sfera.pravy.net Forum Index
sfera.pravy.net
Krásné narozeniny, Byzzy! :)
Životní styl a denní program
Goto page Previous  1, 2, 3, 4  Next

Post new topic   Reply to topic    sfera.pravy.net Forum Index -> Řečičky, názory, etc.
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Lujsa
Srdečnice

PostPosted: Wed 23.5.2007 20:02    Post subject: Reply with quote

Když jdu na 8, tak vstávám po 6. A o půl 7 už jdu na vlak, vlakem jedu tak 45 minut. Ve škole jsem kolem půl 8.A když jdu na 10 tak vstávám před 8. Ve škole sedím v pondělky a úterky do 15:15 Mad a pak zdrhám co nejrychleji na vlak, který mi jede za 15 minut Laughing A po zbytek týdne končím v 14:15. Když přijdu domů, což je buď o půl 5 nebo o půl 4 tak se jdu naobědvat a pak sedím u počítače a jsem na aortě Twisted Evil nebo se učím Rolling Eyes Večer se podívám na nějaký seriál, nebo na něco zajímavého v televizi. Jinak už od června bych zase mohla trávit odpoledne u bazénu a lenošit Twisted Evil .
A o víkendu, tak v sobotu dopoledne uklízím a odpoledne buď někam jedu nebo zase pomáhám se zahradou Rolling Eyes A večer to skončí u počítače Rolling Eyes Ale už se těším až budou zase hasičské soutěže, to zas bude srandy Laughing Laughing a jinak fakt zábavná sobota. V neděli to buď někam jedeme, nebo někdo přijede k nám.

Občas mi program někdo zpestří tím že někam jedem a pak si užíváme. Smile
waxeipahdeth
kytky 8, konec
kytky 8, konec

PostPosted: Wed 23.5.2007 20:34    Post subject: Reply with quote

Vstávám v 5.30-teda měla bych, ale jelikož je to vražedný čas tak spíš zůstávám doma a spím tak do půl 11 Embarassed Když teda vstanu, tak jedu do školy, ta končí v 11, před 12 jsem doma a pak oběd, net, knížka, často odpoledne spím, zřídka se učím, jsem se psem a samozřejmě přítel Love s tím jsem v podstatě každý den, když není v práci tak už od odpoledne, když je tak ho aspoň večer po práci počkám a jdeme nachvilku sednout. Spát chodívám kolem 11, někdy dřív, někdy pozděj, podle toho jak dlouho jsem na netu nebo v hospodě Embarassed
O víkendu jdeme většinou na pivo nebo jedem na koncík, když nějaký je, spávám u přítele a pokud nemusí přes víkend do práce tak se válíme nebo něco podnikáme.
Jinak nedělám nic zajímavého, vlastně se jen flákám a až budu chodit do práce tak to bude moje smrt Bojik
Back to top
View user's profile Send private message  
bublinka111
never satisfied

