Tak obnovím tohle téma...
Asi pět měsíců pracuju jako student v jedný advokátní kanceláři. Za půl roku budu mít státnice a tak se rozhlížim, co dál.
Na stejnym patře jako je naše AK je ještě jedna (no teda spíš samostatnej advokát
). V pondělí za mnou přišel ten advokát a zeptal se mě, jestli bych nechtěla pracovat u něj s tím, že by mě zaměstnal i po škole. Dohodli jsme se na tom, že bych si měla promluvit se šéfem...ale já se bála... pořád jsem to odkládala...
takže ten advokát to nevydržel a dneska vytáhl mýho šéfa na oběd a řekl mu, že by mě chtěl...
Šéf za mnou přišel, že se spolu v pondělí musíme sejít a promluvit si o mojí pracovní budoucnosti...byl by rád kdybych zůstala...mam si do pondělka připravit poždavky a trochu si to promyslet.
(Úplně hloupě jsem mu řekla - nevěděla jsem, že mluvil s tim druhym- no, on mi pan doktor říkal, že kdybyste mě tu nechtěli, tak že by si mě vzal.
Za tuhle větu se vážně stydim!)
Jenže já nevim, jaký mam mít požadavky. Nevim ani, jako mzdu navrhnout... Chtěla bych se na to pondělí nějak připravit, ale nevim jak. Poraďte mi prosím.