lidi, pracovníci v reklamě mají promyšlený každý detail i každý slůvko přesně počítají s tím, jak to má na lidi zapůsobit. Nebo myslíte, že si vodafone vycucal falešné soby z rukávu? toho člověka co jim vymýšlí reklamy bych chtěla poznat, musí to být zvíře
1. Vek: 21
2. muz/zena: žena
3. ke kazde reklame napis, zda tykani/vykania co se do dane reklamy vice hodi, podle tebe
KOFOLA....kdyz ji milujes, neni co resit : tykání..kofola je neformální pití pro děti, teenagery a tak..
Nudis se? Gambrinus te zve na Bar: totéž, neformální pití, tykání vzbuzuje pocit blízkosti, přátelské pohody u pivka
Sila Magnum, jsem nevyzpytatelna, jsem ctizadostiva.....Jsi? ano, jsem (Magnum od Algidy): možná spíš vykání...když je něco nevyzpytatelného tak se nikdo neodváží tomu tykat magnum je něco vzrušujícího každý ho chce...
Posli usmev dal...Coca cola chut do pohody(kampan ..posli usmev dal): jasně, totéž co kofola - neformální oslovení, důvěra, přátelskost, navázání kontaktů
Vyhraj obleceni Gambrinus (tistena reklama): tykání. kdyby tam bylo vyhrajte, měla bych pocit, že se o váhru musím s někým dělit
vykání:
Zahodte starou rasenku...rasenka Avon: pokyn pro masu žen, aby to udělaly všechny..tady se vykání(a ttedy plurál) hodí - nebudu sama, kdo jí vyhodí, vyhodíme je všechny. vykání - náš zákazník si zaslouží něco lepšího, a to jste vy, madam!
Muzu ti jednu slohnout?das si taky?.....Omezte svoje koureni, overene pripravky Nicorette Vám pomohou prestat kourit: tak v tomhle případě by se mi líbilo vykání! pže by to bylo takové správně absurdní! prostě vážení a neznámí lidé co si vykají ze sebe dělají socky
Doprejte si o stupen lepsi chut jedenactky Staropramen: totéž jako s řasenkou - pro našeho váženého zákazníka něco lepšího - vykání
Nechte se unest...(Vankovka): tohle je snad jedno, já bych si tenhle slogan asi ani nezapamatovala. spíš vykání
Nekterym staci pracka, Vy potrebujete Miele: totéž co rtěnka a o stupeň lepší pivo:-)
Kupte svemu milackovi parfem...Ampipur do auta: