View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
jannie SMALL CRIME
|
Posted: Wed 16.5.2007 13:54 Post subject: ZPOVĚDNICE 2 |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Lujsa Srdečnice
|
Posted: Wed 16.5.2007 16:21 Post subject: |
|
|
theres-gratuluju, já jsem věděla že to zvládneš _________________ Revenge is a dish best served cold. |
|
Back to top |
|
|
Nells kytky 4, meta: 2350
|
Posted: Wed 16.5.2007 16:30 Post subject: |
|
|
to je supr, Theres, jen tak dale |
|
Back to top |
|
|
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
Posted: Wed 16.5.2007 16:31 Post subject: |
|
|
ed _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane.
Last edited by Theresa on Tue 21.8.2007 14:22; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
indulona kytky 6, meta: 7450
|
Posted: Wed 16.5.2007 16:54 Post subject: |
|
|
Super |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Wed 16.5.2007 19:21 Post subject: |
|
|
pořád si nedokážu představit, že budu trávit dovolenou bez něj..vlastně všechny 3 dovolený..prostě mu nedali v létě dovolenou..kdybychom mohly být aspon tejden spolu na chalupě.. těšila jsem se na to od unora..ještě jsme si dělali srandu, že náš vztah je postavenej na čekání na dovolenou..a ted nic.. _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
la fraise .
|
Posted: Wed 16.5.2007 19:21 Post subject: |
|
|
Theres mam hroznou radost snad i za tebe _________________ We're happy free confused and lonely in the best way. It's miserable and magical, oh, yeah.
|
|
Back to top |
|
|
la fraise .
|
|
Back to top |
|
|
English_rose *rozplývajíc se*
|
Posted: Wed 16.5.2007 19:27 Post subject: |
|
|
Theresa wrote: | no ted se cejtim strasne dobre.jako kdyz sem zvladla tohle tak uz vsechno..ale asi je to takovy naivni no. |
naivni ne...aspon vidis, ze kdyz se do neceho poradne opres, vzdycky mas sanci _________________ They cannot scare me with their empty spaces
Between stars - on stars where no human race is.
I have it in me so much nearer home
To scare myself with my own desert places.
|
|
Back to top |
|
|
English_rose *rozplývajíc se*
|
|
Back to top |
|
|
melly :-)
|
Posted: Wed 16.5.2007 19:50 Post subject: |
|
|
Nieco sa so mnou deje, menim sa...dost zasadne... neviem co to presne je, niekedy som preto stastna a niekedy strasne smutna. Nemala by som byt vo svojom veku uz vyrovnana ustalena osobnost? _________________ www.melly.sk
Nejaké moje články o pozitívnom myslení, osobnostnom rozvoji, rozhovory so zaujímavými ľuďmi apod. V minulosti mi téma pozitívneho myslenia dosť pomohla. Mojím snom je, aby sa o tom dozvedelo čo najviac ľudí, možno to pomôže niekomu ďalšiemu alebo sa aspoň usmeje a jeho život bude o kúsok lepší... Ak poznáte niekoho, koho to zaujíma alebo by mu to mohlo pomôcť, budem rada ak ma odporučíte
www.facebook.com/pekne.citanie |
|
Back to top |
|
|
Shannon where no man has gone before
|
Posted: Wed 16.5.2007 19:53 Post subject: |
|
|
melly - nevím, já myslela, že člověk je vyrovnaný od 18... od té doby si říkám, že možná nikdy ale snad to zase bude lepší _________________
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 16.5.2007 19:57 Post subject: |
|
|
Shannon Ja dufam, ze sa to zase ustali. Vies, na jednej strane mam pocit, ze je to zmena k lepsiemu. Ale na druhej strane kazda zmena prinasa aj nejake straty Ja som sa v 18 dost zmenila a potom sa to na tie tri roky ustalilo celkom Som si myslela, ze som dospela Ale teraz OT - prisli veci v poriadku? Myslela som na teba, ale nejak zabudla napisat SZ, lebo ma boleli zuby _________________ www.melly.sk
Nejaké moje články o pozitívnom myslení, osobnostnom rozvoji, rozhovory so zaujímavými ľuďmi apod. V minulosti mi téma pozitívneho myslenia dosť pomohla. Mojím snom je, aby sa o tom dozvedelo čo najviac ľudí, možno to pomôže niekomu ďalšiemu alebo sa aspoň usmeje a jeho život bude o kúsok lepší... Ak poznáte niekoho, koho to zaujíma alebo by mu to mohlo pomôcť, budem rada ak ma odporučíte
|
Back to top |
|
|
Shannon where no man has gone before
|
Posted: Wed 16.5.2007 20:01 Post subject: |
|
|
melly, ještě jsem nebyla doma, tak nevím. musím zavolat mamce - ale předpokládám, že ano. pak se ozvu
myslíš tou změnou to, o čem jsi tu, mám dojem, psala - že už nejsi vždycky za "hodnou", co všem pomáhá bez ohledu na sebe? _________________
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 16.5.2007 20:12 Post subject: |
|
|
Shannon Aj to. Ale aj ine veci. Dost som sa odputala od priatela a myslim, ze to nasmu vztahu vazne pomohlo, ze uz na nom tak nevisim. Dalej som si zacala nejak viac vychadzat s ludmi na urovni znamych a takych tych kamaratov na pokec, ze vidime sa v skole a tak Tiez po sebe nenecham tak skakat. Napriklad dnes som sa normalne pohadala s poistovakom, lebo bol agresivny a manipulativny. Ani neviem, kde sa to vo mne vzalo. Nasla som v sebe nejaku taku energiu, dravost alebo neviem ako to nazvat. Ale nejak neviem ako s tym narabat, tak sa citim ako na hojdacke. Chvilu hrozne dobre a uspesne (zacala som usilovat o uspech, dalsia zmena ) a inokedy tak... sama a neschopne a nepochopene a smutne. Je to take zvlastne. Asi nejake nove ja, s ktorym sa budem musiet naucit zit.
No bohuzial to zaneprazdnenie mi aj ukazalo vela ludi, ktori sa mi proste sami neozvu... a to sme dlhe roky boli kamarati _________________ www.melly.sk
|
Back to top |
|
|
|