|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Chanteau kytky 8, meta: 20650
|
Posted: Tue 12.6.2007 14:03 Post subject: |
|
|
ed
Last edited by Chanteau on Sun 11.4.2010 23:34; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Guest
|
Posted: Tue 12.6.2007 14:30 Post subject: |
|
|
On se mnou počítá, ale já mu řekla, na jeho větu ,,Co až spolu budem bydlet?" že to asi nebudem, že to si neumim představit. On tohle ví...
Víc se vídat nemůžeme, on studuje tady v Praze a trénuje a bydlí v severních čechách, tzn. že hned po škole jede na trenink. |
|
Back to top |
|
|
Ďáblík kytky 1, meta: 225
Joined: 04 Jun 2007 Posts: 223 Location: Všude, kde je fajn ;-)
|
Posted: Tue 12.6.2007 14:34 Post subject: |
|
|
Můžu mít jednu otázku?.....proč s ním vůbec jsi? _________________ "Kdybysme měli čekat na dokonalého muže, tak prožijeme celý život v čekárně" |
|
Back to top |
|
|
honey kytky 7, meta: 13150
|
Posted: Tue 12.6.2007 14:34 Post subject: |
|
|
Já mám kolem sebe hodně takových párů - jsou spolu, ale "proboha, chci si užívat a ne zůstat s jedním chlapem do konce života"
Upřímně mě překvapuje, že dokážeš vidět bez "růžových brýlích" už teď, po dvou měsících vztahu ... i když chápu, že někdo to může mít opačně - prvně může mít pocit, že je strašný a až pak zjistí, že ten druhý je vlastně strašně fajn. (podobně jsem to měla já)
Já bych se s ním nerozcházela. Zkusila bych se vídat častěji, podnikat nějaké výlety (když budou ty prázdiny - je ideální třeba jet pod stan! Výlety utužují vztah a taky při nich potkáš, jestli bys skutečně s ním nedokázala být 48 hodin v kuse ...) a až pak zjistit, jestli je opravdu takový blb bez mozku, jak tu prezentuješ, nebo ne.
Na druhou stranu toho všeho mi přijde -jak psaha Nightwish- trošku nefér vůči němu. Taková malá rada - zkuste ve vztahu víc mluvit! Z tvého vyprávění mám pocit, že jste úplně dva cizí lidi, kteří k sobě mají tuze daleko.. |
|
Back to top |
|
|
Guest
|
Posted: Tue 12.6.2007 14:58 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 12.6.2007 15:08 Post subject: |
|
|
ed
Last edited by Chanteau on Sun 11.4.2010 23:32; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Guest
|
Posted: Tue 12.6.2007 15:17 Post subject: |
|
|
Chanteau wrote: | to nevím hele láska by podle mého vypadala jinak...i když každej to má zařízený jinak. když s ním přece nechceš být v budoucnu,přijde ti omezenej..jasně každej má chyby,ale zas ti nesměj tolik vadit |
Právě... mně zezačátku přišlel bezchybnej, ale hodně rychle to vyprchalo... Navíc já sem člověk, kterej se snaží vidět věci reálně, nejsem na nějaký zaslepení láskou a ani nikdy jsem nebyla že bych z někoho šílela a plánovala s ním děti. Všechno musím rozmyslet předem, musí to bejt výhodný, hlavně reálný a pak dotažený do konce-dokonalý... |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 12.6.2007 15:31 Post subject: |
|
|
jo chápu..taky vim že nikdo neni dokonalej a žádnej vztah neni dokonalej a většina jich neni na pořád. minimálně ale potřebuju aby kluk byl chytřejší než já,potřebuju mít nějakou takovou intelekční nebo aspoň zkušenostní dominanci
navíc když ti to vyprchalo tak rychle,jak říkáš? co ti na něm vlastně zezačátku přišlo tak skvělý? |
|
Back to top |
|
|
Fantagiro kytky 3, meta: 1950
|
Posted: Tue 12.6.2007 15:32 Post subject: |
|
|
Mala som podobnu znamost, na dotycnom mi po 3 mesiacoch zacalo vadit asi vsetko, tiez aj ze bol trocha jednoduchsi, alebo ako to nazvat, ja som to natahovala, viac menej z lutosti k nemu a teraz viem, ze som sa s nim mala rozist, hned ked mi bolo jasne, ze si neviem s nim predstavit buducnost, bolo by to pre neho lahsie..... _________________ Asi to tak funguje aj pri rozchodoch. Že aj keď bolia a keď vlastne vôbec nič nie je doriešené, stačí, aby padlo slovné spojenie definitívny rozchod a z kruhového objazdu sa zrazu objaví cesta, po ktorej sa dá výjsť. Je jedno či štvornožky, alebo vzpriamene po dvoch. Je jedno, že ju človek chvíľu ignoruje a stále sa vozí dookola. Je tam. Tá cesta. Človek sa môže nastaviť na nové zajtrajšky, stopne blúdenie emócií v krvnom obehu, celé je to iné. Lepšie. |
