|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Grapefruita believes in a perfect love
|
Posted: Mon 11.6.2007 13:45 Post subject: |
|
|
Já ty největší problémy říkám taky příteli...vím, že ho to třeba někdy nebaví nebo ho to vytáčí, ale já ho prostě beru jako nejbližšího člověka, co o mě ví všechno...některé věci je mi zatěžko svěřovat jiným lidem.
A právě proto bych ho neměla tak "pomlouvat" před kamarády, jasně, že není bez chyby, ale kdo je Jenže to je snad taková vlastnost nás ženských, drbat chlapy (zvlášť ty "své" samozřejmě), mně se prostě hrozně uleví, když jsem na něj naštvaná a můžu to někomu říct...ale jak říkám, už se to učím "překusovat"...a až vypěním úplně a bude to k nevydržení, asi se s ním rozejdu, ptž to bude znamení, že s naším vztahem není něco zásadního v pořádku... |
|
Back to top |
|
|
Koogi can't ask why about love
|
Posted: Mon 11.6.2007 13:49 Post subject: |
|
|
hope wrote: |
já prostě nemám nikoho bližšího než jeho, komu bych mohla svěřovat kromě píčovinek i otázky života a smrti.. Kamarádky chtěj, abych poslouchala já je a když potřebuju něco já, tak je to nezajímá.. protože to přece neni možný aby to tak bylo.. to kecáš.. |
hm, tak to asi nejsou moc kamarádky
já se snažím taky příteli necpat každou blbůstku, ale my jsme oba takoví ukecaní, takže si vyslepičíme všechno
ale když jsem teď měla týden, kdy jsem měla zdravotní problémy a báli jsme se, co mi je (ještě to teda není úplně jasné, že mi nic není), tak jsme si pořád volali a já o tom pořád mluvila, neměla jsem na nic náladu a tak. A ke konci už mi přišlo, že je toho na něho moc a že už mu radši ani volat nebudu, protože kdo by chtěl být s někým takovým "bez nálady" a někým, kdo si furt stěžuje a fňuká. Přestože on byl velká opora, byl úplně úžasnej....tak já už měla pocit, že to je "moc"_________________ Look in the mirror and ask your soul if you're alright. Put out the glitter that your soul hides behind.
♥
Last edited by Koogi on Mon 11.6.2007 13:51; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
maxmiliana kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
mexxie kytky 5, meta: 5250
|
Posted: Mon 11.6.2007 14:05 Post subject: |
|
|
Rose Madder wrote: | Mam to podobne jako hope. Taky se priteli dost sveruju a bohuzel si i hodne stezuju, prenasim na nej svy depky Vim, ze to je spatne, ale neni zase tolik lidi, kterym bych se mohla sverit a kteri by me podporili...ptz ja jsem prece ta, ktera radi a ktera si se vsim poradi No kazdopadne si myslim, ze neni dobry toho druheho prilis zatezovat vlastnimi problemy...jen do urcity miry. |
No jo, jenže komu jinému by se už člověk měl svěřit, když ne partnerovi? Co by to bylo za vztah, když by se oba tvářili, že je pořád všechno ok a pak doma tajně psychovali
Na druhou stranu si taky myslím, že je dobré se svěřovat jenom do určité míry. Když mám někdy blbé období a cpu do něj svoje problémy delší dobu, mám pocit, že ho to musí děsně otravovat A že každý je radši s někým, kdo je v pohodě, než s vypsychovanou osobou, tak se pak radši mírním.
Když na to přijde, většinou si člověk stejně musí pomoct sám, že jo |
|
Back to top |
|
|
Rokkan kytky 7, meta: 11650
|
Posted: Mon 11.6.2007 14:28 Post subject: |
|
|
Nemám partnera, tak všechno hučím aspoň do bývalého partnera (vyjma Mexx, Mo, Sarika...) Nemám strach, že mě opustí jako depkařku, nemám co ztratit, tak nemám ani zábrany. A on mě vždycky tak utěšuje, mnohem víc než třeba rodiče. |
|
Back to top |
|
|
Lucrezia kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Mon 11.6.2007 15:15 Post subject: |
|
|
Pritel tak obecne moc komunikativni neni(kdyz ho neco trapi), ale ja bych mlela furt nastesti jako posluchac je idealni
i kdyz o necem mluvim po padesaty, tak me vzdycky dokaze utesit nebo to probrat a tak. Jsem jeho knucidlo no |
|
Back to top |
|
|
Byzzy kytky 8, meta: 20650
|
Posted: Mon 11.6.2007 22:44 Post subject: |
|
|
Když to tady tak čtu, tak já vlastně příteli taky říkám všechno včetně toho, jestli prohraju nebo vyhraju aukci. A on mě taky. (asi jsem předtím myslela na něco jiného, nebo já nevím ).
