Tak nejdřív, schválně jsem se nepřihlásila pod svým nickem
Už se to řešilo i na starém boardu, ale je to dýl, tak mě zajímají vaše názory. Včera jsem byla s kamarádkou večer se pobavit a nějak jsme se dostaly na naše věčné téma prsa, protože je nám oběma 22 a máme nulky Fakt jsem si za celý večer nevšimla holky, a že jich tam bylo, co by měla tak malý prsa jako já, i když mám s push-upku Jednu dobu mi to tak strašně moc nevadilo, ale celkově to byl můj největší problém vždycky. Pokaždý když jsem někde venku, koukám holkám na prsa a závidím jim Bavily jsme se s tou kamarádkou, protože nás to už fakt štve. Bez podprsenky jsem šla ven jen jednou a celou dobu jsem měla tak strašnej pocit, že jsem nedokázala myslet na nic jinýho. Strašně bych si chtěla koupit obyčejnou nevyztuženou podprsenku, plavky, nebo triko s volnýma zádama, což je pro mě nemožný. Tak mě zajímá, má s tím někdo zkušenosti nebo někoho takového znáte?Začínám o tom opravdu vážně uvažovat. Kamarádka je nedočkavá a chce si to zařídit na splátky, já mam docela slušnou brigádu, tak přemýšlím že si našetřím na příští léto, letos už bych to stejně nestihla. Impulsem bylo možná i to, že si teď nechaly zvětšit prsa dvě moje kamarádky a mají to fakt hezký, nemají přehnaně velký, prostě tak akorát na to, jak jsou štíhlé. Nejvíc mě štve, co na to říkají ostatní kámošky a tak. Sice vím, že to myslí dobře, ale ony se svýma dvojkama nebo trojkama prostě nikdy nepochopí, jaký to je Ať už se říká cokoliv, tak je prostě pravda, že prsa jsou symbolem krásy. I když někdo tvrdí, že na velikosti zas tolik nezáleží, tak všechno má svou míru. Většina lidí by se taky asi divně koukala na kluka, kdyby měl extrémně malý přirození, a na extrémně malý nebo žádný prsa se tak prostě kouká taky I když je jasný že za to nikdo nemůže jak se narodil, tak většina lidí by po někom takovém asi netoužila. Každý máme ideál krásy, a většinou si představujeme průměr nebo nadprůměr, ale ne podprůměr