sfera.pravy.net Forum Index
sfera.pravy.net
Krásné narozeniny, Byzzy! :)
Práce v AK
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Post new topic   Reply to topic    sfera.pravy.net Forum Index -> Řečičky, názory, etc.
View previous topic :: View next topic  
Author Message
pam
kytky 7, meta: 12650
kytky 7, meta: 12650

PostPosted: Fri 18.5.2007 22:42    Post subject: Reply with quote

...

Last edited by pam on Sat 2.5.2009 17:50; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message  
Johanka
kytky 3, meta: 1350

PostPosted: Sat 19.5.2007 13:49    Post subject: Reply with quote

pam Arrow myslim, že by to mohlo být fajn. A za rok, až budeš ve třeťáku, tak si třeba najdeš něco jínýho.

Back to top
Court
kytky 4, meta: 3350
kytky 4, meta: 3350

PostPosted: Sun 20.5.2007 16:41    Post subject: ed Reply with quote

edit
Johanka

PostPosted: Fri 23.11.2007 22:29    Post subject: Reply with quote

Tak obnovím tohle téma... Mr. Green

Asi pět měsíců pracuju jako student v jedný advokátní kanceláři. Za půl roku budu mít státnice a tak se rozhlížim, co dál.

Na stejnym patře jako je naše AK je ještě jedna (no teda spíš samostatnej advokát Laughing ). V pondělí za mnou přišel ten advokát a zeptal se mě, jestli bych nechtěla pracovat u něj s tím, že by mě zaměstnal i po škole. Dohodli jsme se na tom, že bych si měla promluvit se šéfem...ale já se bála... pořád jsem to odkládala... Rolling Eyes takže ten advokát to nevydržel a dneska vytáhl mýho šéfa na oběd a řekl mu, že by mě chtěl...

Šéf za mnou přišel, že se spolu v pondělí musíme sejít a promluvit si o mojí pracovní budoucnosti...byl by rád kdybych zůstala...mam si do pondělka připravit poždavky a trochu si to promyslet.

(Úplně hloupě jsem mu řekla - nevěděla jsem, že mluvil s tim druhym- no, on mi pan doktor říkal, že kdybyste mě tu nechtěli, tak že by si mě vzal. Embarassed Za tuhle větu se vážně stydim!)

Jenže já nevim, jaký mam mít požadavky. Nevim ani, jako mzdu navrhnout... Chtěla bych se na to pondělí nějak připravit, ale nevim jak. Poraďte mi prosím. Dogeyes

Back to top
kika
kytky 8, meta: 25650
kytky 8, meta: 25650

PostPosted: Sat 24.11.2007 9:24    Post subject: Reply with quote

Teda Johanko svým způsobem Ti docela závidím, pže tohle u mě nehrozí..můj šéf asi nikdy sám nepřijde, aby řekl, že je se mnou spokojený a že by mi přidal nějak víc než mám teď Embarassed Ale třeba až mu v lednu řeknu, že chci přidat nebo odejít, tak si uvědomí, co ve mě má.. Rolling Eyes Jsem tam 4 roky a on si toho vůbec neváží.. Embarassed

Jinak s těmi požadavky..pokud jsi tam spokojená, tak mu to tak řekni..a s penězi bych si asi třeba víc řekla, jestli Ti to není blbý (jako mě)..A jestli o Tebe opravdu tolik stojí, jako že asi jo, tak Ti určitě vyhoví bez nějakých řečí..bude si Tě chtít udržet, takže pokud Tvůj požadavek nebude přemrštění, tak si myslím, že on Ti ho splní..

A jako koncipient už budeš mít nějakou zodpovědnost a hlavně budeš už opravdu šéfův kolega, ne jen asistentka Wink
Back to top
Post new topic   Reply to topic    sfera.pravy.net Forum Index -> Řečičky, názory, etc. All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6
Page 6 of 6

Jump to:  
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum