|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Shrew _______________
|
Posted: Wed 3.1.2007 9:53 Post subject: Cena peněz |
|
|
ed _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude.
Last edited by Shrew on Sat 16.6.2012 15:20; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
bublinka111 never satisfied
|
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Wed 3.1.2007 22:51 Post subject: |
|
|
_________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude.
Last edited by Shrew on Sun 29.6.2008 11:59; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
jirka ...
|
Posted: Wed 3.1.2007 22:52 Post subject: |
|
|
z brigady cenu penez nepoznas... musis zit pravy zivot bez brigad a skol.... pak se to pozna, jaka je cena penez...
nebo jinak, cenu penez poznas v okamziku, kdy se stane neco strasneho....
kdy ti jsou penize k nicemu.. a je jedno kolik jich mas. _________________ [i]štestí je dar
] |
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Thu 4.1.2007 1:35 Post subject: |
|
|
ano. spíš bych řekla, že ?lověk pozná cenu života _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
Rose Madder kytky 4, meta: 2950
|
Posted: Thu 4.1.2007 15:03 Post subject: |
|
|
Shrew, tak si predstav, ze jsem se premohla a zavolala jsem do obcansky poradny. Rysuje se to velmi dobre, to dobrovolnictvi by mozna i bylo mozny. V pondeli mame schuzku.
Ufff, tak aspon neco. _________________ Jakmile začne člověk přemýšlet, přestává žít... |
|
Back to top |
|
|
Lilith :faitilhiér:
|
Posted: Thu 4.1.2007 15:05 Post subject: |
|
|
Holky já obdivuju kohokoliv, kdo pracuje jako dobrovolník. Jsem asi hroznej materialista, ale nepřinutila bych se k tomu |
|
Back to top |
|
|
Man of the world caballero
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 4.1.2007 15:08 Post subject: |
|
|
Lilith, ale ja to beru tak, ze prace v socialni oblasti mi jen tak do klina nespadne. Bohuzel. Taky nejsem nejak odvazana z toho, ze za to nejsou penize. Na druhou stranu to bude zajimava polozka do zivotopisu, ziskam novy zkusenosti a pripadne navazu nove (pracovni) kontakty. Navic minimalni doba, kterou je treba odpracovat je 60 hod, coz se mi zda naprosto v pohode.
A co se financi tyce, tak jsem klidna - zejtra podepisu v pernikarne smlouvu na rok a navic mam jeste dalsi brigadu - upravuju fotky.
Takze bych rekla, ze na zacatku semestru vyvstane spis otazka, jak to vsechno stihat _________________ Jakmile začne člověk přemýšlet, přestává žít... |
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________
|
Posted: Thu 4.1.2007 15:09 Post subject: |
|
|
Já bych se "přinutila", kdyby mi zbyl ještě nějaký ?as mimo práci, kterou si vydělávám na životbytí
Jako kdybych se nemusela starat o peníze, tak dělám dobrovolníka strašně ráda, přijde mi to super |
|
Back to top |
|
|
Lilith :faitilhiér:
|
Posted: Thu 4.1.2007 15:10 Post subject: |
|
|
Rose to je jasný, když to potřebuješ ke škole (resp. k oboru, který studuješ), ale jinak to mám jako Lenore |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 4.1.2007 15:14 Post subject: |
|
|
Jako ja to nezbytne samozrejme nepotrebuju, jen me desi predstava, ze jednou se me potencionalni zamestnavatel zepta na praxi a ja na nej budu koukat jak z jara . Takhle uz si budu mit co napsat a budu klidnejsi. Navic urcite hraje roli i to, ze nemusim platit najem a jidlo, coz jsou ty nejpodstatnejsi polozky. Na zbytek si urcite vydelam. Spis bude problem ten cas, no.
Jeste kazdopadne neni nic jiste. Uvidim, co vyplyne z te schuzky.
Jo a jeste dalsim pozitivem je to, ze bych se mela podilet na nejakym projektu, ktery se tyka nezamestnanost, coz je oblast myho zajmu. Takze to snad aspon bude uzitecny. A navic si uvedomuju, ze uz dal nemuzu sedet s rukama zalozenyma v kline a nic nedelat. _________________ Jakmile začne člověk přemýšlet, přestává žít...
Last edited by Rose Madder on Thu 4.1.2007 15:14; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Merykara point of no return
|
Posted: Thu 4.1.2007 15:14 Post subject: |
|
|
Rose a co budes delat?
na zacatku semestru jsem byla v te instituci v praze, jak odpoledne uci deti z nevyhodnenych rodin, coz by me hodne bavilo. byla jsem an par pohovorech, nez mi doslo, ze na to proste nebudu mit cas
a pred rokem jsem mela jit na skoleni na dobrovolnika v motole, ale strasne jsem se toho lekla. ted je mi to lito, ale co nadelam _________________ Every now and then the stars align, boy and girl meet by the great design.
Could it be that you and me are the lucky ones? |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 4.1.2007 15:16 Post subject: |
|
|
Mery: No ten pan rikal neco o projektu tykajiciho se nezamestnanosti, ale doptam se jeste. Pres telefon se vyresi kulovy, tak uvidim. _________________ Jakmile začne člověk přemýšlet, přestává žít... |
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Sat 6.1.2007 13:34 Post subject: |
|
|
Rose, máme to úplně stejně. _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude.
Last edited by Shrew on Fri 12.10.2007 23:22; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page 1, 2, 3, 4, 5, 6 Next
|
Page 1 of 6
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|