|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Mishaaa Love dogs <3
|
Posted: Sun 8.7.2007 17:07 Post subject: |
|
|
tak ja sem od te doby co sem ockovana mela snad jedno (tuk tuk tuk)...jinak mastit se to nema protoze se zacne dusit a zacne vypoustet ten bordel no jinak ja je vytahuju psovi specialni pinzetou a je fakt ze 2x zatocim a je fuc takze snad by to tak fungovalo i na me
jako ne ze bych se jich nejak stitila, to ne,sou hnusna ale sou i horsi veci..nemam rada akorat ty velke
jinak raci ani nechtejte vedet kolik tech nemoci prenasi (krome tech 2 nejznamejsich) _________________ Pokud je láska nesmrtelná,potom pevně věřím,že se po smrti setkám se všemi psy mého života,když pro nic jiné,tak pro to moře lásky,které nás spojovalo....
|
|
Back to top |
|
|
Flowing_ kytky 8, meta: 24650
|
Posted: Sun 8.7.2007 22:30 Post subject: |
|
|
Já sem loni ani letos klíště neměla. (ťuk ťuk). A vždycky sem je vytahovala taky tak, že sem je potřela olejem nebo něčím, nevim jak jinak bych je vytáhla... _________________ . |
|
Back to top |
|
|
Byzzy kytky 8, meta: 20650
|
Posted: Mon 9.7.2007 6:49 Post subject: |
|
|
Flow_ měly by se zakápnout jodisolem nebo nějakou desinfekcí. Když se začnou dusit, tak je to jak psala Misha - žačnou postě zrvacet a to je pak ještě větší riziko, že tě nakazí. |
|
Back to top |
|
|
Corey @ng3
|
Posted: Mon 9.7.2007 7:24 Post subject: |
|
|
musite se vždycky v přirode opit, pak na vas nepudou _________________ lepší shořet než vyhasnout.. |
|
Back to top |
|
|
Tangerine kytky 5, meta: 6350
|
Posted: Mon 9.7.2007 8:00 Post subject: |
|
|
Očkovaná jsem, ale naštěstí po mně nikdy moc nelezly. Hm, ale vytahuju je tím "dusicím" způsobem" |
|
Back to top |
|
|
Mishaaa Love dogs <3
|
Posted: Mon 9.7.2007 9:56 Post subject: |
|
|
jj no to dela vetsina lidi..ale treba co ja mam zkusenosti od psa,tak fakt,pokud ho nezakapu,vytahnu ho cele a este sa hybe a proste normalne dal zije tak je dycky nahazu do igelitoveho sacku (bez diry samozejme),poradne zadelam a oni se tam udusi takze by to melo fungovat i u lidi tipuju
protoze opravdu po cteni clanku na pokracovani Nemoci prenasena klistaty ve Svete psu..tak nechcu aby vypustilo moc slin _________________ Pokud je láska nesmrtelná,potom pevně věřím,že se po smrti setkám se všemi psy mého života,když pro nic jiné,tak pro to moře lásky,které nás spojovalo....
|
|
Back to top |
|
|
little_B ...malá bosorka...
|
Posted: Mon 9.7.2007 11:07 Post subject: |
|
|
Ja som kliešťa mala niekoľkokrát, ale mám z toho poriadnu paniku ... Vždy mi ho odstraňoval niekto iný (ja som na toto hrozné drevo, neviem si vybrať z tela ani triesku, nieto ešte kliešťa ), raz mi ho mama vytrhla pinzetou a ja som chytila hysák, že to sa tak nemá a že teraz sa tomu kliešťovi určite odtrhla hlavička a dostala sa do môjho tela a blabla.. No a raz som si jedného zoškrabala z tela dole, ale to bola náhoda, myslela som si, že je to chrastička, tak som to odškrabla dole a potom pozerám na prst - a tam kliešť ...
Dosť sa kliešťov bojím, pretože mamin kamarát zomrel na zápal mozgových blán po tom, čo nachytal v tráve kliešťa... _________________ Prax ukazuje, že žena vydrží ešte desaťkrát toľko vo chvíli, keď vyhlasuje, že už nevydrží. Niektoré typy aj dvadsaťkrát.
Je to dobré. Zachráni to mnohé vzťahy, ktoré stoja za to.
Je to zlé. Udržiava pri živote aj vzťahy, ktoré stoja za hovno už dávno.
|
|
Back to top |
|
|
strawberry kytky 4, meta: 2950
|
Posted: Wed 1.8.2007 22:05 Post subject: |
|
|
to ja kdyz jdu do lesa, tak mam tu jistotu, ze si asopn jedno odnesu....jenom se modlim, abych ho nasla a aby nebylo hloubeji v pupiku (to je misto, kde jsem doopravdy silene precitlivela a nedokazu si ho ani vycistit)- letos uz tam bylo dvakrat
mam panickou hruzu z nemoci a vzapeti na sobe zpozorovavam jednotlive priznaky encefalitidy. pak svemu okoli licim, ze ted je to v klidove fazi, kdy moje telo bojuje s infekci, ale prohraje a do par dni me hospitalizujou. pak uz to pujde raz naraz, napuchne mi mozek a bla bla bla...jsem asi docela otrvna, ale bojim se injekci snad jeste vic, takze ockovani jsem se vyhla |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Zdraví |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3
|
Page 3 of 3
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|