|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Aduška zjisti, kdo jsi, a tím se staň.
|
Posted: Mon 28.5.2007 20:17 Post subject: EGYPŤAN SINUHET prosím vás o pomoc |
|
|
Ahoj, potřebovala bych akutně radu. Četla jsem Egypťana Sinuheta, a ve čtenářském deníku jsem si obsah rozčlenila podle kapitol. Ale dnes jsem to pročítala a někde jsem udělala chybu - mám zde knihu třináctou- království Atonovo na zemi a hned mi následuje kniha patnáctá - Haremheb.14. knihu jsem asi nějak vypustila, nutně bych potřebovala vědět, jak se jmenuje a o čem pojednává, protože tu knížku teď při ruce nemám.
Jeslti jste to někdo četl, moc moc Vám děkuju (nějak mi to vypadlo z paměti ) _________________ Srdce lidské má příliš mnoho snů, než aby mohlo být šťastno. |
|
Back to top |
|
|
Mantis_religiosa kytky 4, meta: 2750
|
Posted: Mon 28.5.2007 20:31 Post subject: |
|
|
Našla sem toto, ale je to snad jenom ukázka. Můžu skočit dolu a zjistit aspoň, jak se to jmenuje.
tu_________________ "Kdo z vás může jen o píď prodloužit svůj život, bude-li se znepokojovat?
Nedokážete-li tedy ani to nejmenší, proč si děláte starosti o to ostatní?"
(Ježíš) |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 28.5.2007 20:39 Post subject: |
|
|
to je celá kniha! moc děkuju právě že jsem taky hledala, jestli někde aspoň nebude seznam kapitol, ale našla jsem jen samé stručné obsahy. Díky moc _________________ Srdce lidské má příliš mnoho snů, než aby mohlo být šťastno. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 28.5.2007 20:41 Post subject: |
|
|
Já myslim, že není celá. Konečně jsem doma našla tu knížku (ségra mě vidí, že ji hledám, ale neřekne, že si ji vzala ) Kdyby tě to zajímalo, tak ta čtrnáctá kniha se jmenuje Svatá válka. _________________ "Kdo z vás může jen o píď prodloužit svůj život, bude-li se znepokojovat?
(Ježíš) |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 28.5.2007 20:43 Post subject: |
|
|
A jo, tak to není celá kniha. Divím se, že mi to ukazuje pořád stejný článek Ale ok, tohle mi stačí. Moc ti děkuju _________________ Srdce lidské má příliš mnoho snů, než aby mohlo být šťastno. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 28.5.2007 20:44 Post subject: |
|
|
Taky na to koukám, jenom minimum ukázek, ale vypadalo to věrohodně
ed. Když si počkáš, písou tam, že každý den nalezeneš jinou ukázku _________________ "Kdo z vás může jen o píď prodloužit svůj život, bude-li se znepokojovat?
(Ježíš) |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 28.5.2007 20:53 Post subject: |
|
|
opravdu? to jsem si nevšimla. problém je, že to potřebuju do středy, no _________________ Srdce lidské má příliš mnoho snů, než aby mohlo být šťastno. |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Škola |
All times are GMT + 1 Hour
|
Page 1 of 1
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|