sfera.pravy.net Forum Index
sfera.pravy.net
Krásné narozeniny, Byzzy! :)
Oblíbený obchod s potravinami
Goto page 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Post new topic   Reply to topic    sfera.pravy.net Forum Index -> Řečičky, názory, etc.
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Cavendish
mňau

PostPosted: Wed 30.5.2007 18:40    Post subject: Oblíbený obchod s potravinami Reply with quote

Trošku jsem brouzdala tématy na starém boardu a tohle mě zaujalo. Tady ho ještě nemáme. Jaký je Váš oblíbený obchod s potravinami, supermarket?? Jaký naopak nemáte rádi a proč? Nebo máte raději menší obchůdky?
Dej mi ruku, povedu tě, pak se vystřídáme.
Back to top
View user's profile Send private message  
Cavendish
mňau

PostPosted: Wed 30.5.2007 18:43    Post subject: Reply with quote

Já mám asi nejradši Interspar. Mají skvělý pečivo, dorty, tam se mi vždycky sbíhají sliny a taky sýry. Prostě se mi tam líbí, i když není nejlevnější. Naopak nemám ráda Albert, ale to je jedinej větší obchod kterej v našem zapadákově je Confused Neustále fronty, protože téměř vždy běží jen jedna kasa. Taky s Plusem nemám dobrý zkušenosti, několikrát jsem tam koupila zkaženou uzeninu a salám.
Dej mi ruku, povedu tě, pak se vystřídáme.
Back to top
Ruth A.
sort of mental masturbation

PostPosted: Wed 30.5.2007 18:53    Post subject: Reply with quote

Nejradši mám Tesco, nevím proč, ale jsem zvyklá odpovídat Tesco Cool . Asi protože mi je jejich sortiment nejbližší. Měla jsem ráda Delvitu, ale Billa je taky OK, nevadí mi ta změna, ale vadí mi, že všechny nejbližší krámy jsou-byly Delvity a budou až do pondělka zavřené. Tím mě fakt vytočili. Taky je fajn Kaufland na Kladně, tam jsme jezdívali na celotýdenní nákupy. kdybych ale žila ve městě, v supermarketech bych vůbec nenakupovala a nakupovala bych:
ovoce a zeleninu na tržišti
maso, uzeniny v řeznictví
pečivo v pekárně
a zbytek v bioprodejnách apod.
Back to top
Laura
kytky 7, meta: 13650

PostPosted: Wed 30.5.2007 18:54    Post subject: Reply with quote

já nevím, nakupujem vždy v Globusu, protože ho máme za barákem, s jinými markety nemám zkušenosti a myslím že ve všech je výber velký ne? občas se přimotám do špáru, tam vetšinou kupuju narychlo alkohol a nejakou drobnost taky spokojenost...
malý obchudky nemám moc ráda, jeden je u školy-pečivo dobrý, ale muslityčku jsm si koupila jednou zkaženou a ještě neco..
a mě se sbíhaj sliny v každým obchodě s jídlem=))

Advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn't
Back to top
Rozárka
kytky 5, meta: 4650
kytky 5, meta: 4650

PostPosted: Wed 30.5.2007 18:57    Post subject: Reply with quote

Jed

Last edited by Rozárka on Tue 4.3.2008 12:31; edited 1 time in total
Back to top
Dellores
kytky 6, meta: 8250
kytky 6, meta: 8250

PostPosted: Wed 30.5.2007 18:59    Post subject: Reply with quote

Taky nesnáším Tesco, ani nevím proč, vlastně k tomu nemám důvod, ale prostě mám na něj šílenou averzi. Ráda mám Hypernovu, ale je to tam docela drahé a taky mám ráda Hrušku Very Happy.
Back to top
cooky
kytky 3, meta: 1350
kytky 3, meta: 1350

PostPosted: Wed 30.5.2007 19:08    Post subject: Reply with quote

Globus mám taky ráda. Nemusím Lidl, Plus, Albert a hlavně Penny Market.
Back to top
Laura

PostPosted: Wed 30.5.2007 19:08    Post subject: Reply with quote

jo a je mi sympatický obchod albert protože mi název asociuje se sušenkami Albert,který sem jako malá měla moc ráda=))..ted si uvedomuju, že Albert vlastně převzal obchudy po Julius Mainlu, takže v něm nakupuju...a jaký jsou kde ceny, ani nevím,já se na ně moc nedívám..v potravinách..jen v Bio obchodech(5min? jsem se rozhodovala jestli si koupím jablkovoskořicovo tyčinku,nebo dvě sušenky s čímsi, a pak jsem se podívala -45,- a 40,-,no tak nic=)

a jsem moc ráda že se bio výrobky objevují už normálně v marketech ve vyhrazených koutcích i mezi normal ...spousta lidí totiž do spešl bio obchudku nezajde,ale když uvidí mezi normal mlíky bio a zjistí, že je dražší jen o pár kaček, tak si ho koupí na zkoušku a jelikož zjistí že je moc dobrý (aby ne, když je plnotučný=))tak postupně začne kupovat biověci ..

Advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn't
Back to top
Theresa
I'm Brandy. The slutty cheerleader.

PostPosted: Wed 30.5.2007 19:09    Post subject: Reply with quote

ed

Last edited by Theresa on Wed 22.8.2007 11:12; edited 1 time in total
Back to top
pip
kytky 5, meta: 5550
kytky 5, meta: 5550

PostPosted: Wed 30.5.2007 19:19    Post subject: Reply with quote

Nasi nakupujou v hypermarketech. Ja teda preferuju mensi obchody. Hlavne co se peciva, zeleniny a masa tyce. To se s velkejma obchodama neda porovnavat. A nechapu jak nekdo muze kupovat maso v hypermarketu. Kdyz obehnu tri male obchudky-reznictvi, zelovoc, pekarna, mam perfektni (a chutny) nakup.
Back to top
Efendy
kytky 3, meta: 1050
kytky 3, meta: 1050

PostPosted: Wed 30.5.2007 19:26    Post subject: Reply with quote

Oblíbený mám Plus, protože mají nízké ceny : ), nemám rád Lidl, sice jsem tam ještě nikdy nebyl, ale podle letáků tam ani nepůjdu. Jinak mám i oblíbený tady od Jednoty, i když to tam mají dražší, často na hraně záruky a namíchaný starý nový rohlíky, musím tam chodit, aby mi tento obchod za rohem nezkrachoval.
Theresa
I'm Brandy. The slutty cheerleader.

PostPosted: Wed 30.5.2007 19:28    Post subject: Reply with quote

ed

Last edited by Theresa on Wed 22.8.2007 11:11; edited 1 time in total
Back to top
Terez1990
kytky 6, meta: 8650
kytky 6, meta: 8650

PostPosted: Wed 30.5.2007 19:32    Post subject: Reply with quote

co se týče supermarketů, nejradši mám interspar .. miluju jejich pečivo, i se zeleninou a ovocem jsem spokojená, stejně tak maso ... a taky ještě z jednoho důvodu, kterej nemá s jídlem nic společnýho Embarassed Laughing - vill určitě ví Laughing .
Ještě se mi dobře nakupovalo v Delvitě a taky Tesco není špatný, ale na můj vkus je moc velký.

a naopak nemám ráda Billu, Albert, Lidl ... nelíbí se mi prostředí, sortiment a hlavně tam vždycky záhadně utratím víc než třeba v tom sparu, přitom toho víc nekoupím ..

nejradši ale nakupuju ve zdravé výživě a taky v ovoci a zelenině ...
mamba
Alexithymia

PostPosted: Wed 30.5.2007 20:02    Post subject: ed Reply with quote

edit
Back to top
margax
...

PostPosted: Wed 30.5.2007 20:36    Post subject: Reply with quote

Nesnasim
Arrow kaufland - milion lidi, vecne nedoplnene zbozi, nesnasim vyrobky specielne pro kaufland, nemaj zadny vyber peciva, jedina vyhoda je, ze se da nakoupit levne celkem i kvalitni zelenina, ovoce a nektere veci se tam taky daji koupit levne...ovsem, koukam na datumy...
Arrow billu - cokoli jsem koupila - bylo prosly....treba i krabicovy vino, ale to dycky zjistuju, az kdyz to otevru. do billy chodim fakt tak jednou za rok maximalne a to jen, kdyz prijde letak a je tam neco ze spotrebniho zbozi hooodne vyhodne jinak ne..jejich vyrobky clever Zvracik
Arrow plus, penny market, lidl - malej vyber, nekvalitni zbozi (pro me), maly ulicky s mackajicima se lidma....absolutne se tam ztracim....nelibi se mi jejich usporadani nic....a lidlacky vyrobky (ala snad nemecke) to je o zdravi...
Arrow potraviny, ktery vlastni vietnamci...proste jim neverim a vsechno nastokrat zkoumam, kdyz si to mam koupit

zrejme jsem rozmazlena

nevadi mi
Arrow tesco, globus, hypra - nejradsi mam vsak asi globus - je hodnoceny jako jeden z nejlepsich supermarketu

jinak v tehle supermarketech - velky vyber zbozi za prijatelnou cenu, kvalitni, doplnene...

jedine co bych vytkla hypernovam - fronty u pokladen - a to se dost divim, kdyz u aholdu muze byt podle pravidel ve fronte pouze 1+3 lidi...

no a supermarket ve kterem pracuji zminovat nebudu...pac je to reklama, ale sama vim, jak to chodi a proste vim, ze u nas je to vsechno kvalitni a nijak se nesnazime zakazniky obirat, prodavat spatny zbozi a tak...je tam fakt prisna kontrola...ale mame to docela drahy...nakoupi se to same obcas i levneji.

Jinak nesnasim nasi samosku Samku - pecivo - stale nam nabizi vcerejsi rohliky, to je na zabiti Evil or Very Mad
Back to top
Post new topic   Reply to topic    sfera.pravy.net Forum Index -> Řečičky, názory, etc. All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
Page 1 of 7

Jump to:  
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum