View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Ruth A. sort of mental masturbation
|
Posted: Wed 6.6.2007 13:12 Post subject: Chodíte na kosmetiku? |
|
|
Chodíte na kosmetiku? Kam? Jak dlouho? Vidíte výsledky? Kolik pratíte? Co všechno to obnáší? A jak často chodíte?
Já o tom uvažuju, ale pořád se nemůžu rozhoupat... V mém kadeřnictví dělají ošetření probl.pleti základní za 280 (Není to moc/málo? Já se v tom nevyznám, kolik to stojí jinde...) a chtěla bych asi i upravit obočí - necháváte si to někdo dělat? |
|
Back to top |
|
|
English_rose *rozplývajíc se*
|
Posted: Wed 6.6.2007 13:29 Post subject: |
|
|
Já chodím. Za čištění, masku a úpravu obočí platím 260 Kč. _________________ They cannot scare me with their empty spaces
Between stars - on stars where no human race is.
I have it in me so much nearer home
To scare myself with my own desert places.
|
|
Back to top |
|
|
Suny ..........................
|
Posted: Wed 6.6.2007 13:37 Post subject: |
|
|
Já jednou za půl rok chodím na vyčištění pleti, platím asi 200Kč. chodím k naší známý, co bydlí 100m od nás, takže mi to vyhovuje maximálně, navíc její dcera je pro změnu moje kadeřnice, takže to mám všechno pohromadě. A chodím tam hrozně ráda, je mi hrozně příjemná ta masáž, co mi pokaždý dělá (na obličeji, samozřejmě) ... na tu bych chodila klidně každý týden Ale jinak mi nemá co čistit, takže víc jak jednou za půl rok by to bylo zbytečný.
Dříve sem chodila i na barvení řas, ale to už nedělám. To samý na trhání obočí, to už si taky nenechám dělat,jen občas. _________________
If you want to make God laugh, tell him about your plans.
-Woody Allen- |
|
Back to top |
|
|
Geike °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
|
Posted: Wed 6.6.2007 13:44 Post subject: |
|
|
já asi ve 13-14 chodila každý týden...hrozilo že budu mít docela hnusnou pleť tak si mě mamčina kamarádka kosmetička vzala do parády a zachránila mi šťastné dospívání...
naposled jsem byla na kosmetice když jsem si nechala dělat trvalou na řasy, asi před dvěma lety - btw. je už bych do toho nešla...
jinak teď nechodím, obočí si umím vytrhat sama a to samé platí i o mačkání=)...a taky se mi docela příčí představa že pak jedu domů s červeným obličejem přes celé město... |
|
Back to top |
|
|
Fantagiro kytky 3, meta: 1950
|
Posted: Wed 6.6.2007 14:02 Post subject: |
|
|
Nechodim, tiez sa neviem odhodlat, ale hlavne sa bojim, ze natrafim na nejaku amaterku, ktora bude skusat a ucit sa na mne a miesto pomoci ma este do.....Preto uvazujem nad dermatologickou.... _________________ Asi to tak funguje aj pri rozchodoch. Že aj keď bolia a keď vlastne vôbec nič nie je doriešené, stačí, aby padlo slovné spojenie definitívny rozchod a z kruhového objazdu sa zrazu objaví cesta, po ktorej sa dá výjsť. Je jedno či štvornožky, alebo vzpriamene po dvoch. Je jedno, že ju človek chvíľu ignoruje a stále sa vozí dookola. Je tam. Tá cesta. Človek sa môže nastaviť na nové zajtrajšky, stopne blúdenie emócií v krvnom obehu, celé je to iné. Lepšie. |
|
Back to top |
|
|
Grapefruita believes in a perfect love
|
Posted: Wed 6.6.2007 14:36 Post subject: |
|
|
Já jsem tam chodila v patnácti a chytla děsnou krávu, která mi pořád vykládala, jak mám hnusnou pleť a že to k mému věku patří...
Takže jsem se tam pak jít už neodhodlala. |
|
Back to top |
|
|
lambretta kytky 6, meta: 8650
|
Posted: Wed 6.6.2007 14:45 Post subject: |
|
|
ja chtela jit, ale pak mi ta holka rekal ze to bude tak zy500 a ze budu muset chodit kazde 3tydny tak jsem radsi nesla
(nemyslim si ze by na me bylo tolik prace , dokonaly to neni ani se to k tomu vzdalene nepriblizuje, ale tolik penez fakt nemam) |
|
Back to top |
|
|
Jana kytky 5, meta: 4650
|
Posted: Wed 6.6.2007 14:49 Post subject: |
|
|
jednou sem zkoušela barvení obočí, řas, a výsledek stejný jako bych si to dělala sama
jinak sem tam zajdu vydepilovat knírek voskem a to platím 50 - 80 Kč, trvá to 3 minuty, nejprve to potře a nechá působit to místo, a pak strhne a doupraví pinzetou
na líčení sem byla když sem se fotila, jednou, platila sem 100 -ku |
|
Back to top |
|
|
mamba Alexithymia
|
Posted: Wed 6.6.2007 15:35 Post subject: ed |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Jana kytky 5, meta: 4650
|
|
Back to top |
|
|
E_w_e ALLinALL,you´re just another brick in theWALL
|
Posted: Wed 6.6.2007 15:43 Post subject: |
|
|
nechodím... mám celkem dobrou plet´, používám kvalitní přípravky a nemůžu se zbavit pocitu, že čistění a masku si můžu udělat sama doma... _________________ I smile when I’m angry
I cheat and I lie...
I do what I have to do
To get by...
But I know what is wrong,
And I know what is right...
And I’d die for the truth
In My Secret Life... |
|
Back to top |
|
|
violetka kytky 6, meta: 7450
|
Posted: Wed 6.6.2007 15:49 Post subject: |
|
|
Moje máma je kosmetička, takže mi občas kosmetiku dělá. Ale je to dost nepravidelně..Nj, kovářova kobyla.... ale mám to zadarmo a řekla bych, že to zatím častěji ani nepotřebuju. Kosmetiku (kompletní) mám přibližně jednou za 2 měsíce. Jinak si od mámy nechávám častěji trhat knírek voskem (sama bych to nezvládla, jsem srab) a někdy obočí. |
|
Back to top |
|
|
mucka kytky 5, meta: 4650
|
Posted: Wed 6.6.2007 15:52 Post subject: |
|
|
Já teď byla poprvé a budu muset chodit, protože pleť nemám moc ok. Platila jsem asi 250,- Kč, ale je to mimo Prahu a navíc začíná, tak má zaváděcí ceny. Než nějaké čištění jsou užitečné ty rady, bavíme se celou hodinu a půl. Nahřeje mi obličej nějakým gelem, pak mi mačká pupínky a tečky, dá mi masku, upraví obočí... |
|
Back to top |
|
|
mamba Alexithymia
|
Posted: Wed 6.6.2007 15:55 Post subject: ed |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Flowing_ kytky 8, meta: 24650
|
Posted: Wed 6.6.2007 15:56 Post subject: |
|
|
Já nechodím vůbec.Popravdě mě to nikdy nenapadlo
Ale zajímá mě to barvení řas, nemáte třeba někdo fotku před a po? _________________ . |
|
Back to top |
|
|
|