|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
sawatdee kytky 5, meta: 5550
|
Posted: Wed 27.6.2007 22:53 Post subject: |
|
|
Tiassia tos byla teda borka odvazna.
Ja bych se sama k ceste nejspis NIKDY nepostavila, stopare taky neberu. Su straspytel,ale lepe nez skoncit zabita ve skarpe,pri mem stesti.
Ale s ex jsme jeli stopem do Adrspachu a z tama na jizni moravu pod stan. A jednou jsme jeli na vylet do Prahy.Problemy nebyly,cekali jsem vzdycky jen chvilu,az na zpatecni ceste z Phy,nas jeden chlap vyhodil tak blbe,ze nam nikdo nezastavil 3hod.
A bala jsem se aj s pritelem...do auta kde sedeli 2chlapi jsem nechtela sedat,jednou kdyz se to stalo,byla jsem jako na trni _________________
If it makes you happy
It can't be that bad
If it makes you happy
Then why the hell are you so sad... |
|
Back to top |
|
|
Mantis_religiosa kytky 4, meta: 2750
|
|
Back to top |
|
|
Danny .
|
Posted: Wed 27.6.2007 23:02 Post subject: |
|
|
Ja nestopuju, mne vzdycky nekdo zastavi sam od sebe. Priznam se, ze casto takhle nekomu neznamemu (neznamym) do auta s kamaradkou vlezem, ale jedine s ni, sama bych nikdy nikam s nikym nejela. To se obcas bojim i v taxiku.
Rada pro vsechny: nikdy nenastupujte do tridveraku! Kdyz si na to vzpomenu, mam zadek stazenej jeste ted. _________________ Tak mě aspoň hlaď nebo vem si lať
a řádně mě zmlať, tak ať. |
|
Back to top |
|
|
BaBetka není svatá, je jen žena
|
Posted: Wed 27.6.2007 23:08 Post subject: |
|
|
Nečetla jsem tohle téma celé, takže nevím, jestli má někdo podobnou zkušenost, ale moje spolubydlící, Slovenka, si takhle vcelku nedávno, někdy v zimě, stopovala z Blavy do Nitry a vlezla do auta mafiánům, kteří ji chtěli znásilnit, jestli i něco víc už se nedozvěděla, trvalo to celé asi tři hodiny než se jí podařilo utéct a docela mě to odvedlo od nápadu jít stopovat taky. Minimálně sama bych nešla, ve dvojku už bych zvažovala, chtěla bych to někdy zkusit.. |
|
Back to top |
|
|
sawatdee kytky 5, meta: 5550
|
Posted: Thu 28.6.2007 0:31 Post subject: |
|
|
Tak ji nic neudelali,Babetko? _________________
If it makes you happy
It can't be that bad
If it makes you happy
Then why the hell are you so sad... |
|
Back to top |
|
|
maxmiliana kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
BaBetka není svatá, je jen žena
|
Posted: Thu 28.6.2007 6:54 Post subject: |
|
|
Sawat.. nakonec se jí nestalo vůbec nic a hlavně, ona je hrozně psychicky silná, takže se strašně rychle oklepala, ale být tam já, tak teď ležím někde na psychiatrii... |
|
Back to top |
|
|
Alunka kytky 6, meta: 9450
|
Posted: Sat 30.6.2007 14:16 Post subject: |
|
|
ja se stopovat nikdy nebala
Sem tam se mi stala nejaka nic moc prihoda, kdy si pan strcil ruku do kalhot, ze to proste na nej prislo .., ale tak prekonala jsem to a nechala se vyhodit a stopovala dal.
