Já to taky řešila ...
naši mi chtěli koupit nějaký šperk, ale to jsem nechtěla, pak padly hodinky, ale nenosím je, jsou mi na ruce hrozně nepříjemné, nějaký mp3 apod to nemusím mít, mobil jsem nechtěla, oblečení taky ne ...
takže jsem dostala peníze na řidičák, peníze na dovolenou dle vlastního výběru a pak pár věcí, které jsem si sama vybrala.
No a teď ke dvacetinám jsem si vybrala nádherný prstýnek z bílýho zlata a měla jsem dojem, že jsem tím udělala mámě radost, protože byla ráda, že už jsem "dospěla" k těmhle věcem
A pak jsem dostala opět peníze na dovču a pár drobností, který jsem si sama vybrala.
Myslím, že TV je docela blbej dárek
, přijde mi to hrozně neosobní a co z toho, nic. A samozřejmě chápu i rodiče, taky bych svýmu dítěti nechtěla dávat peníze, přeci jen 18 je "významný" a oni sami určitě chtějí, aby to bylo něco, co si budeš pamatovat.
Co třeba peníze na nějakou "akci"? Třeba seskok padákem, na to jen tak nezapomeneš
nebo cokoliv jinýho, co tě láká.
Kamarádka dostala k 18tinám (přála si to) peníze na sjezd divokou řekou někde v Indii ... jela s profesionálama, a má z toho úžasný zážitky. Ale bylo to drahý, no.