|
sfera.pravy.net Přeji úspěšný rok 2025 pro všechny! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Lucrezia kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Thu 31.5.2007 18:53 Post subject: |
|
|
Shannon wrote: | já mám totiž docela problém vymyslet, co zrovna budu dělat... ne že by nebylo co, ale když nemám zrovna plán, nejlépe seznam, kde odškrtávám, tak jsem občas docela ztracená |
tak to je uplne i u me
jsem schopna hodinu cucet do otazek, kterou mam zacit, premyslet a planovat, ze nakonec neudelam nic
nejhorsi je udelat si osnovu otazky, co tam patri a co tam chce slyset(nesnasim nejednoznacne polozene otazky, pak si neco pripravim a je to blbe) |
|
Back to top |
|
|
Chocolate Jedem das Seine und mir das Beste:-)
|
|
Back to top |
|
|
Shannon where no man has gone before
|
Posted: Thu 31.5.2007 19:12 Post subject: |
|
|
a hlavně si každou chvíli vzpomenu na něco z jiného okruhu látky, co nevím, a musím to okamžitě najít v učebnicích _________________
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI. |
|
Back to top |
|
|
Lucrezia kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Thu 31.5.2007 19:26 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
pam kytky 7, meta: 12650
|
Posted: Thu 31.5.2007 19:38 Post subject: |
|
|
...
Last edited by pam on Mon 22.6.2009 15:14; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Thu 31.5.2007 21:36 Post subject: |
|
|
to já zase výpisky dělám ráda a kdybych měla vůli, tak bych se toho asi nejvíc naučila, kdybych si měla z každýho tématu připravit referát a odpřednášet ale tolik času nikdy není _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
Mykéna kytky 7, meta: 14650
|
Posted: Thu 31.5.2007 22:01 Post subject: |
|
|
Učím se až před zápočtem nebo před zkouškou, potřebuju trochu toho neklidu, abych se k tomu vůbec dokopala. Učení nenávidim, nenávidim, nenávidim.
Nejlíp se do toho dostanu, když normálně sedím u stolu, nejdřív si to pročítám, podtrhávám, pak po kapitole zopakuju a nakonec zopakuju všechno.
Nějaký podpůrný dopingy neberu, nejsem schopná brát něco pravidelně "jen tak". To možná tak před maturitou.
Spoléhám se i na štěstí, snažim se aspoň vědět, co nevim, a nepřijít pak na zkoušce k tématu, o kterym jsem ani netušila, že patří do toho předmětu.
Když se učím, dělám si různý obrázky, šipky, schémátka, abych věci pochopila a věděla, co jak funguje, i když mi pak třeba vypadnou nějaký fakta. Pak se dá trochu vařit z vody.
Poznámky pod čarou, drobným písmem, grafy, tabulky, atd. zásadně nečtu
Nejde mi o známky, ale vždycky se toho snažím naučit maximum, co dokážu. Naučit se půlku a jít tam s tím, že "to nějak dám", na to nemám nervy.
Jinak, nevadí mi telka, ale vadí mi hudba. Nemůžu se učit s bolestí hlavy nebo na ostrym sluníčku. Taky si nesmim lehnout na postel, jinak okamžitě usnu, i kdyby bylo poledne. A vadí mi, když na mě jedna moje spolubydlící neustále chrlí poznatky ze svýho života a když jí poprosim, ať mlčí, že se učim, řekne "jééé ty se učíš?" a za minutu mele zase. |
|
Back to top |
|
|
Mishaaa Love dogs <3
|
Posted: Thu 31.5.2007 22:04 Post subject: |
|
|
ja sem byla dycky flakac..prej po tatovi cely rok nedelam nic a az me tece do bot,tak se zacnu trosku ucit...ale tak...neprehanim to proste zatim sem se na kazdou zkousku ucila vecer pred,ale tak..ani ne vsecko,proste zaklady a zbytek ze okecam ze svych zkusenosti zatim se me to fakt povedlo...jo,sice sem zatim jen na Bc. oboru,ale neni to zas taka flakarna jak ini Bc prootze jsou tam zaklady mediciny (veterinarske)...takze tak
ale asi mam zatim stesti...a je me jasne,ze nekdy se to skonci....protoze nekteri se na zkousku ucili tyden a nedali ji..a ja pouze od 15.30 do pulnoci a to ani ne v kuse den predem
jinak jim nejake to Gingio a pak este prirodni mangan a myslim ze to pomaha |
|
Back to top |
|
|
maxmiliana kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
greenwood seja feliz, menina
|
Posted: Thu 31.5.2007 22:28 Post subject: |
|
|
max-tak tohle obdivuju! ja se behem semestru flakam jak to jde....treba za letni semestr jsem ucebnici gramatiky otevrela akorat tak na hodinach a pak ctyri dny pred zkouskou fakt des...a to bych uz mela v pohode zvladat tech 7 konjunktivu a celkove asi pres dvacet casu...skutek utek
takze ja se ucim az o zkouskovym protoze behem semestru to fakt nestiham.... _________________ "Valeu a pena? Tudo vale a pena se a alma não é pequena" ~ Fernando Pessoa, Mensagem, Mar Português
“It’s dark because you are trying too hard.
Lightly child, lightly. Learn to do everything lightly.
Yes, feel lightly even though you’re feeling deeply.
Just lightly let things happen and lightly cope with them."
|
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 31.5.2007 22:33 Post subject: |
|
|
sakra,vy to mate docela drsny my jsme jako taky meli ukoly,preklady apod...ale to se vzdycky nejak splichtilo pred hodinou
proto fakt netusim,jak muze byt nase ucitelka presvedcena o tom,ze jsem pilna studentka,ktera to vsechno umi,jen pri ty pisemny casti zkousky byla nejaka roztrzita ale je fakt,ze u ustniho to vytahuju,okecavat ja umim _________________ "Valeu a pena? Tudo vale a pena se a alma não é pequena" ~ Fernando Pessoa, Mensagem, Mar Português
|
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 31.5.2007 22:44 Post subject: |
|
|
u nas byly za semestr vlastne tri ukoly,co se musely odevzdavat,kdo to neodevzdal,nesel ke zkousce...a kdo mel vic jak tri absence,tak musel udelat cviceni treba z deseti lekci (pricemz lekce se delily jeste na dve, v kazdy ty podlekci bylo kolem 8 cviceni )
ale tak zase dobry,ze vas tak drou,poradne jste se naucili jazyk....to u nas to trosku vazne,protoze hodiny konverzace....no...dejme tomu...sergio je fajn,ale je to antropolog a ne ucitel...a hodiny gramatiky,tak tam se vic mluvi cesky,coz je skoda a v ostatnich hodinach se mluvi zasadne cesky _________________ "Valeu a pena? Tudo vale a pena se a alma não é pequena" ~ Fernando Pessoa, Mensagem, Mar Português
|
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Škola |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4 Next
|
Page 3 of 4
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|