Jen některé věci rozebírám víc (tzn. delší dobu a dokola) s mamkou, segrou nebo kamarádkama. A taky si jim někdy na přítele "stěžuju".
Lucre - to kňučidlo je krásné! |
|
Back to top |
|
|
lambretta kytky 6, meta: 8650
|
Posted: Tue 12.6.2007 9:35 Post subject: |
|
|
ja mu taky rikam bvse, vcetne blbosti, treba ani necekam odpoved, jen de o to nekomu to rict..........a vadi mi kdyz on prijde nastvany ja se zeptam co je a on NIC, pritom vidim ze jo |
|
Back to top |
|
|
Crazy girl kytky 6, meta: 7450
|
Posted: Tue 12.6.2007 17:40 Post subject: |
|
|
taky me vzdycky stvalo jako u Kenzie a Velvet,ze jsem mela v tom vztahu navrch..vadilo mi,ze i kdyz semnou nesouhlasi,nesnasi me za to,jak se k nemu chovam,tak nikdy nic nerekl,jen koulel ocima a cekal,az prestanu mluvit..ano,na jednu stranu dobry zpusob,ale mnohem jednodussi by bylo mi vynadat,pohadat se a neco si z toho vzit.. no jo no..
jinak taky souhlasim,komu jinemu se sverovat nez svemu priteli?Vzdycky jsem sve partnery mela zaroven i jako nejlepsi pratele a rozhodne se s nima podilela o vse. |
|
Back to top |
|
|
waxeipahdeth kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
Crazy girl kytky 6, meta: 7450
|
Posted: Tue 12.6.2007 18:21 Post subject: |
|
|
tak to urcite,ale ja treba muzu rict,ze me kamaradky hodne zradily,takze urcite veci,pro me dulezite,jim nesveruju,protoze k nim nemam takovou duveru.Ale jiank urcite..
Ale vim,ze bych dala prednost priteli pred kamaradkou,prece jn to objeti,ze je semnou a stoji pri me,je dost dulezity,od cloveka kteryho miluju. |
|
Back to top |
|
|
Lothórien kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Tue 12.6.2007 18:25 Post subject: |
|
|
ed
Last edited by Lothórien on Sun 8.6.2008 9:55; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Lucrezia kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Tue 12.6.2007 18:28 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Kyo kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Tue 12.6.2007 18:36 Post subject: |
|
|
nepride mi taky nic divnyho na tomhle vypravet chlapovi.. oni taky holkam casto prave vypravej veci ktery sou jim sumak a me takovy veci i zajmaj _________________ Doba kráčí vpřed a svět se předhání. Už i blbci mají vyšší vzdělání. |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Tue 12.6.2007 18:44 Post subject: |
|
|
ale tohle je jako hustý..a lehce pozorovatelný..přítelova matka pořád mele o kytičkách a záhoncích a co kterej soused říkal a co kdo dělal a kde dko byl.. no prostě drbna.. a říká to synovi a manželovi tyhle píčoviny a potažmo i mě.. přítele to vytáčí..jeho otec to mlčky vyslechne, pak si otevře lahváče a já to mlčky pozoruju.
Jako muj otec taky vypráví mámě o autech,a máma se dokonce zapojuje a ptá se na detaily, protože do toho vidí trošku..máma nemá žádnej typicky ženskej koníček, že neměli tričko je jí šumák..jo vždycky se chlubí co si koupila, ale to táta taky, táta možná víc nakupuje hadry než my s mámou dohromady..
ale taky mě irituje, když se přítel snaží vysvětlit mi něco o snímačích a poťácích a kombu, ale tak on mi to vysvětluje jak debilovi, takže když ho poslouchám tak i chápu.. _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
|
|