View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Daimler The best damn thing your eyes have ever seen.
|
Posted: Wed 17.1.2007 16:43 Post subject: Simulátory |
|
|
pokračování...
dneska sem si to na LFS s Caterhamem fakt dával... rozjel sem se na 210km/h, a pak jsem tvrdě podřadil na jedničku... to byly hodiny!
a taky: na drag stripu je taková "tajná" odbočka na opravdu mini okresku, ale na ní si to taky můžete dost dávat, třeba když na ni na konci trati najíždíte...
pak na jednom krátkým okruhu.. to byly jízdy! to sem si fakt dával, ten caterham (zvlášť se šestiválcem), je absolutně super... (aspoň v LFS ) _________________
Taumatawhakatangihangakoauauotamateaturipukakapikimaungahoronukupokaiwhenuakitanatahu |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 15.2.2007 22:50 Post subject: |
|
|
myslíte, že je normální, když se auto, který má 80% výkonu na předek, přetáčí?? RB4 je totálně přetáčivá aji tak!!! (ale při mých úpravách.. každopádně výkon má standartní ) _________________
Taumatawhakatangihangakoauauotamateaturipukakapikimaungahoronukupokaiwhenuakitanatahu |
|
Back to top |
|
|
jirka ...
|
Posted: Thu 15.2.2007 22:54 Post subject: |
|
|
a proc ne. Kdyz dobre nastavis GTi tak se taky pretaci. _________________ [i]štestí je dar
] |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 15.2.2007 23:00 Post subject: |
|
|
no protože jediný co sem na tom udělal je že sem prodloužil stálý převod a zkrátil převody jednotlivých stupňů... no malinko změnil druh a nastavení diferenciálu... ale aji tak, dřív ať sem dělal co sem chtěl, pod 40% na předek sem ji nepřetočil... _________________
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri 16.2.2007 18:51 Post subject: |
|
|
pánové nemá někdo chuť si zazávodit??? samozřejmě LFS. mi napište sz a server vytvoříme.. _________________
|
Back to top |
|
|
Pumatej kytky 1, meta: 75
|
Posted: Mon 19.2.2007 10:49 Post subject: |
|
|
Za kolik mate Blackwood s XRT?? ja mam 1:25:30 Hrajete plnou nebo demo..? |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 19.2.2007 14:40 Post subject: |
|
|
seš sto let za opicema... stáhni si cez emule plnou sice nemůžeš hrát online se všemy auty, ale offline můžeš _________________
|
Back to top |
|
|
jirka ...
|
Posted: Mon 19.2.2007 14:53 Post subject: |
|
|
ty jsi sto let za opicema. Nejlepsi je si ji koupit a jezdit online _________________ [i]štestí je dar
] |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 19.2.2007 15:02 Post subject: |
|
|
to mám v plánu si koupit až mi bude patnáct. takže, ehm, za tři měsíce a dvacet devět dní _________________
|
Back to top |
|
|
jirka ...
|
Posted: Mon 19.2.2007 15:07 Post subject: |
|
|
njn.
to ja ma taky v planu koupit si k narozkam auto. POWAAA _________________ [i]štestí je dar
] |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 20.2.2007 11:55 Post subject: |
|
|
Mam U verzi udelanou tak jak povidas ale V jsem takovy nesehnal.. V posledni dobe LFS moc nehraju tak se mi plna ani nevyplati (protoze bych si musel koupit i novej volant).. Jinak LFS jsem hral uz jako S1 |
|
Back to top |
|
|
BadHans Nejstarší rebelka
|
Posted: Wed 21.2.2007 16:31 Post subject: |
|
|
Chlapci, máte někdo zkušenosti s GT Legends? Mají to teď za tři kilča, ale mám pocit, že hardwarové nároky i takhle "staré" hry budou nad možnosti mého strojku. Ví někdo, na čem to ještě běží?
Zjistil jsem totiž, že se k tomu dají stáhnout dodatečné okruhy... například Brno... nebo Nordschleife v zimě na sněhu _________________ I like pleasure spiked with pain and music is my aeroplane
Pro lásku bych třeba zemřel... ale pro život jsem se narodil.
(melouny, pochopitelně) |
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
anglicak kytky 1, meta: 250
|
Posted: Thu 1.3.2007 11:50 Post subject: |
|
|
BadHans wrote: | Chlapci, máte někdo zkušenosti s GT Legends? Mají to teď za tři kilča, ale mám pocit, že hardwarové nároky i takhle "staré" hry budou nad možnosti mého strojku. Ví někdo, na čem to ještě běží?
Zjistil jsem totiž, že se k tomu dají stáhnout dodatečné okruhy... například Brno... nebo Nordschleife v zimě na sněhu |
GT Legends je hra zalozena na engine GTR2. Je narocnejsia ako GTR(1). A da sa povedat ze v niecom je narocnejsia aj ako GTR2 lebo GTR2 ma uz engine vyladeny a optimalizovany. Idealna graficka karta na tieto hry este nieje, kedze tento tyzden v pondelok sme testovali GTR2 na nVidii PCX8800GTS 320MB za cca 10k a jaksi sme sa pri plnych detailoch a s AA4x dostali na neakych 45-50FPS
ja mam 7300GS 256MB a pri vypnutych detailoch to relativne staci (25-30FPS) ale pozor na SPA Francorchamps, pri vyjazde z boxov a pred BusStop to aj tak seka_________________ mám rád motoršport
Bývalé autá: Š120L, 4 speed (ktore som uspesne rozbil ), Š 120L, engine 120LS, výbava GL, cize DODO GLS, 5 speed
Terajsie auto: Honda Civic Hatchback 1.4i(S) 6th
Budúce auto: Honda Prelude 5th 2.0 4WS alebo Toyota Celica GT4
Sen: Honda NSX, Lotus Exige, Ariel Atom
Terajšie auto? Citröen Berlingo. Prečo? Rodina. Ako sa tie kolesá života menia. |
|
Back to top |
|
|
anglicak kytky 1, meta: 250
|
Posted: Fri 2.3.2007 19:10 Post subject: |
|
|
_________________ mám rád motoršport
Bývalé autá: Š120L, 4 speed (ktore som uspesne rozbil ), Š 120L, engine 120LS, výbava GL, cize DODO GLS, 5 speed
Terajsie auto: Honda Civic Hatchback 1.4i(S) 6th
Budúce auto: Honda Prelude 5th 2.0 4WS alebo Toyota Celica GT4
Sen: Honda NSX, Lotus Exige, Ariel Atom
Terajšie auto? Citröen Berlingo. Prečo? Rodina. Ako sa tie kolesá života menia. |
|
Back to top |
|
|
|