View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Man of the world caballero
|
Posted: Wed 13.6.2007 18:51 Post subject: |
|
|
já jsem zjistil že to že má někdo krásnou postavu nebo něco jiného je úplně fuk,
není tedy proč si kvůli tomu dělat vrásky.
já zjišťuju,že když mě holky na pláži otravují(třeba jako dnes) tak mě to odradí,protože se jim líbí spíš moje břicho
takže,neřeš tohle.tady je důležité jestli se jeden druhému líbíte.což jsi potvrdila,tak podle mě není co řešit,teda jen možná tvůj vztah sama k sobě. _________________ Miluj hluboce a vasnive. Muzes se pritom zranit, ale je to jediny zpusob,jak zit svuj zivot. |
|
Back to top |
|
|
Suny ..........................
|
Posted: Wed 13.6.2007 18:52 Post subject: |
|
|
ve 20ti už jsou trochu rozumnější, než v 16ti
A navíc, když ti řekl, že se mu líbíš, tak bych to vůbec neřešila _________________
If you want to make God laugh, tell him about your plans.
-Woody Allen- |
|
Back to top |
|
|
Lízatko Guest
|
Posted: Wed 13.6.2007 18:53 Post subject: |
|
|
ďakujem vám za názory všetkým |
|
Back to top |
|
|
Rokkan kytky 7, meta: 11650
|
Posted: Wed 13.6.2007 18:53 Post subject: |
|
|
jak Tě holky otravují? Neumm si to představit. Vážně Tě to obtěžovalo? vždyt by Ti to mělo spíš lichotit |
|
Back to top |
|
|
Nocturmas _____________
|
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
strawberry kytky 4, meta: 2950
|
Posted: Wed 13.6.2007 19:22 Post subject: |
|
|
lizatko: pamatuju si, ze jsem na jednom koncerte koukala na takoveho fesaka. oldschool typ. no a rikala jsem si, tak na toho bych nemela i kdybych se postavila na hlavu (ciste hypoteticky, ne ze bych menila za toho mojeho)
asi o mesic pozdeji jsme se stretli a sam od sebe mi zacal sklanet poklony a daval najevo zajem podotykam, ze jsme spolu nikdy predtim nemluvili. ani nevim, jak se vlastne jmenuje
takze nikdy nic nevzdavek bez boje, to je to nejhorsi, co muzes udelat |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 13.6.2007 19:24 Post subject: |
|
|
ne podle mě vážně nezáleží moc na tom jak kdo vypadá...
jde spíš o vzájemné sympatie,tomu jak si rozumíte,bavíte se... _________________ Miluj hluboce a vasnive. Muzes se pritom zranit, ale je to jediny zpusob,jak zit svuj zivot. |
|
Back to top |
|
|
Chanteau kytky 8, meta: 20650
|
Posted: Wed 13.6.2007 19:24 Post subject: |
|
|
neslmysl:) podle mě se nedá říct jestli na někoho máš nebo nemáš co se týče vzhledu..
já si to občas říkala ohledně zkušeností,inteligence... |
|
Back to top |
|
|
Lízatko Guest
|
Posted: Wed 13.6.2007 20:26 Post subject: |
|
|
Kostra to si hovorím aj ja a niekedy úplne nechápem akým celkom schopným chalanom sa páčim
Chanteau ohľadne inteligenicie no nie je mysliteľ ale nie je ani blbec a hovoril, že sa mu páči, že som nenamyslená, múdra a pekná. Ja si to nemyslím o tom pekná a to je ten môj problém. Blbá nie som ale čo sa týka vzhľadu neverím si |
|
Back to top |
|
|
Geike °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
|
Posted: Wed 13.6.2007 23:13 Post subject: |
|
|
já jsem to mívala podobně...taky jsem vždycky viděla kluka, řekla jsem si že na toho nemám ani ve snu, a později jsem se dozvěděla že jsem se mu taky líbila, a říkal si to samé nikdy jsem nemohla pochopit, co na mě může vidět, když se kolem motá tolik hezčích holek, a občas to nechápu dodnes...ale věř tomu že on tě může vnímat úplně jinak než ty sebe sama, a když se mu líbíš, a sám ti to řekl, tak to neřeš a užívej si začátek... |
|
Back to top |
|
|
Lízatko Guest
|
Posted: Mon 18.6.2007 12:30 Post subject: |
|
|
ešte problémik by bol, že je o 5r. mladší. To by nevadilo ale chodí ešte na strednú a ja už nie. Noo |
|
Back to top |
|
|
Lizatko kytky 1, meta: 50
|
Posted: Wed 20.6.2007 18:50 Post subject: |
|
|
už som registrované lízatko |
|
Back to top |
|
|
Johanka kytky 3, meta: 1350
|
Posted: Thu 21.6.2007 11:29 Post subject: |
|
|
Tak já to mam tak, že si dost věřim, mám přece skoro na každýho, že... Ale ve chvíli, kdy se zamiluju, nebo mě okouzlí, nebo bych o něj stála, tak mam pocit, že na něj "nemam", a že takovej chlap by o mne nikdy, ale nikdy nestál...
Je to tim, že když se jedná o srdeční záležitosti, tak máme pocit, že ON je úplně dokonalej, nejlepší, nejůžasnější a my jsme vedle něj jak nicky... Jenže stejně tak si může připadat i ON... Jo, je to těžký... _________________ 27.10.2010 - Těhotenská poradna
23.11.2010 - TP
|
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Thu 21.6.2007 11:46 Post subject: |
|
|
že někdo na někoho nemá je blbost..já měla vždycky na všechny (jenže oni neměli na mě ) podlemě nemít na někoho neni otázka vzhledu nebo tak.. já třeba vim, že bych neměla na nějakýho vzdělanýho filosofa, bych nevěděla co s nim mám dělat a bála bych se ho.. _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
|