Ale spis mam kladny zazitky ... hodne moc =) Stopovani mam fakt rada. |
|
Back to top |
|
|
Tevi. kytky 8, meta: 19650
|
Posted: Sat 30.6.2007 15:20 Post subject: |
|
|
Stopování se dost bojím. Minulej rok jsme šla radši 10km pěšky, než abych zvedla prst.
ale milej stoupuje imrvére a pokaždý mu někdo hned zastaví. _________________
* Žena nepotřebuje toho, kdo nepotřebuje ji.** |
|
Back to top |
|
|
Rose Madder kytky 4, meta: 2950
|
Posted: Sat 30.6.2007 17:32 Post subject: |
|
|
Ja driv obcas stopovala, ale vzdycky jsem mela obavy a nikdy jsem nestopovala sama.
Asi nejulitlejsi zazitek byl, kdyz jsem stopovala do Osvetimi. Doprovazely me teda dve kamosky, ale stejne...
S byvalym jsem takhle procestovala republiku...chytli jsme stopa z Brna do Plzne. Byl to vietnamec, v Plzni nas pozval na vecu. jelikoz jsme byli vyhladli, tak jsme prijali. Pak tam prisel jeho kamos - v kvadru. To uz jsem tusila pruser. Nakonec si me odtahl stranou a ze pry by si me chteli koupit na noc Nabidl mi 5000, coz je fakt slabota Pochopitelne jsem odmitla a on si to interpretoval tak, ze chci vic penez, tak prihodil Nakonec pochopil, memu priteli se omluvil, dal mu krabicku cigaret a rozloucili se s nami Byl to vubec zajimavy vylet.
S kamoskami jsme driv stop braly jako zabavu. Jednou jsme si vzaly sirku, hodily ji na zem a podle toho, kam ukazovala hlavicka, jsme stopovaly.
Ted uz bych kazdopadne nestopovala. Pokud jo, tak jedine s klukem. Jsem asi dospela nebo co _________________ Jakmile začne člověk přemýšlet, přestává žít... |
|
Back to top |
|
|
terrynka kytky 7, meta: 13150
|
Posted: Sat 30.6.2007 17:37 Post subject: |
|
|
Stopovala jsem, ted uz bych to nikdy neudelala, nadavam si, ze sem byla pekne blba. Kdyz mi treba frnkl bus, tak jsem sla na stopa. Sice jenom parkrat, ale nikdy vice, radsi si pockam na dalsi bus. |
|
Back to top |
|
|
Byzzy kytky 8, meta: 20650
|
|
Back to top |
|
|
sl.megi kytky 5, meta: 4650
|
Posted: Sat 30.6.2007 17:54 Post subject: |
|
|
Já jsem nikdy stopem nejela, ale láká mě to. Ale jedině s někým, samotná bych neměla asi odvahu. Chtěla bych jen tak stopovat, kam až se dostanu.
Vlastně jednou si pamatuju, jak jsem byla malá, tak jsme stopovaly se sestrou a sestřenkou. Ale tím způsobem, že jsme si z toho dělaly strašnou srandu a stopovaly v opačným směru. Takže lidi pak na nás koukali jak na krávy, ale my se docela bavily. Děcka no... _________________ Zmáknu to! |
|
Back to top |
|
|
Nicoll kytky 2, meta: 550
|
Posted: Sat 30.6.2007 18:47 Post subject: |
|
|
Nikdy jsem stopem nejela a ani nikdy nepojedu. Tohle mě fakt neláká, spíš děsí. Nechápu, jak někdo může takhle riskovat.
Možná je to tím, že mám štěstí na úchyláky, tak se snažím vyhýbat všem rizikovějším situacím. Bohatě mi stačí ty stresy, co mám z běžného pohybu venku. |
|
Back to top |
|
|
Lucrezia kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Sat 30.6.2007 23:02 Post subject: |
|
|
stopem jsem jela parkrat(sama myslim nikdy), casto se nam stalo, ze kdyz jsme sli vecer pesky z nejake zabavy, tak nam nekdo zastavil.
Ale to jsem z toho jeste nemela rozum, ted uz bych asi k nikomu nenasedla a nemit zajisteny odvoz, tak radsi nikam nejdu |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4, 5 Next
|
Page 3 of 5
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|