|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Aduška zjisti, kdo jsi, a tím se staň.
|
Posted: Mon 25.6.2007 20:05 Post subject: |
|
|
Ano stává. A vzpomínám si, když to bylo oboustranný. Skoro nám to vyšlo _________________ Srdce lidské má příliš mnoho snů, než aby mohlo být šťastno. |
|
Back to top |
|
|
pavla.z kytky 1, meta: 75
|
Posted: Mon 25.6.2007 22:35 Post subject: |
|
|
nemyslím si, že by to bylo tak úplně odlišný, záleží taky kolik je sawatdee let ale když mě někdo zaujme, tak věk moc neřeším, i když na zajíčky už fakt nekoukám, ale ta věková kategorie 25-30 je ok...starší mě moc nelákají, vzhledem k mému věku, mám zafixováno, že už chtějí děti a brrr....to ještě ne
Neříkám, že drsnější typy nemůžou být roztomilý, to se nevylučuje
Ten typ co jsem popsala je přesně můj kamarád, takovej vzhledově ideální, vždy jsem dřív chtěla někoho takového...ale čím jsem byla starší zjišťuju, že to není všechno
Takže zatávám názor koukat na to realisticky a nemít tak vysoké nároky, neříkám, že sawatdee je má, já je dřív měla a on ten princ z pohádky fakt nepřijede _________________ I am pain
I am real. I'm not a dream
I'm the chain around your neck as you scream |
|
Back to top |
|
|
sawatdee kytky 5, meta: 5550
|
Posted: Mon 25.6.2007 23:55 Post subject: |
|
|
pavla.z-jo,naroky asi vysoke mam rikam si,ze na ustupky bude cas az budu stara...asi proto jsem sama (i chlapi maji nejake naroky,ze )
jo,je mi 22. Jinak me hlavne pritahuje,ze dotycny neco dokazal,neco umi,ma zajimave konicky...Vzhled je spis doplnek. Ale to je spis ke vztahove strance.
Po te sexualni...nekdo takovy.
Then why the hell are you so sad... |
|
Back to top |
|
|
mucka kytky 5, meta: 4650
|
Posted: Tue 26.6.2007 9:38 Post subject: |
|
|
Stalo... a dopadlo to špatně, teda ono to spíš dopadlo tak, jak muselo. |
|
Back to top |
|
|
missE let's go
|
Posted: Mon 6.8.2007 11:08 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Suga kytky 5, meta: 4950
Joined: 08 Jan 2007 Posts: 4897 Location: Kde mám ty fialový kytky?!
|
Posted: Mon 6.8.2007 11:11 Post subject: |
|
|
Joo, stává. Nevím jak víc to komentovat, ale já sem hotová při představě nějakýho fyz. styku pomalu s kýmkoliv (no dobře, to zas ne ), ale často si představuju i prostě chlapa jako nějakýho bez identity, nic a nikoho konkrétního. |
|
Back to top |
|
|
ceruzka kytky 0, meta: 25
|
Posted: Fri 8.2.2008 22:47 Post subject: |
|
|
mm..ja ma teraz taky ,,problem" ...mam priatela..vsetko ok...ale mam spoluziaka a ten je taaaakyyyy krasny..viesm ze vztah s nim nic..ale ja z neho nemozem, je neskutocne krasny...len sa na neho pozriem, srdce mi bije omnoho rychlejsie a som uplne vzrusena..a ked sme spolu niekde saqmi..alebo sa ma dotkne..to sa uplne roztapam..je to taky kuevnik..ale ja by som ho cele dni...ah jooj :( |
|
Back to top |
|
|
Lucie kytky 3, meta: 1950
|
Posted: Sat 9.2.2008 22:22 Post subject: |
|
|
přitažlivost přece neni o vzhledu.
Já jsem třeba z nějakýho důvodu pro chlapy přitažlivější než ostatní i hezčí holky. To by mi až zas tak nevadilo, ale problém mam s těma holkama. Vždycky všude mě určitá část ženskejch nemůže vystát a hrozně na mě žárlí a nenávidí mě aniž bych s nima mluvila. Teď jsem kvůli tomu málem přišla o práci, ale na to si budu stěžovat v jinym tématu _________________ Jak říká Jirka, "Lucinka ma vzdycky pravdu a vic nez pravdu. I kdyz vim, ze pravdu mam ja, ale ona ma vetsi pravdu" |
|
Back to top |
|
|
zuza kytky 6, meta: 8650
|
Posted: Sat 9.2.2008 23:17 Post subject: |
|
|
tak me se asi nestalo, ze bych na prvni pohled byla z nakyho chlapa paf
ale je fakt, ze ja jsem obecne malo vsimava a na ulici jsem schopna prehlidnout nejlepsi kamaradku
pritahuje me kdyz je chlap vtipny, sebevedomy, kdyz neco umi... a hlavne kdyz se me nesnazi sbalit nejakym pitomym pregentlemanovanym zpusobem |
|
Back to top |
|
|
Lothórien kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Sat 9.2.2008 23:40 Post subject: |
|
|
ed
Last edited by Lothórien on Wed 4.6.2008 15:46; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
ephelides *louloute*
|
Posted: Sat 9.2.2008 23:44 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Hyenečka kytky 8, konec
|
Posted: Tue 24.6.2008 14:11 Post subject: |
|
|
ed.
Last edited by Hyenečka on Thu 26.6.2008 11:50; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Christine kytky 4, meta: 3550
|
Posted: Tue 24.6.2008 14:12 Post subject: |
|
|
To mi připomíná, že mě vždycky přitahujou kluci, ze kterých se vyklubou hajzlíci. takoví ti hodní mě nepřitahujou, jen doufám že se mi to časem změní |
|
Back to top |
|
|
JÁjenJÁ kytky 6, meta: 7450
|
Posted: Tue 24.6.2008 15:20 Post subject: |
|
|
Vy do Lucie rýpete, ale já se jí musím zastat, protože řeším to samý. nejsem žádný miss, do klasické krásky mám daleko, ani postavu nemám jako modelka, ale přrsto chlapy přitahuju víc než holky co jsou hezčí než já
Všímám si, že když někam přijdu holky kolem mě ( a mnohdy jsou opravdu o dost hezčí než já) si ty svoje začnou hlídat a křečovitě se na ně věšet.
Možná jen nepotkávám holky se zdravým sebevědomím, ale občas mě fakt hodně štve, když mě nějaký kamarád představí své přítelkyni a ta se ke mě otočí zády. _________________ Sebeláska je jediná láska, která trvá navěky
O. Wilde |
|
Back to top |
|
|
BadHans Nejstarší rebelka
|
Posted: Tue 24.6.2008 16:20 Post subject: |
|
|
Jájenjá, nebo vlastně TyjenTy, já jsem Tě sice naživo neviděl, ale viděl jsem pár fotek.
Ono totiž "klasicky krásná" a "pekelně sexy" nemusí být vždycky jedno a to samé _________________ I like pleasure spiked with pain and music is my aeroplane
Pro lásku bych třeba zemřel... ale pro život jsem se narodil.
(melouny, pochopitelně) |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Sex |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4, 5 Next
|
Page 4 of 5
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|