View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Dellores kytky 6, meta: 8250
|
Posted: Wed 30.5.2007 18:55 Post subject: |
|
|
Já se pomalu celou střední školu učila psát normálně na tom starém psacím stroji bez paměti. To bylo utrpení fakt, musela jsem do toho mlátit jako blázen, kolikrát jsem si málem zlomila malíček a o tom, že mi tam neustále mezi to zapadávaly prsty ani nemluvím . Když jsem se něco snažila napsat bez chyby, tak jsem to psala tak na 10x a potom už jsem na to fakt neměla nervy, tak jsem do toho třískla a vykašlala se na to . Bože, zlatý počítač fakt . Taky píšu rychle mám něco přes 200 úhozů, teda ještě ve škole jsem měla, teď nevím. Snad už mám o něco víc . |
|
Back to top |
|
|
lisette kytky 3, meta: 1750
|
Posted: Wed 30.5.2007 19:18 Post subject: |
|
|
Zrovna včera som si stihala nejaký program, keďže ako správny absolvent gymnázia nič praktického do života neviem . Zatiaľ ma to celkom baví, aj ked sa nedá povedať že by mi to extra išlo . Celkom si pritom aj zanadávam |
|
Back to top |
|
|
indulona kytky 6, meta: 7450
|
Posted: Wed 30.5.2007 19:26 Post subject: |
|
|
Umím psát všemi deseti, naučila jsem se to ve škole a myslím si, že na to žádný program není potřeba, stačí si stáhnout či zakoupit knížku se základy psaní na stroji a je to. Pak už jen opisovat a opisovat texty, když umíš tak nějak všechna písmena. |
|
Back to top |
|
|
greenwood seja feliz, menina
|
Posted: Wed 30.5.2007 21:04 Post subject: |
|
|
ja jsem se naucila psat vsemi deseti v unoru kvuli praci, ted se akorat tak zrychluju...ucila jsem se podle toho samyho jako flam- Deseti prsty a slovo chyba privadelo moji maminku k zachvatum smichu docela mile me prekvapilo,ze jsem ted minuly tyden prepisovala jeden dokument,co mi druha holcina diktovala a slo to fakt rychle...pocet uhozu ale fakt netusim _________________ "Valeu a pena? Tudo vale a pena se a alma não é pequena" ~ Fernando Pessoa, Mensagem, Mar Português
“It’s dark because you are trying too hard.
Lightly child, lightly. Learn to do everything lightly.
Yes, feel lightly even though you’re feeling deeply.
Just lightly let things happen and lightly cope with them."
|
|
Back to top |
|
|
smouki no fear
|
Posted: Wed 30.5.2007 21:29 Post subject: |
|
|
psat umim z OA, a zaviačič, klasika doma nevim jestli bych u toho vydržela kdybych se učila sama.. ten program je na to asi fakt nej, zkoušela už jsem jich víc a nebylo to ono.. jinak píšu tak kolem 420, ale co jsem pryč ze střední tak už o dost míň asi,předtím jsem byla trénovaná ze soutěží
jo kecko a mezerník taky pravym palcem schvalne jsem se na to soustředila |
|
Back to top |
|
|
greenwood seja feliz, menina
|
Posted: Wed 30.5.2007 21:30 Post subject: |
|
|
jo ted jsem zkoumala mezernik a pravy palec vede,taky to tam je takovy vylesteny _________________ "Valeu a pena? Tudo vale a pena se a alma não é pequena" ~ Fernando Pessoa, Mensagem, Mar Português
“It’s dark because you are trying too hard.
Lightly child, lightly. Learn to do everything lightly.
Yes, feel lightly even though you’re feeling deeply.
Just lightly let things happen and lightly cope with them."
|
|
Back to top |
|
|
smouki no fear
|
|
Back to top |
|
|
Aduška zjisti, kdo jsi, a tím se staň.
|
Posted: Mon 4.6.2007 19:22 Post subject: |
|
|
Psát umím, naučila jsem se ve škole právě Zavem. Jestli je to kvalitní program, to nevím, podle jiného jsem se neučila. Každopádně začátky byly pěkně těžké, někdy jsem myslela, že se to fakt nenaučím.
Mezerník dělám taky jen pravým palcem _________________ Srdce lidské má příliš mnoho snů, než aby mohlo být šťastno. |
|
Back to top |
|
|
Daimler The best damn thing your eyes have ever seen.
|
Posted: Mon 4.6.2007 20:06 Post subject: |
|
|
Píšu tak čtyřmi prsty, dám asi 180 úhozů za minutu. Nechápu jak můžete dávat přes 300. _________________
Taumatawhakatangihangakoauauotamateaturipukakapikimaungahoronukupokaiwhenuakitanatahu |
|
Back to top |
|
|
Kyo kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Mon 4.6.2007 20:07 Post subject: |
|
|
snad ani nejde o uhozy ale o to ze se pri tech 300 uhozech nekoukas na klavesnici |
|
Back to top |
|
|
Lujsa Srdečnice
|
|
Back to top |
|
|
Aduška zjisti, kdo jsi, a tím se staň.
|
Posted: Mon 4.6.2007 20:52 Post subject: |
|
|
Kyo wrote: | snad ani nejde o uhozy ale o to ze se pri tech 300 uhozech nekoukas na klavesnici |
na klávesnici se nesmíš při psaní všemi deseti koukat, ať píšeš úhozů kolik chceš_________________ Srdce lidské má příliš mnoho snů, než aby mohlo být šťastno. |
|
Back to top |
|
|
*LEATITIA* kytky 6, meta: 7450
|
Posted: Tue 5.6.2007 13:30 Post subject: |
|
|
Nevím jestli je to pravda, ale četla jsem, že jedna ženská - rekordmanka v psaní na PC napíše 900 úhozů za minutu!!
Jinak já mezerník dělám levým palcem |
|
Back to top |
|
|
kecka kytky 6, meta: 7850
|
Posted: Tue 5.6.2007 14:02 Post subject: |
|
|
ta byla kdysi u nas ve škole, taky jsme se tomu divili, jenže pak když jsme ji viděli psát...ona napíše půlku slova a zbytek se jí doplňuje automaticky, takže ve skutečnosti to dává tak kousek pod 600. I to je teda hodne slušny, nemyslim si, že pišu nejak zvlašt pomalu a ona piše skoro dvakrat rychleji než ja |
|
Back to top |
|
|
mamba Alexithymia
|
Posted: Tue 5.6.2007 14:35 Post subject: ed |
|
|
|
|
Back to top |