|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
mariposa kytky 6, meta: 8650
|
Posted: Wed 20.6.2007 16:25 Post subject: |
|
|
Neahoo: Gratuluju Nechci nic říkat, ale mně to bylo jasný..Tvé depky dlouho předtím už tomu nasvědčovaly
Nells: Tuším že ze 4 _________________ věřím |
|
Back to top |
|
|
Neahoo kytky 6, meta: 9850
|
Posted: Wed 20.6.2007 16:33 Post subject: |
|
|
shannon No to mas pravdu Ale tesim se jen na ustni (to budou dva predmety a dam si bud chemii a fyziku nebo chemii a matiku). Silene me bavilo si s tema ucitelema povidat a videt, jak jim dela radost, ze to vim.
Ty pisemky uz budou horsi, protoze ty jsou vzdycky postrach a vsem zkazi celkovej vysledek Fakt dopadaj nejhur... Ja ji budu psat z matiky, chemie a fyziky a treba z matiky a fyziky letos nebyla vubec zadna jednicka a tri petky...
Tim jsem vlastne odpovedela i Nells Jen pro ujasneni - nedela se zadny prumer z ustni a pisemne, jsou to dve ruzne znamky (ty predmety se ani nemusi kryt), ono i to uceni na pisemnou a na ustni je uplne jiny, takze je to jako kdybych maturovala z peti ruznych predmetu. Jinak ta pisemka je ctyrhodinova. Z matiky jsou to priklady, z fyziky a z chemie je to vzdycky nejaky problem, ktery se musi resit, pak neco na zpusob protokolu z laborek, pak je tam test na a,b,c,d, pak clanek a na nej otazky (neco jako porozumeni odbornymu textu). A vsechno je to ve francouzstine, myslim, ze to i odpovida maturitnim pisemkam Francouzu. |
|
Back to top |
|
|
Marfuschka kytky 2, meta: 500
|
Posted: Wed 20.6.2007 16:35 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Nells kytky 4, meta: 2350
|
Posted: Wed 20.6.2007 16:37 Post subject: |
|
|
Neahoo, to vše slyším poprvé... To je nějaký speciální gympl? Furt nevím... a ještě jsem ti zapomněla pogratulovat k dnešnímu výkonu - super! Nejlepší je, když si to tam užíváš |
|
Back to top |
|
|
Shannon where no man has gone before
|
Posted: Wed 20.6.2007 16:37 Post subject: |
|
|
Neahoo - jo, já se to učila na jedničky hlavně proto, abych je před rozloučením potěšila... a hrozně pro mě znamenalo, že se to povedlo
a Ty jsi tak svědomitá, že se to budeš učit dlouho dopředu a i písemky budou ok
jinak jsem ten případ, co tu popisuje marfuschka. _________________
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI.
Last edited by Shannon on Wed 20.6.2007 16:38; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 20.6.2007 16:38 Post subject: |
|
|
marfuschka Mas uplnou pravdu. Ale tak myslim, ze kdyz na tu skolu prijdu a nenasadim si hned tu latku tak vysoko, tak to pujde. Kdyz jsem prisla na gympl, tak jsem tam taky sla s tim, ze chci mit tak dvojky. A pak jsem zjistila, ze to jde na jednicky a pak uz mi bylo vzdycky lito ty lidi zklamat tim, ze se zhorsim. Ale chapu, co rikas. Proto taky trochu vaham nad studiem mediciny, protoze se bojim my povahy, toho, ze bych tam sama sebe znicila. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 20.6.2007 16:39 Post subject: |
|
|
neahoo - ehm, medicína? to mi fakt něco připomíná... _________________
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 20.6.2007 16:42 Post subject: |
|
|
Nells Studuju bilingvni cesko-francouzske gymnazium a tam jsou ty maturity holt trochu jinak... Nevim, jestli je to dobre nebo spatne, ale jednou uz jsem si tuhle cestu vybrala, tak to dotahnu do konce
Shannon Koukam, ze jsme si docela podobny |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 20.6.2007 16:52 Post subject: |
|
|
A jinak jak jeste rikala marfuschka s tim uzivanim si zivota, mne treba to uceni naplnuje... I kdyz teda snazim se to skloubit s pritelem, s kamarady a tak. Vsichni me znaj jako tu chytrou holku, ktery to jde, nejsem uplne uzavrena v knizkach, taky chodim mezi lidi, ale je videt, ze si me ty lidi vazi za to, co umim, a to mi dela obrovskou radost. Ale taky zastavam nazor, ze by se clovek nemel uplne zahrabat a nechat pohltit ucenim, nejlepsi je najit takovej ten kompromis. Ja musim uznat, ze mi to zatim vychazi, ale bojim se, az prijde moment, kdy se to treba zborti a uz to skloubit nepujde. Presto porad doufam v to, ze to mi tenhle zpusob zivota vydrzi co nejdyl.
Mimochodem jsem strasne rada, ze delam jako brigadu na leto pruvodce, protoze se ted do 30.cervna musim nadrtit celej ten text, takze mam aspon co se ucit Jsem asi trochu nemocna, co
Last edited by Neahoo on Wed 20.6.2007 16:53; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Marfuschka kytky 2, meta: 500
|
Posted: Wed 20.6.2007 16:52 Post subject: |
|
|
Neahoo wrote: | marfuschka Mas uplnou pravdu. Ale tak myslim, ze kdyz na tu skolu prijdu a nenasadim si hned tu latku tak vysoko, tak to pujde. Kdyz jsem prisla na gympl, tak jsem tam taky sla s tim, ze chci mit tak dvojky. A pak jsem zjistila, ze to jde na jednicky a pak uz mi bylo vzdycky lito ty lidi zklamat tim, ze se zhorsim. Ale chapu, co rikas. Proto taky trochu vaham nad studiem mediciny, protoze se bojim my povahy, toho, ze bych tam sama sebe znicila. |
ed.
Last edited by Marfuschka on Sat 25.8.2007 18:48; edited 2 times in total
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 20.6.2007 16:59 Post subject: |
|
|
Marfuschka wrote: | Když tě to bavit nebude a nebudeš tomu ani moc rozumět (v mým případě dřív na VŠ třeba matika), tak asi budeš ráda, že to uděláš (i kdyby to bylo na trojku), protože dost lidí to ani udělat nemusí.. ale když budeš naopak studovat školu, která tě bude bavit a zjistíš třeba hned při prvních zkouškách, že se to dá zvládat i na jedničky, tak si pak těžko budeš laťku snižovat.. |
Ano, to je presne ono. Latku si zasadne nikdy nesnizuju, to muj "problem".
Jinak prihlasky si budu delat na 1.LF, na 2.LF (na tu bych chtela nejvic - prej tam tolik nevyhazujou, protoze uz je sito u prijimacek, tak by to nemel byt ani takovej napor na psychiku) a pak mat-fyz - financni matematika (nechtela jsem jit na ekonomku, ale lakala by me nejaka podobna prace a tenhle obor je prej hodne zadanej) a pak asi VSCHT.
Jazyky jsem zadny nechtela, i kdyz je pravda, ze mi asi jdou (coz se docela dokazalo i dneska ) ale zase nevim, co pak s uplatnenim. A asi bych nemohla studovat jen jazyky...
Moc nevim, jeste nejsem uplne rozhodnuta, netusim, na jakou skolu bych se nejvic hodila |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 20.6.2007 17:00 Post subject: |
|
|
marfu praha
neahoo - no až na ten matfyz budeš mít i stejné přihlášky jako já _________________
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI.
Last edited by Shannon on Thu 21.6.2007 6:23; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 20.6.2007 17:05 Post subject: |
|
|
trochu ot - jaky je rozdil mezi 1.lf a 2.lf (je jeste 3.lf?) - je to o prestizi, nebo o cem? tam by se melo studovat prece totez, ne? |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 20.6.2007 17:07 Post subject: |
|
|
Nells - 3.lf taky existuje, rozdíly jsou hlavně v počtu přijatých, řekla bych. a v historii, 1. byla dřív klasická medicína, 2. pediatrie, 3. hygiena. ale to už dneska uchazeče moc nezajímá
nevím, říká se, že 2. je nejlepší, ale nevím, jak se to dá srovnávat. leda podle počtu vyházených od zkoušek. _________________
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 20.6.2007 17:11 Post subject: |
|
|
Shan, díky, ja jsem si vzdycky myslela, ze nejlepsi je 1.lf |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Škola |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3 ... 94, 95, 96, 97 Next
|
Page 95 of 97
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|