|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Nocturmas _____________
|
Posted: Sun 10.6.2007 18:21 Post subject: |
|
|
Teda podle nazvu jsem čekal že to bude o něčem jinem Ja si moc lidi neprohližim, vetsinou vždycky nekam specham a moc okoli nesleduju, jen po očku prolitavam postavy, koukam na prsa, obličej, zadek, nohy... ale tezko rict ceho si vsimam nejdriv, to je kus od kusu... _________________ Píše do sněhu, bez použití rukou. |
|
Back to top |
|
|
Kyo kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Sun 10.6.2007 18:22 Post subject: |
|
|
ale mas tam u vas vubec co ocima slikat? _________________ Doba kráčí vpřed a svět se předhání. Už i blbci mají vyšší vzdělání. |
|
Back to top |
|
|
Nocturmas _____________
|
Posted: Sun 10.6.2007 18:25 Post subject: |
|
|
No neco by se naslo... spiše se kolikrat koukam, jak typci v posilovne svlikaji očima moji přitelkyni _________________ Píše do sněhu, bez použití rukou. |
|
Back to top |
|
|
Man of the world caballero
|
Posted: Sun 10.6.2007 18:30 Post subject: |
|
|
já se po lidech koukám. Asi se koukám na celek,nemylsím že bych koukal nějak na zadek,prsa nebo tak,koukám se komplexně _________________ Miluj hluboce a vasnive. Muzes se pritom zranit, ale je to jediny zpusob,jak zit svuj zivot. |
|
Back to top |
|
|
Rokkan kytky 7, meta: 11650
|
Posted: Sun 10.6.2007 18:31 Post subject: |
|
|
Co to zakládáš za téma, kočko?
Zjistila jsem, že si prohlížím ženy mnohem víc než muže. Ženy si někdy všimnu i na ulici, mužů minimálně - ty si prohlížím až s nimi strávím aspoň pár minut, kdy na ně musím koukat. takže nejvíc očíhnuté mám lektory, lidi, kteří chodí cvičit ve stejnou dobu jako já, lidi,kteří se mnou stojí ve frontě..U chlapů mě donedávna zajímala jen výška postavy, stupeň chlupatosti, obličej a celkový vizuální dojem. V poslední době jsem přidala zadek (nj, spinning ), který ale ve většině případů odráží celkový dojem z postavy.
Složitější to mám u žen. Když už si teda všimnu, sleduju:
zadek, boky/pas
prsa
vlasy
boky/ramena
držení těla
obličej
délku nohou
šířku hrudního koše/zad
edit: jak se pozná svlíkání očima? Já jsem takové tele ignorantské, že by mi asi ani nedošlo, že se mi něco takového děje
Last edited by Rokkan on Sun 10.6.2007 18:32; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
annysek .
|
|
Back to top |
|
|
Suga kytky 5, meta: 4950
Joined: 08 Jan 2007 Posts: 4897 Location: Kde mám ty fialový kytky?!
|
Posted: Sun 10.6.2007 18:36 Post subject: |
|
|
Mě teda nikdy nenapadlo čumět chlapovi na zadek (a nebo to dělám ale nějak nepmyslně?).
Ať je to žena nebo muž, koukám nahoru dycky, vlasy obličej mě zajímá nejvíc, někdy první zaujme celek když je někdo pěkně oblečený. Detaily moc neřeším. |
|
Back to top |
|
|
mexxie kytky 5, meta: 5250
|
Posted: Sun 10.6.2007 19:45 Post subject: |
|
|
Rokkan wrote: | jak se pozná svlíkání očima? Já jsem takové tele ignorantské, že by mi asi ani nedošlo, že se mi něco takového děje |
To já taky nevím To bylo v názvu toho článku. Prej prostě všichni čumíme.