|
Back to top |
|
|
Guest
|
Posted: Tue 12.6.2007 15:40 Post subject: |
|
|
Chanteau wrote: | jo chápu..taky vim že nikdo neni dokonalej a žádnej vztah neni dokonalej a většina jich neni na pořád. minimálně ale potřebuju aby kluk byl chytřejší než já,potřebuju mít nějakou takovou intelekční nebo aspoň zkušenostní dominanci
navíc když ti to vyprchalo tak rychle,jak říkáš? co ti na něm vlastně zezačátku přišlo tak skvělý? |
Já právě taky. Abych nemusela všechno zařizovat já. Abych když se ho na něco zeptám, si to nemusela dál ověřovat a zjišťovat... Někoho, kdo když budu třeba nemocná, se ke mně bude chovat hezky... Tohle on prostě nesplňuje.
A zezačátku mi na něm možná přišlo skvělý to, že je to dobrej sportovec, že to nebude žádnej ochlasta, nepřišel mi ani hloupej. No jak by taky mohl když jsme se bavili spíš o sobě, abysme se poznali a neřešili sme nějaký zprávy, umění, zdraví... |
|
Back to top |
|
|
Lothórien kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Tue 12.6.2007 16:44 Post subject: |
|
|
ed
Last edited by Lothórien on Fri 6.6.2008 19:21; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 12.6.2007 16:52 Post subject: |
|
|
ale hele já bych fakt řekla ať toho necháš,postupem času by ti toho začalo vadit víc a víc. navíc prodlužovat to by nebylo pěkný vůči němu. myslím že se určitě najde někdo koho budeš mít radši. |
|
Back to top |
|
|
Kyo kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Tue 12.6.2007 16:57 Post subject: |
|
|
vseobecnej prehled neni otevreni zadnejch novin.. to je jen z vetsi casti deni ve svete.. a to je rozdil.
myslim ze vseobecnej prehled si clovek buduje uz od detstvi.. tim o co se zajma.. ten rozhled si clvoek nevybuduje ctenim novin ani behem nejaky kratky doby
a ty potrebujes aby tvuj partner vedel neco o umeni ? nebo o zdravi ? tam jde jen o to aby se furt neflakal doma ale taky se nejak udrzoval, neni prece doktor, zpravy.. tak se mrkne jednou denne na net na idnes a vi vsechno ale vim ze ani to tak nekdy neni a je to pak tragedie.taky bych takovyho "blbce" nechtel jako partnera.. ja sam nijak velkej prehled nemam, ale tyhle veci povazuju jaksi za zaklad bez ceho se nikdo neobejde. _________________ Doba kráčí vpřed a svět se předhání. Už i blbci mají vyšší vzdělání. |
|
Back to top |
|
|
Lothórien kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Tue 12.6.2007 17:06 Post subject: |
|
|
ed
Last edited by Lothórien on Fri 6.6.2008 19:21; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Kyo kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Tue 12.6.2007 17:12 Post subject: |
|
|
loth:
ale prd.. norimbersky zakony jsou prave ten vseobecnej prehled.. stejne treba jako to kdo byla Marie Terezie na jakym principu funguje jaderna elektrarna nebo treba kolik ma v sobe clovek zhruba krve..
jak funguje CPU podle me moc lidi fakt nevi a to se muzou zajmat o pocitace hodne:) to je spis odborna znalost, jako treba kdybych vysolil neco z my skoly o cem tady smaozrejme asi tezko nekdo neco bude vedet a na druhou stranu by se me nekdo zeptal kdo to byl Krystof Kolumbus a ja bych jen valil oci.. chapes ten rozdil ?
jo to si taky myslim ze nikomu to skola nezaruci a neda, i na gymnazia chodej lajdaci .. _________________ Doba kráčí vpřed a svět se předhání. Už i blbci mají vyšší vzdělání. |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Srdeční záležitosti |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4 Next
|
Page 2 of 4
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|