View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Diana Guest
|
Posted: Tue 5.6.2007 16:02 Post subject: |
|
|
Tak pardon,omlouvám se-jsi bejvalá stirptérka a společnice.Teď už jen vozíš prostitutky po Praze,to je fakt. Takže se ti moc omlouvám
Je mi jedno že mě nemáš ráda,ale nelži Máčeně!
Fajn,ale já se budu bránit,to mi zakázat nemůžeš,když ty si můžeš psát co chceš,tak já taky. |
|
Back to top |
|
|
LadyCroft bojovnice!!!
Joined: 22 Jan 2007 Posts: 13356 Location: flight level over 195 (19500 ft)
|
Posted: Tue 5.6.2007 16:02 Post subject: |
|
|
tak to je hezký že jsi mně jako kámošku nebrala fajn zjištění po té době co jsme se spolu furt bavili, jezdili spolu tancovat a podnikali spolu věci...tohle může říct fakt jen svině. nojo, to je důvod že jsi mi šla do kluka protože jsi mně vlastně nebrala jako kámošku
jj je plnoletej.ale když byl se mnou tak byl normální, pak poznal tebe a je z něj to co je.
btw lepší podvádět půl roku kluka co s nim jsem 2,5 roku než 9 měsíců kluka co jsi s nim 5 let
papa a už na tebe nemam náladu. zoufalá mi spíš příjdeš ty když ti nestačí ten tvůj
jestli o mně ještě jednou řekneš že jsem bejvalá společnice tak ti osobně příjdu rozbít hubu protože tohle je absolutní lež...nikdy jsem s nikým nespala za prachy.to že jsem dělala pár stripů a tancovala jsem (k toplessu jsem se dostala jen díky tobě, vzpomínáš. ty jsi mi tlačila abych jela s Lukášem do Hradce že je to ok, že to ani nebudeš vnímat a ta podprsenka jde sundat sama....) neznamená že jsem štětka a striptérka.
Kdo ti řekl že vozim šlapky?koukam rostíkovo slova, je vidět že vy dva si nejspíš rozumíte nejen v posteli. Ani on pořádně neví co dělam, dělam taxíkářku a ano, vozim i kurvy protože nikdy nevíš co ti vleze do tága. Takže laskavě drž hubu nebo si napřed ověř informace. začínáš mi holka pěkně štvát _________________ women who behave rarely make history
Last edited by LadyCroft on Tue 5.6.2007 16:05; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Byzzy kytky 8, meta: 20650
|
Posted: Tue 5.6.2007 16:03 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
bublinka111 never satisfied
|
Posted: Tue 5.6.2007 16:04 Post subject: |
|
|
byzzy _________________ all i wanna do is have some fun....) |
|
Back to top |
|
|
kecka kytky 6, meta: 7850
|
Posted: Tue 5.6.2007 16:05 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
LadyCroft bojovnice!!!
|
Posted: Tue 5.6.2007 16:06 Post subject: |
|
|
nechcete nám to někdo prosím přesunout nebo smazat to? _________________ women who behave rarely make history |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 5.6.2007 16:07 Post subject: |
|
|
LadyCroft wrote: | nechcete nám to někdo prosím přesunout nebo smazat to? |
A kam přesunout? Proč píšeš, že to má někdo smazat, když pořád reaguješ dál a dál - si to vyříkejte na icq ne? |
|
Back to top |
|
|
LadyCroft bojovnice!!!
|
Posted: Tue 5.6.2007 16:08 Post subject: |
|
|
Byzzy wrote: | LadyCroft wrote: | nechcete nám to někdo prosím přesunout nebo smazat to? |
A kam přesunout? Proč píšeš, že to má někdo smazat, když pořád reaguješ dál a dál - si to vyříkejte na icq ne? |
my se máme obě v ignoraci
tak jo, nebudu reagovat. ale tahle ... mi nebude nazvývat společnicí.tohle fakt ne_________________ women who behave rarely make history |
|
Back to top |
|
|
Diana Guest
|
Posted: Tue 5.6.2007 16:08 Post subject: |
|
|
Tancovat jsme spolu byli dvakrát a bavili jsme se spolu ve třídě jako s kteroukoliv spolužačkou.A že jsme něco podnikali?-co prosim tě?
Do nikoho jsem ti nešla,miluju Martina,máme se fajn,máme svůj byteček a žijeme si bezva...ještě bych ti řekla jednu novinku,ale ty bys to všude roztroubila,takže se to dozvíš až s ostatními
A já jsem Martina 9 měsíců nepodváděla,to je lež. Ale pokud bereš společnou návštěvu konzertu Kabátů za nevěru,tak fajn-jo a ještě Martin o tom věděl
Tak o zoufalosti bys mohla spíš ty vyprávět...ale ne nám,ale psychiatrům
Takže se měj moc krásně,pozdravuj Lukáše a buďte také tak šťastní jako jsme my s Martinem. pápá |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 5.6.2007 16:09 Post subject: |
|
|
Lady - vy jste fakt borky - omlouvám se, tobě asi do smíchu není, ale tím, že se máte navzájem v ignoraci jsi mě fakt pobavila |
|
Back to top |
|
|
LadyCroft bojovnice!!!
|
Posted: Tue 5.6.2007 16:10 Post subject: |
|
|
uff.smazat _________________ women who behave rarely make history |
|
Back to top |
|
|
Diana Guest
|
Posted: Tue 5.6.2007 16:12 Post subject: |
|
|
A nebudu držet hubu Jen si vyhrožuj,aspoň kdyby se mi něco stalo,tak mám důkaz kdo půjde do chládku Já sjem neřekla že jsi kurvička-na rozdíl od tebe.Řekal jsem společnice a to je konzumentka-to ty sama jsi se nazvala kurvičkou
A do toplessu jsem tě nenutila,zase tvoje další lež.Sama jsi tam jezdila,tak nekecej.A nevim kdo začal vyprávět o těch stripech a povídat jak to není žádenj rozdíl jeslti sundat podprsenku nebo tanga....asi máš okno..neob přímo výlohu
Nevim jakej je Rosťa v posteli,tak mi to řekni ať můžu říct,jeslti bysme si rozumněli stejěn i v posteli
V ignoraci tě nemám,já tě rovnou vymazala |
|
Back to top |
|
|
LadyCroft bojovnice!!!
|
Posted: Tue 5.6.2007 16:14 Post subject: |
|
|
ty jsi fakt tuplovaná dylina. nemá fakt cenu ztrácet čas s takovýma blbkama.společnice=prostitutka a to ví snad každej. konzumentka=konzumentka _________________ women who behave rarely make history |
|
Back to top |
|
|
Guest
|
|
Back to top |
|
|
LadyCroft bojovnice!!!
|
|
Back to top |
|
|
|