim chlapům, že u kalhot maji velký kapsy a všechno si tam strčí a nemusí tahat tašky _________________ Ona je rebel
kouří na zastávce
jí to chutná
v týhle válce
a její vnitřní orgány
tolerují její rebelství.
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 2.7.2007 8:36 Post subject: |
|
|
Ty tam jedeš jenom s přítelem nebo jedete ve víc lidech? a na jaký kapely se těšíš nejvíc? _________________ Ona je rebel
kouří na zastávce
jí to chutná
v týhle válce
a její vnitřní orgány
tolerují její rebelství.
|
|
Back to top |
|
|
Claris Každý den odvahu!
|
Posted: Mon 2.7.2007 8:38 Post subject: |
|
|
já tahám vždycky menší tašku přes rameno a v ní peníze, mobil, doklady a ostatní nezbytnosti _________________ Pane, ať jsi stéblo trávy nebo obyčejný list,
prosím dej, ať aspoň trochu umím ve tvých vzkazech číst.
Prosím dej, ať řeči stromů aspoň trochu rozumím,
ať vědí, že se učím a že nic neumím.
Dej, ať zlomím svoji pýchu, dej mi hledat pokoru,
když se trápím zbytečnostmi, ať pohlédnu nahoru.
Ať mi stačí dohlédnout na obzor, který jsi mi dal,
ať se smířím se vším, co jsi mi kdy vzal. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 2.7.2007 8:44 Post subject: |
|
|
courten wrote: | Ty tam jedeš jenom s přítelem nebo jedete ve víc lidech? a na jaký kapely se těšíš nejvíc? |
jedu s pritelem... tesim se na flaming cocks, protoze jsem si je v crossu nemohla dat cely, jinak se chystam na no means no, beatsteaks, gogol bordello, caramelo santo, levellers, the killers, the bones... a asi se zajdu podivat i na the airbags, kde hraje na basu kolega zpevak z pritelovy kapely... _________________ I will kill you so hard you will die to death!
|
Back to top |
|
|
Flowing_ kytky 8, meta: 24650
|
Posted: Sun 8.7.2007 22:26 Post subject: |
|
|
vlhčený ubrousky na intimní hygienu, na ruce, odličovací ubrousky
papírový kapesníky a toaletní papír
sluneční brýle
nějaký teplý oblečení na večer, víc vrstev a postupně oblíkat
žvýkačky kdyby sis nemohla vyčistit zuby
baterku _________________ . |
|
Back to top |
|
|
terinas kytky 8, konec
|
Posted: Tue 10.7.2007 23:15 Post subject: |
|
|
Holky, když budem bydlet ve stanovým městečku, tak tam si můžeme vzít jídlo, pití, alko? Tam nejou žádný kontroly, že ne? |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 11.7.2007 5:41 Post subject: |
|
|
do mestecka ano, do arealu festivalu uz ne... tam nas nechteli na RFP pustit ani s lahvi vody... _________________ I will kill you so hard you will die to death!
|
Back to top |
|
|
Claris Každý den odvahu!
|
Posted: Wed 11.7.2007 6:43 Post subject: |
|
|
Leňulo, ani s blbou půllitrovkou, že jo _________________ Pane, ať jsi stéblo trávy nebo obyčejný list,
|
Back to top |
|
|
terinas kytky 8, konec
|
Posted: Wed 11.7.2007 8:38 Post subject: |
|
|
Děkuju, já jsem toziž celá zmatená z toho, tolik nových informací
Na Colours je povolená vlastní 1,5 vody na osobu
Leňulo a nenapadá tě ještě nějaká vychytávka, něco co by se mi tam mohlo hodit, kromě věcí, co holky psaly, když si ted festivalově otrkaná? |
|
Back to top |
|
|
Claris Každý den odvahu!
|
Posted: Wed 11.7.2007 8:48 Post subject: |
|
|
teri, tak to závidím Colours už jsou tento víkend, že? já budu taky festivalovat, ale jinde tak si to tam užij a kdybys měla ještě nějaké dotaz, tak se zeptej
teri, teď mě ještě napadlo, hodí se taky zámek na stan - takový ten klasicky FAB vykradnout stan ti můžou sice i tak, ale aspoň trošku zmenšíš riziko _________________ Pane, ať jsi stéblo trávy nebo obyčejný list,
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4 Next
|
Page 2 of 4
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|