|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Kyo kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Fri 29.6.2007 12:41 Post subject: |
|
|
ja to vidim tak, ze bych se zase asi zhroutil kdybych nekoho mel _________________ Doba kráčí vpřed a svět se předhání. Už i blbci mají vyšší vzdělání. |
|
Back to top |
|
|
pavla.z kytky 1, meta: 75
|
Posted: Fri 29.6.2007 15:31 Post subject: |
|
|
2Velveta: tak to nelámej přes koleno a nepoddávej se tomu tolik, a co z toho, snad nechceš s ex přítelem závodit o to, kdo bude mít lepší vztah a komu dýl vydrží ne?
Já být na tvém místě, tak spíš naopak si užívám...sama někam zajdu, projít se, či do bazénu a možná by ses divila, když si vyjde sama holka zaplavat (až tedy bude lepší počasí)...kolik na sebe tím přitáhne pozornosti
Nech tomu volný průběh, do ničeho se netlač hlavně, protože čím víc se snažíš, tím víc to pak nejde. _________________ I am pain
I am real. I'm not a dream
I'm the chain around your neck as you scream |
|
Back to top |
|
|
Velveta kytky 6, meta: 9850
|
Posted: Fri 29.6.2007 15:39 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri 29.6.2007 15:42 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
pavla.z kytky 1, meta: 75
|
Posted: Fri 29.6.2007 15:50 Post subject: |
|
|
Ale no tak....já pochybuju, že s přítelkyní mluví o tobě a ještě takhle hnusně? To kluci nedělají, že pomlouvají bývalky a ona by musela být s prominutím kráva největší, kdyby to chtěla poslouchat _________________ I am pain
I am real. I'm not a dream
I'm the chain around your neck as you scream |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri 29.6.2007 15:52 Post subject: |
|
|
No ale to že o mě říká že jsem p**a, tak to je pravda. Z toho mýho příspěvku to tak nevyznělo, ale fakt to o mě říká |
|
Back to top |
|
|
Claris Každý den odvahu!
|
Posted: Sat 30.6.2007 11:44 Post subject: |
|
|
Kyo wrote: | a jakej mas problem v komunikaci s klukama?
v tom jak vypadas problem fakt nebude.. a ze ses rada doma je fajn, ja taky
problem bude prave jen v tom ze kolem sebe nemas moc kluku.. a nepusobis treba namyslene ? jak holky psaly z nejakyho toho srazu ze se te skoro baly? takovejch holek se kluci "bojej" . a myslim ze kdyz by sis mela nekoho najit tak by byl starsi, mladsi nebo stejne stary kluky dle me pritahovat nebudes
a toho ze by sis nikdy nikoho nenasla se neboj, pride to ani nebudes vedet jak | Kyo, problém je v tom, že jsem zvyklá spíš na společnost holek a přijde mi, že s klukama bych se měla bavit jinak, nevim proč
cože? holky se mě bály? a já se snažila být milá, ale zároveň jsem byla tak nervózní. a už jsem to tu psala, že působím na cizí lidi chladně, namyšleně a nedokážu s tím nic dělat. myslím si, že se tvářím normálně, nejsem naštvaná, pohoda a pak mi známý řekne, že se tvářím vražedně, no a tak je to furt. když na mě někdo promluví, tak se skoro pořád usmívám...
a víš, že mi to ani nevadí? mladší nebo stejně staří kluci mě ve většině taky moc nezajímají (ovšem vyjímka se najde )
děkuju vám všem za podporu, ještě si vše podrobně pročtu...
_________________ Pane, ať jsi stéblo trávy nebo obyčejný list,
prosím dej, ať aspoň trochu umím ve tvých vzkazech číst.
Prosím dej, ať řeči stromů aspoň trochu rozumím,
ať vědí, že se učím a že nic neumím.
Dej, ať zlomím svoji pýchu, dej mi hledat pokoru,
když se trápím zbytečnostmi, ať pohlédnu nahoru.
Ať mi stačí dohlédnout na obzor, který jsi mi dal,
ať se smířím se vším, co jsi mi kdy vzal. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat 30.6.2007 12:07 Post subject: |
|
|
Claris wrote: |
cože? holky se mě bály? a já se snažila být milá, ale zároveň jsem byla tak nervózní. a už jsem to tu psala, že působím na cizí lidi chladně, namyšleně a nedokážu s tím nic dělat. myslím si, že se tvářím normálně, nejsem naštvaná, pohoda a pak mi známý řekne, že se tvářím vražedně, no a tak je to furt. když na mě někdo promluví, tak se skoro pořád usmívám...
a víš, že mi to ani nevadí? mladší nebo stejně staří kluci mě ve většině taky moc nezajímají (ovšem vyjímka se najde )
děkuju vám všem za podporu, ještě si vše podrobně pročtu...
|
ses z kluku nervozni ? bav se s nima stejne a hlavne se bav jen s tema s kterejma si mas co rict, nema cenu nic lamat pres koleno
s tim ze se tvaris vrazedne ma problemy vic lidi.. vetsinou se ten clovek za neco schovava..ze je nerovozni nemo ma treba nejakou malinkatou socialni fobii.. a na lidi pak takovej clovek pusobi treba namyslene a pritom to tak vubec neni..
ale tak je ti jenom 18, to se spravi _________________ Doba kráčí vpřed a svět se předhání. Už i blbci mají vyšší vzdělání. |
|
Back to top |
|
|
Loth.. Guest
|
Posted: Sat 30.6.2007 12:24 Post subject: |
|
|
Claris, tak to mame uplne stejne Pry se tvarim jak masovy vrah a vypadam namyslene...a lidi se potom desne divi, kdyz namyslena nejsem. (tohle se opakuje u me snad s kazdym novym kolektivem, takze na tom asi neco je)
A kluci se me asi fakt boji, jediny, kdo me kdy zastavil na ulici jsou uchylaci, ozralove, bezdomovci, kteri chteji cigo, nekdo kdo sel nahodou kolem a potrebuje zapalovac, a prodejci O2 tarifu Pritom holky me oslovuji samy
Ale vis jak, je ti 18, urcite chces jit na vs, tak tam poznas zase novy lidi... |
|
Back to top |
|
|
Claris Každý den odvahu!
|
Posted: Sat 30.6.2007 12:49 Post subject: |
|
|
Loth, tak jsme na tom úplně, ale úplně stejně
Kyo, schovávám tak nervozitu, jsem si toho vědomá... _________________ Pane, ať jsi stéblo trávy nebo obyčejný list,
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat 30.6.2007 12:53 Post subject: |
|
|
ja sem na tom taky stejne , ted z ale tolik ne, cim vic se chovam prirozenejc tim vic lidi me bere. proste zapomen na to jak pusobis na ostatni a bud sama sebou
ale tolik strachu jako z Loth z tebe urcite nesrci, to by ani nebylo mozny _________________ Doba kráčí vpřed a svět se předhání. Už i blbci mají vyšší vzdělání. |
|
Back to top |
|
|
Loth.. Guest
|
Posted: Sat 30.6.2007 13:00 Post subject: |
|
|
No to teda dik
Ja nevim jak u Claris, ale u me tohle neni problem s tim, ze te lidi neberou...nebo ze se nechovas prirozene...spis je to blby prvni dojem |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat 30.6.2007 13:06 Post subject: |
|
|
bane tak hrozny to neni ale poprve sem se te taky bal..
je to proste o tom jak na lidi pusobis, kdyz na nekoho totiz zapusobis na prvni dojem spatne, u spousta lidi uz nebudes mit moznost to napravit.
ja kdyz sem nervozni nebo tak tak mam zas sarkasticky poznamky
a myslim ze je to fakt proste o tom nehrat si na neco, zapomenout na to jak na lidi pusobis a bejt sama sebou.. vzdycky jsou lidi na ktery proste dobre pusobit nebude, nikdo nepusobi dobre na vsechny.. a nekdo pusobi dobre na vic lidi , nekdo na min no. to ale neni na zavadu.
a Claris, ses spis introvert nebo extrovert ? _________________ Doba kráčí vpřed a svět se předhání. Už i blbci mají vyšší vzdělání. |
|
Back to top |
|
|
Claris Každý den odvahu!
|
Posted: Sat 30.6.2007 18:19 Post subject: |
|
|
Kyo, ehm...proč děláš z Loth sedmihlavou saň? prostě nemáme ten dar, že se tváříme pořád přívětivě a mile...
a jak píše Loth, je to o tom prvním dojmu. když někoho neznám, tak se na něj prostě neusmívám a už kolikrát jsem se přistihla, že se na něj dívám "shora" a přitom to tak vůbec nemyslím, jen o něčem třeba přemýšlím...no svého ksichtu už se nezbavím
Kyo, spousta lidí při pohledu na mě, se radši klidí pryč a ani by je nenapadlo mě oslovit, to platí převážně u kluků. Loth na to kápla, že holky mě oslovují normálně...
a jsem asi spíš introvert a když už vyhledám společnost, tak známých lidí, přátel... _________________ Pane, ať jsi stéblo trávy nebo obyčejný list,
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat 30.6.2007 18:36 Post subject: |
|
|
Claris wrote: | Kyo, ehm...proč děláš z Loth sedmihlavou saň? prostě nemáme ten dar, že se tváříme pořád přívětivě a mile...
a jak píše Loth, je to o tom prvním dojmu. když někoho neznám, tak se na něj prostě neusmívám a už kolikrát jsem se přistihla, že se na něj dívám "shora" a přitom to tak vůbec nemyslím, jen o něčem třeba přemýšlím...no svého ksichtu už se nezbavím
Kyo, spousta lidí při pohledu na mě, se radši klidí pryč a ani by je nenapadlo mě oslovit, to platí převážně u kluků. Loth na to kápla, že holky mě oslovují normálně...
a jsem asi spíš introvert a když už vyhledám společnost, tak známých lidí, přátel... |
ale ona vi jak to myslim navic kdyz ji clovek pozna tak je presnej opak takova privetiva miloucka
sem si myslel ze ses spis introvert no.. tak zas myslim ze kdyz uz najdes nekoho s kym si rozumis tak to stoji za to
a ksichtu se nezbavuj, byla by to skoda proste si z toho nedelej hlavu, musis si najit nekoho kdo o to bude stat, ty o nej budes stat a s kym si rozumis - i kdyz to ma trvat dyl no
a treba se snaz vic smat _________________ Doba kráčí vpřed a svět se předhání. Už i blbci mají vyšší vzdělání. |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Srdeční záležitosti |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4, 5 Next
|
Page 4 of 5
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|