View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Leňula Feet planted firmly in the sky
|
Posted: Wed 23.5.2007 21:15 Post subject: Jak vám zvoní telefon? |
|
|
Máte radši mp3ky, nebo normální zvonění? A co tam máte momentálně? Lekají se lidi, když Vám zazvoní telefon?
Já mám znělku k Happy Tree Friends Když jsem ještě neměla nový telefon, ujížděla jsem hrozně dlouho na znělce k Maxipsu Fíkovi... _________________ I will kill you so hard you will die to death!
“We don’t need a list of rights and wrongs, tables of dos and don’ts: we need books, time, and silence. Thou shalt not is soon forgotten, but Once upon a time lasts forever.”
Last edited by Leňula on Wed 23.5.2007 21:21; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
waxeipahdeth kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
sl.megi kytky 5, meta: 4650
|
Posted: Wed 23.5.2007 21:20 Post subject: |
|
|
Já mám už docela mobil vykopávku, takže mp3 nevedu. Mám nějaké ty polyfonní, ale stejně to věčně neslyším, protože mi to hraje moc potichu . Ale tak pro zajímavost, mám třeba Adamsovu rodinu na rodinu,Friends na přátelé , Boba a Bobka na budík a ještě něco tam mám, ale moc si na tom neujíždím .
Lidi se asi nelekají, protože to neslyší a když, tak si myslím, že to nestačí ani postřehnout co to je. _________________ Zmáknu to! |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Wed 23.5.2007 21:22 Post subject: |
|
|
mám mp3, na každýho jinou písničku, ale některý mám i midi, ty co se mi líbí..
happy three frends mám na Brách..třeba přítel zvoní jako November rain.. máma..U2 withyou or without you _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
Felicity Master
|
Posted: Wed 23.5.2007 21:22 Post subject: |
|
|
Mam tam mp3 vyzvaneni, nejakou pohodovou jazzovou melodii sms pipnuti je taky diskretni, lidi se nelekaji. Sam nemam rad hlasity, takze jsem ohleduplny k okoli. V mhd navic vypinam zvoneni uplne a nechavam jen vibrace. Extra nesnasim hlasity pipani nokii nejradsi bych dotycnymu ten mobil prohodil okynkem. |
|
Back to top |
|
|
Mo Cuishle kytky 8, meta: 17650
|
Posted: Wed 23.5.2007 21:24 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
kecka kytky 6, meta: 7850
|
Posted: Wed 23.5.2007 21:24 Post subject: |
|
|
Mám melodii z přátel, akorát když mi volá mamka tak teletubies , ale zvonění mám nastavený hodně potichu takže se ještě nikdo nelekl. Spíš se lidi otáčí, když mi volá táta, ptž on si myslí, že když jsem v jinym městě tak musí do telefonu hodně křičet abych ho slyšela (odnaučit to prostě nejde) |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Wed 23.5.2007 21:25 Post subject: |
|
|
já zase v Mhd, mobil vubec nezvedám..když to neni něco uplně nutnýho.. _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
Man of the world caballero
|
Posted: Wed 23.5.2007 21:26 Post subject: |
|
|
mám I feel good od Jamese Browna.Tahle písničk je skvělá.má ji asi tak dva roky a neměnil bych a jinak mám klasické vibrování nad jehož intenzitou se většina mých kamarádek(holek) podivuje _________________ Miluj hluboce a vasnive. Muzes se pritom zranit, ale je to jediny zpusob,jak zit svuj zivot. |
|
Back to top |
|
|
Mo Cuishle kytky 8, meta: 17650
|
Posted: Wed 23.5.2007 21:27 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Snowy pocketful of sunshine
|
Posted: Wed 23.5.2007 21:27 Post subject: |
|
|
Já mám upravenou mp3 - I´m a bitch:) Ale vždycky se strašně leknu, takže už mi to asi moc dlouho nevydrží _________________ ▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲
Last edited by Snowy on Wed 23.5.2007 21:29; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
melly :-)
|
Posted: Wed 23.5.2007 21:28 Post subject: |
|
|
Ja mam mp3, na obycajne zvonenie mam teraz Tide is high, ale to tak menim priebezne. A na priatela mam uz asi dva roky Forever and for always od Shanie. A predtym som nanho mala na starom mobile znelku perinbaby, na co reagujem doteraz - ked niekde pocujem, uz som strehu a chcem lovit mobil _________________ www.melly.sk
Nejaké moje články o pozitívnom myslení, osobnostnom rozvoji, rozhovory so zaujímavými ľuďmi apod. V minulosti mi téma pozitívneho myslenia dosť pomohla. Mojím snom je, aby sa o tom dozvedelo čo najviac ľudí, možno to pomôže niekomu ďalšiemu alebo sa aspoň usmeje a jeho život bude o kúsok lepší... Ak poznáte niekoho, koho to zaujíma alebo by mu to mohlo pomôcť, budem rada ak ma odporučíte
www.facebook.com/pekne.citanie |
|
Back to top |
|
|
kecka kytky 6, meta: 7850
|
Posted: Wed 23.5.2007 21:30 Post subject: |
|
|
mamka křičí o trošku míň
posledně jsme zašli na zahrádku na pizzu a volal mi tata, lidi se otačeli...a ještě ty jeho hovory
On: Dáš v poledne králikum
Já: jo
On: Obili tem v prostredni kralikarne, chleba tem nahore a tomu vpravo dole dve pampelisky
Ja: dobre
On: a nezapomen jim vymenit vodu
Ja: no jo
On: No tak čau
a ještě to z tatove strany probiha cely v hanackym nařeči, všichni kolem se fakt bavi |
|
Back to top |
|
|
indulona kytky 6, meta: 7450
|
Posted: Wed 23.5.2007 21:31 Post subject: |
|
|
Mám polyfoní a jelikož už si do toho křápu nemohu nic dalšího stahovat, hraje mi Wake me up when september ends. |
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________
|
Posted: Wed 23.5.2007 21:34 Post subject: |
|
|
Já mám vyzvánění tak hrozně potichu, že ho většinou vůbec neslyším, takže je celkem jedno, co tam mám za melodii
Když mi volá někdo "cizí" tak mám klasický zvonění telefonu. U přítele mám znělku z majora Zemana , u mámy Akta X, u spolužáků z gymplu Y.M.C.A., u lidí z boardu něco divnýho neidentifikovatelnýho... no jo, už jsem to hodně dlouho neměnila. Přitom mám těch melodií stažených spoustu. Ale nějak to neřeším.
Moc nemám ráda vyzvánění typu - zvoní ti mobil, zvoní ti mobil, tak to zvedni, dělej... má to asi působit originálně, ale přijde mi to spíš blbý
Ale tak je mi to celkem jedno, cizí vyzvánění mě nepobuřuje. Pokud to není zrovna v nevhodnou chvíli.
Například nedávno na koncertu Pražského jara někomu do Sibelia začal zvonit Vivaldi na mobilu.. no fakt trapný _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
|