Jinak já si u ženských skoro nikdy nevšímám prsou, pokud opravdu nejsou velké a vystavené světu
Zaujmou mě pěkné nohy, případně zadek (jsem dolňák ) a taky si všímám, když je ženská přirozeně hezká a podtrhne to líčením a vhodným oblečením. Trendy slečen jsou plné ulice, ale ne každá to umí nosit. Zrovna dneska jsem viděla krásnou prodavačku v parfumerii, měla černé vlasy a světlé oči s jemně kouřovým líčením, a to teda bylo
Spíš než že bych ale ženské svlíkala očima, jsou pro mě zdrojem inspirace. Sleduju, co bych si třeba sama mohla pořídit a čeho bych se měla vyvarovat. |
|
Back to top |
|
|
Byzzy kytky 8, meta: 20650
|
Posted: Sun 10.6.2007 19:55 Post subject: |
|
|
Mám to jako Kostra a Mamba - jsem čumil!
Koukám na lidi pořád, když jdu, když obědvám, když jedu autobusem, když někde čekám - prostě kdy můžu tak koukám
A přesně jako holky si předtavuju jak asi ten člověk jde, co bude ještě dneska dělat, odkud jde, když někdo čeká tak asi na koho, jaký má život.
Vydržela bych na lidi koukat fakt dlouho - koukám teda hlavně na ženské, na to jaký mají obličej (jsem trochu ujetá na rty), jakou mají postavu, co mají na sobě, jak to mají sladěné, jaké mají vlasy.
Máme to stejné s kamarádkou a třeba když jdem pařit, tak máme takové chvilky, že jen sedíme a koukáme a pozorujem ty lidi
Takže kdybych na někoho z vás na srazu koukala, tak mě jaksi - omluvte, nemůžu si pomoct
A stejnou úchylku mám na svítící okna - nakoukávám do oken (ale ne tak, že u nich stojím, jen když jdu - to dělám fakt nenápadně) a představuju si, jak mají lidi zařízené byty, co zrovna dělají, kdo je doma a tak |
|
Back to top |
|
|
terrynka kytky 7, meta: 13150
|
|
Back to top |
|
|
spooon kytky 3, meta: 1350
|
|
Back to top |
|
|
terrynka kytky 7, meta: 13150
|
|
Back to top |
|
|
Laura kytky 7, meta: 13650
|
Posted: Sun 10.6.2007 20:47 Post subject: |
|
|
jé, tak to já nemám ráda čumily .teda vás holky potkat, tak nevím =)).když si mě nějaká holka moc prohlíží, je mi jasný co jí běží v hlavou, že zkoumá oblečení, možnou cenu ,značku, jak mi to sedne , sladenost, do detailů postavu,cporovnává to se sebou, a když ještě koukaj okatě, tak na ně hodím jeden ze svých extra dlouhejch nepříjemnej pohledů, když nekdo FAKT čumí, tak k pohledu přidám i nákou větičku=).......prostě nemám ráda, když mě nekdo moc zkoumá a hodnotí, asi to znamená že nejsem sama se sebou srovnaná?=) ..
a když me pozoruje chlap - po očku-no to mi lichotí=),když zírá - většnou zíraj "opálení", dělnící apod -to mi příjemný není ale ignoruju to.......když hodně zírá nekdo od koho bych zírání nečekala=))tak začnu přemýšlet, if nemám na hlavě neco, na obličeji šmouhu od jídla, nebo vyhrnutý triko nebo tak=) _________________ The only way out is through
Advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn't |
|
Back to top |
|
|
annysek .
|
Posted: Sun 10.6.2007 20:56 Post subject: |
|
|
jinak ja nemam rada, kdyz nekdo kouka na me, protoze nikdy nevim, jestli je to proto, ze se mu/ji libim, nebo naopak.. a pak se strasne pozoruju, jestli nemam na podrazce toaletni papir, spenat mezi zubama apod..
edit: ha, koukam, ze lillian prede mnou napsala neco hodne podobneho.. |
|
Back to top |
|
|
ariely kytky 5, meta: 6650
|
Posted: Sun 10.6.2007 20:58 Post subject: |
|
|
Já to mám asi podle nálady. Někdy jdu a koukám po lidech dost, koukám na oblečení a pak do obličeje, prostě jak se tváří a jestli na mě taky kouká A nebo jdu a koukám jen před sebe, všímám si jen těch, který mě zaujmou, povětšinou tím oblečením. A pak zase do obličeje.
Jako že bych zkoumala jejich zadek nebo tak, to ne I když dneska na bazéně jsem pozorovala tělo každý holky, která kolem mě prošla |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4, 5 Next
|
Page 3 of 5
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|