PostPosted: Wed 23.5.2007 20:48    Post subject: Reply with quote

poca skoly- ked je semester, a som na private, vstavam vacsinou 6.30, hygiena, vypijem nieco, obleciem sa idem do skoly, kde sa pocas prvej prednasky naranakujem, potom ak boh da sedim v skole v priemere do 16.00, potom idem na net, nakupit si, hygiena, vecera, a skvasim pred telkou alebo s knizkou. v stredu podvecer cestujem domov, vecer s avidim s priatelom, stvtrok vacsinou navstevujem starych rodicov, kniznica, nakupy, flakanie po meste, vecer priatel,plavaren , nasi... v piatok doobeda varim, bud na piatok , alebo uz aj na sobotu /obcas/som vacsinou aj s partou, bud ideme len tak " na pivo" alebo ideme niekam parit, do klubu, na disku...alebo sme s priatelom doma a nieco si varime.. v sobotu - podla toho aky bol piatok- bud vstanem, snazim sa trochu ucit, riadit alebo sa davam dokopy po flame co mi trva cca do 15tej Wink potom idem niekam von, prejst sa, plavaren alebo fitko, v nedelu sa balim do skoly, varim, poobede ak je pekne ideme niekam na terasku, alebo na mzrku, podvecer na bus do skoly....
ale ak prave nieje semester a je volno, alebo skuskove tak rezim nemam, a to je prave teraz... budik si dam na 8.00, ze sa kludne preberem, rano skonicm na aortu, sprcha, ranajky, lenze vacisnou som v posteli tak do 10 , potom to co som chcela stihnut o osmej no a zrazu su dve hodiny a nasi su doma a to sa mi uz ucit nechce/ neda, takze idem radsej niekam do mesta s kamoskou alebo priatelom... s tym som do vecera a potom zas skvasim pri PC...a tak dokola..ale zajtra ..zajtra sa uz zacnem ucit/asi by som si mala dat budik na siestu aby som o osmej kludne vstala, do desiatej vybavila veci ako net, jedlo, hygiena a potom sa spokojne ucila Wink
Rozárka
kytky 5, meta: 4650
kytky 5, meta: 4650

PostPosted: Wed 23.5.2007 20:57    Post subject: Reply with quote

ed

Last edited by Rozárka on Tue 4.3.2008 12:36; edited 1 time in total
Back to top
hope
Válenka Domácí

PostPosted: Wed 23.5.2007 20:57    Post subject: Reply with quote

no jo, u mě nemá ani škola řád a od toho se odvijí, že ho nemá ani práce.. takže jediný čeho se chytám jsou treninky..a přítelův pracovní řád..jako nemám pocit, že bych něco zahazovala nebo tak..ale je mi líp, když jsem třeba týden v kuse v práci, vstávám v 5 a končim ve 14..pak jdu na trenink a pak bud domu umřít, nebo za přítelem.. a tohle mě uspokojuje, protože pak mám pocit, že dělám aspon něco, pak mám pocit, že je den volna zaslouženej.Když mám volno, tak vstanu v 7, dýl spát neumim, dojdu se psem, nakoupi, pak jdu na brusle, vrátim se okolo 12, dám si obídek a relax a jdu na trenink..
jo jenže se věčně flákám.. protože mám třeba školu jenom od 13 do 15, takže nejdu do práce, protože by to bylo zbytečný a celý dopoledne se flákám, ani na ty brusle nejdu.. jen tak se nudim na netu..Já prostě nemužu žít normální život.. nevim proč, co jsem komu udělala..
Grapefruita
believes in a perfect love

PostPosted: Wed 23.5.2007 21:03    Post subject: Reply with quote

Já vstávám podle školy a práce - někdy musím vstát už v 6, ale to je pro mě úplně vražedný Laughing ... no ale když jdu do práce, tak mi nic jiného nezbývá. Takže se osprchuju a namaluju (skoro vždycky se sprchuju ráno), nandám si čočky a vyrážím. Od osmi do devíti učím v jedné firmě (ve středu a v pátek). Pak se vrátím do bytu a nasnídám se, neboť to většinou nestíhám předtím. Pak sedím na aortě nebo se připravuju na další hodinu, zřídka (skoro nikdy) se neučím Twisted Evil
Pak jdu do školy nebo předtím (jako dneska) na oběd do menzy. Po škole nakoupím jídlo a vrátím se do bytu. Jednou za čas (jako dneska zase Smile ) se odreaguju chozením po obchodech, když mám peníze, tak si i něco koupím (většinou nějaký kousek oblečení).
Večer v bytě koukám do počítače, poslouchám hudbu, čtu si, (ne)učím se. Chatuju si s kamarády na Skypu a volám si po něm s přítelem. Jo, někdy jdu s kamarádkama na víno nebo do divadla. Každý čtvrtek (skoro) chodím večer na břišní tance.
Domů jedu jednou za 3 týdny až měsíc, když tam jsem, chodím do bazénu, užívám si televize, kterou v Praze nemám Laughing , občas jdeme s mámou na víno nebo na večeři, s tátou na výlet. Setkám se se dvěma kamarády, které lze v současné době v mém (ne)rodném městě ještě potkat.
Když jsem s přítelem, což je všechny ty zbývající víkendy, scházíme se s kamarády, většinou jsme ale spolu sami, koukáme na filmy, vaříme si (spíš teda on Embarassed ), když máme peníze, jdeme do kina, když ne, valíme se na koleji.

Celkem normální "vzrušující" život Cool
Back to top
Man of the world
caballero

PostPosted: Wed 23.5.2007 21:46    Post subject: Reply with quote

vstávám různě,podle školy a práce

mám 3 základní náplně týdne
1. škola. nezabere víc jak 20h týdně,ale cetování je náročné a práce spojené se školou často vysilující(psychicky). Nicméně mě docela baví a je to priorita číslo jedna
2.práce
pracuje 30h týdně,dlěám něco co mě docela baví i když ne samozřejmě vždy, ve fajn kolektivu kde mě mají všichni celkem rádi a kde je mi fajn. Vím že tu pro mě exituje možnost vytvoření si určité kariéry a snažím se proto do budoucnosti něco dělat. Vím že na to mám.
3. posilovna
prostor kde se psychicky uvolním a kde si krásně odpočinu,ne však fyzicky protože často nemohu pak ani sejít schody nebo zvednou pití k ústům.

to jsou 3 základní věci které se objevují v mém týdením programu a podle kterých řídím zbytek. Zbytek mi zaberou kamarádi, procházky po Praze, různá zařizování a také dost času jídlo a já nevím co ještě...ale občas mám pocit že můj život je jen škola, práce a posilovna,což je občas trochu stereotypní a mám pocit že by bylo ideální začlenit ještě tak jedu nějakou příjemnou osobu do mého týdenního plánu
Mykéna
kytky 7, meta: 14650
kytky 7, meta: 14650

PostPosted: Wed 23.5.2007 22:34    Post subject: Reply with quote

Tak Mykéna žádnej režim nemá. Spí, kdy by spát neměla a nespí, když by se většinou spát mělo.
Rozvrh jsem tenhle semestr měla fakt vtipnej, velký okna, od brzo do pozdě, žádnej čas na oběd, takže hrozná ztráta času.
Přes rok se neučim a úkoly nedělám. Embarassed
Víkendy trávim doma nebo na privátě, na privátě bydlim s kamarádkama. Takovej divnej život odnikud nikam Smile
Back to top
BaBetka
není svatá, je jen žena

PostPosted: Wed 23.5.2007 22:51    Post subject: Reply with quote

Já miluju tyhle nasírací témata Laughing
Vstávám mezi 8-13 hodinou, když nemám práci. Zevluju, píšu články, fejetony, čtu si, poslouchám hudbu a velmi, opakuji velmi piju.
Když jdu do práce, tak většinou vstávám kolem šesté a domů dorazím tak v osm, ale většinou zajedu po práci do centra kde skejsnu do noci v nějaké echt hospodě.
Nemám žádný režim, spát chodím nejdříve o půlnoci(málokdy), nejpozději mezi 6-8 ranní(většinou). Miluju svůj momentální život, mám dost peněz, žiju hodně intenzivně a raduju se z maličkostí.
Z toho, že mám bublifuk, pánské kšandy, jezdím na starodávném kole, vypiju lahev vodky, pozoruju celou noc hvězdy, pouštím draky...
To je tak krásné žít bláznivý život!(drogy neberu, nikdy, ač by se mohlo zdát Laughing ) Very Happy
Back to top
bublinka111
never satisfied

PostPosted: Wed 23.5.2007 22:53    Post subject: Reply with quote

chcem tvoj zivony styl babetka ...najma to , vediet sa tesit z malickosti Wink

Last edited by bublinka111 on Wed 23.5.2007 23:05; edited 1 time in total
Back to top
BaBetka
není svatá, je jen žena

