|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Jaké maso máte nejraději? |
Drůbeží |
|
60% |
[ 32 ] |
Rybí |
|
20% |
[ 11 ] |
Hovězí |
|
9% |
[ 5 ] |
Vepřové |
|
9% |
[ 5 ] |
|
Total Votes : 53 |
|
Author |
Message |
Suga kytky 5, meta: 4950
Joined: 08 Jan 2007 Posts: 4897 Location: Kde mám ty fialový kytky?!
|
|
Back to top |
|
|
greenwood seja feliz, menina
Joined: 03 Jan 2007 Posts: 28501
|
Posted: Fri 29.6.2007 12:32 Post subject: |
|
|
suga-ne,tam to chodi normalne,ze si objednas dany jidlo z jidelniho listku... _________________ "Valeu a pena? Tudo vale a pena se a alma não é pequena" ~ Fernando Pessoa, Mensagem, Mar Português
“It’s dark because you are trying too hard.
Lightly child, lightly. Learn to do everything lightly.
Yes, feel lightly even though you’re feeling deeply.
Just lightly let things happen and lightly cope with them."
|
|
Back to top |
|
|
maxmiliana kytky 8, konec
Joined: 02 Jan 2007 Posts: 31138
|
|
Back to top |
|
|
Nayeli kytky 3, meta: 1250
Joined: 30 Apr 2007 Posts: 1152
|
Posted: Fri 29.6.2007 13:46 Post subject: |
|
|
maso jim, hovezi moc nemusim, nejradsi mam kureci nebo kruti na vsecky zpusoby - driv jsem mela hodne rada i rybi maso, ale ted uz ho tolik nemusim - jsem ho uz tak trochu prejezena - pritel porad chodi na ryby , staci mi parkrat do roka, nemam rada pecene ryby - mam rada uzene a smazene - nejvic asi kapr (na Vanoce |
|
Back to top |
|
|
kecka kytky 6, meta: 7850
Joined: 03 Jan 2007 Posts: 7778 Location: v moři čokolády
|
Posted: Fri 29.6.2007 15:50 Post subject: |
|
|
max tak vařiš i ty ryby? a neni pak maso nasladly? ja bych to chtela zkusit, ale mam z toho trochu strach. Jsem rada, že je tu nekdo rybičkovej jako já. ještě jsem nenarazila na rybu, co by me nechutnala |
|
Back to top |
|
|
cooky kytky 3, meta: 1350
Joined: 23 Jan 2007 Posts: 1254
|
Posted: Fri 29.6.2007 20:18 Post subject: |
|
|
Já mám maso strašně ráda, jsem masožrout hlavně teda kuřecí, to na všechny způsoby..hovězí a vepřové mám nejradši k omáčkám..a z ryb mám ráda kapry, pstruhy, hejky..-vlastně všecky krom tuňáka |
|
Back to top |
|
|
maxmiliana kytky 8, konec
Joined: 02 Jan 2007 Posts: 31138
|
|
Back to top |
|
|
Man of the world caballero
Joined: 02 Jan 2007 Posts: 2846
|
Posted: Fri 29.6.2007 22:34 Post subject: |
|
|
co vám tak chutná na kuřecím mase? já beru že je nejdostupnější,ale přijde mi ze všech mas nejméně kvalitní,hrozně suché, bez chuti a takové prostě nijaké _________________ Miluj hluboce a vasnive. Muzes se pritom zranit, ale je to jediny zpusob,jak zit svuj zivot. |
|
Back to top |
|
|
annysek .
Joined: 02 Jan 2007 Posts: 15447
|
|
Back to top |
|
|
Man of the world caballero
Joined: 02 Jan 2007 Posts: 2846
|
Posted: Fri 29.6.2007 22:39 Post subject: |
|
|
annysek wrote: | Mane, asi zalezi, jak se pripravi.. Ja zase nemam rada cervene maso a jak jsem ho uz pres 5 let nemela, tak se mi z predstavy, ze bych ho fakt mela jist, dela spatne |
ale jasně, vím že kuře může být dobré,o tom žádná
ale jde o to že vepřový steak a nebo hovězí jen opepříš dáš na pánev a o maso je super,lae když to uděláš s kuřecím to maso samo o sobě není nic moc...
jo když ho do něčeho naložíš,připravíš s něčím zajímavým tak bdue dobré ,ale to už není moc o mase_________________ Miluj hluboce a vasnive. Muzes se pritom zranit, ale je to jediny zpusob,jak zit svuj zivot. |
|
Back to top |
|
|
Nocturmas _____________
Joined: 03 Jan 2007 Posts: 6700
|
Posted: Fri 29.6.2007 22:40 Post subject: |
|
|
Mane odkdy je kuřeci maso suche? Mě přiojde spolu s krutim nejlepši, nejen chuti, ale take tim, že v něm nikdy nemusim nic přebirat snim ho cele... v hovězim a vepřivem jsou pořad nějake žily, šlachy, tluste a vždycky se v tom musim přehrabovat... (nj jsem moc vybiravy ) _________________ Píše do sněhu, bez použití rukou. |
|
Back to top |
|
|
Suga kytky 5, meta: 4950
Joined: 08 Jan 2007 Posts: 4897 Location: Kde mám ty fialový kytky?!
|
Posted: Fri 29.6.2007 22:45 Post subject: |
|
|
Myslim že Man má docela pravdu a to že kuřecí je suchý je fakt, třeba prsa, fuj já nemám ráda takový to maso provázkový to je fakt o ničem, to si radši dám tučný koleno
Kuřecí je nutný vždy dost okořenit a nebo k němu přidat něco výrazného. Vepřový plátek moc neděláme tak ani nevím jak moc je lepší. Hovězí nekupujem vůbec, po tom co sem viděla ten film o závodu na hovězí je mi těch krav líto nebo spíš je úplně vidim před sebou zmasakrovaný a ted ta příhoda s tim hov*** v burgru |
|
Back to top |
|
|
Man of the world caballero
Joined: 02 Jan 2007 Posts: 2846
|
Posted: Fri 29.6.2007 22:47 Post subject: |
|
|
Nocturmas wrote: | Mane odkdy je kuřeci maso suche? Mě přiojde spolu s krutim nejlepši, nejen chuti, ale take tim, že v něm nikdy nemusim nic přebirat snim ho cele... v hovězim a vepřivem jsou pořad nějake žily, šlachy, tluste a vždycky se v tom musim přehrabovat... (nj jsem moc vybiravy ) |
záleží jaký budeš mít kus,já třeba zbožňuju vepřové kotlety,medailonky a podobné věcí,hovězí steak nemám až tak často,přeci jen ta cena je někde jinde,ale stojí to za to.
Kotletu musím akorát okousat,ale že by tam bylo nějaké tlusté,které mimochodem nesnáším,to fakt ne.
Jo kuřecí maso je suché. Krůta je lepší to jasně,ale ono je to i tím že kuřecí maso prostě není vyzrálé. Kuře za 40dní vyroste,zabijí a za chvíli ho jíš. a to maso prostě není uzrálé.Nechápu co na něm lidí vidí,když jdu do restaurace, kuřecí si pokud není nějak zajímavě připravené si nedávám nikdy._________________ Miluj hluboce a vasnive. Muzes se pritom zranit, ale je to jediny zpusob,jak zit svuj zivot. |
|
Back to top |
|
|
kika kytky 8, meta: 25650
Joined: 20 May 2007 Posts: 25521
|
Posted: Fri 29.6.2007 22:49 Post subject: |
|
|
Last edited by kika on Mon 2.4.2012 12:32; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Nocturmas _____________
Joined: 03 Jan 2007 Posts: 6700
|
Posted: Fri 29.6.2007 22:52 Post subject: |
|
|
Suga - Tak ja jsem naprosto opačneho nazoru... Naopak kuřeci stači jen slabě osolit a je vyborne! A to bez dalsiho kořeni... navic stavnate (pokud ho zrovna nepečete, nebo nesmažite dvě hodiny) je to proste skvěle a kvalitni minutkove maso Z hověziho se da smažit jedině tak svičkova... a ta je hodně draha ostatni časti jsou strašně suche a vhodne tak na pečeni... k omačkam, nebo do gulaše... vepřove je sice štavnate, protoze je prorostle tukem, ale co se chuti, delkou připravy a delkou připravy neda s kuřecim vubec srovnavat... _________________ Píše do sněhu, bez použití rukou. |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6 Next
|
Page 3 of 6
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|