PostPosted: Wed 23.5.2007 22:56    Post subject: Reply with quote

bublinka.. nikdy není pozdě začít, já se to učím až poslední rok a je to paráda Razz (i když chápu, že jsou lidi, kterým vyhovuje klid a pohodlí a tenhle životní styl by nebrali ani za zlaté prase Wink )
Back to top
terrynka
kytky 7, meta: 13150
kytky 7, meta: 13150

PostPosted: Thu 24.5.2007 6:20    Post subject: Re: Životní styl a denní program Reply with quote

Tak ja denne vstavam kolem ctvrt-pul 6, je to silena otrava Rolling Eyes Pak kolem pul 7 jedu do prace, kde nekdy sedim do 3, nekdy do 5 Confused Proste cely den zabity. Hlavne v tomhle krasnem pocasi. Vetsinou po praci jedu hned domu, kdyz je to pozde, kdyz driv, tak jdu do posilky, do mesta, na solarko... Vyzvedne me pritel autem, jedeme domu (zijeme spolu), vyridim si mejly a jdu spat Laughing Takhle podobne je to kazdy den. V posledni dobe bych jen a jen spala, nic jineho Sad
Vikendy jezdime na kole, kdyz je takhle hezky, obcas nam hrabne a jedeme i 50km tury. (ted si usmyslel jet do Rakouska 130 km tam a 130 zpatky!!!! Cvoknik ) V nedeli pravidelne jezdivame k mym rodicum na obed. Mohlo by se to zdat jako stereotyp, ale neni, kazdy den neco vymyslime a je to jine a hlavne, jsme spolu Cool
Back to top
alishka
kytky 7, meta: 12150
kytky 7, meta: 12150

PostPosted: Thu 24.5.2007 7:03    Post subject: Reply with quote

tak jeste kdyz byla skola, tak sem to mela takhle:
po- vstavani v osm, v devet vlakem do skoly, kde jsem byla do 17.30, pak domu, net, uceni, relax..

ut- vstavani v 8, v devet vlakem do prahy, pak na metro a do prace, kde jsem az do 19.00, pak to same, ale domu, domu se dostanu az v pul desate vecer.

st- vstavani v deset, v 11 do skoly, odsedet si cviko z pc a pak do prace, kde jsem od 16-19, pak domu, nebo se na chvili vidime s pritelem a pak domu..

ct- vstavani v 10, v 11 do skoly, skola az do osmi do vecera, pak domu

pa- vstavani v osm, v devet do prahy do prace, to same, co utery. akorat nekdy z prace jedu k priteli, kde spim do soboty a pak neco podnikneme..

vikend- vetsinou s pritelem, nekde v kine, u nej doma hrajeme ruzne hry, jdeme na prochazku nebo jsme nekdy na jejich chalupe.

ted, kdyz bude zkouskove, tak mi odpadne skola, ale prace zustava.
Back to top
Corey
@ng3

PostPosted: Thu 24.5.2007 15:07    Post subject: Reply with quote

tak muj denni program se posledni dobou hodne kaci Embarassed .... asi tak čtvrtej tyden sem byla ve škole tydne jen jednou.. v ostatnich připadech vychrapavam... a když nekdy zajedu do citty, tak vetščinou nedojdu do školy a stočim to do mesta:)) ....hrozna flakarna, vim,..ale ted jinej program fakt nema, tak ja napišu až dyl Laughing
Tangerine
kytky 5, meta: 6350
kytky 5, meta: 6350

PostPosted: Thu 24.5.2007 16:41    Post subject: Reply with quote

Babetka Arrow To je skvělej život Very Happy
Back to top
Post new topic   Reply to topic    sfera.pravy.net Forum Index -> Řečičky, názory, etc. All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Page 2 of 4

Jump to:  
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum