|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Tangerine kytky 5, meta: 6350
|
Posted: Wed 16.5.2007 17:45 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
terrynka kytky 7, meta: 13150
|
Posted: Wed 16.5.2007 17:49 Post subject: |
|
|
hope wrote: | myslím minulý týden to bylo, jsem chtěla napsat, že měnim názor na terrynku.. čtola jsem pár přízpěvků od ní a nějak mě zaujaly a tak si říkám, ta holka bude asi vážně jiná, než si myslim..no a vlezla jsem do tohohle tematu a byl tu nějakej přízpěvek od Terrynky, kterej mě ovšem utvrdil v tom, že jsem se v úsudku nespletla... |
Jj, vim asi, ktery to mohl byt prispevek. Nejspis ten, ve kterem jsem psala, ze jsi me rozesmala, vid? Dalo se to predpokladat. Ale hope, zkus obcas cist mezi radky.
ed. nebylo to mysleno vubec jako vysmech Tobe, to ne. A mrzi me, ze si to myslis. Holt ale, takovej je zivot...
Last edited by terrynka on Wed 16.5.2007 18:03; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Byzzy kytky 8, meta: 20650
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 16.5.2007 17:53 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Wed 16.5.2007 18:58 Post subject: |
|
|
terrynka wrote: | hope wrote: | myslím minulý týden to bylo, jsem chtěla napsat, že měnim názor na terrynku.. čtola jsem pár přízpěvků od ní a nějak mě zaujaly a tak si říkám, ta holka bude asi vážně jiná, než si myslim..no a vlezla jsem do tohohle tematu a byl tu nějakej přízpěvek od Terrynky, kterej mě ovšem utvrdil v tom, že jsem se v úsudku nespletla... |
Jj, vim asi, ktery to mohl byt prispevek. Nejspis ten, ve kterem jsem psala, ze jsi me rozesmala, vid? Dalo se to predpokladat. Ale hope, zkus obcas cist mezi radky.
ed. nebylo to mysleno vubec jako vysmech Tobe, to ne. A mrzi me, ze si to myslis. Holt ale, takovej je zivot... |
já nevim, kterej to byl..nebylo to o mě, ani reakce na mě.. jen vim, že se tu zas řešilo neco ot.. přečetla jsem si tvuj názor a řekla jsem si.. hmm, tak ne..přitom si mi cca 10 minut před tim připadala blízká..celkem mě to i zklamalo v tu chvíli _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 16.5.2007 20:01 Post subject: |
|
|
Skoda, to me mrzi... ale i kdyby sis vzpomnela, ktery prispevek to byl, budu rada, kdyz mi to napises, klidne SZ, at nejsme OT |
|
Back to top |
|
|
Tornado_Lou kytky 6, meta: 8250
|
Posted: Thu 17.5.2007 10:42 Post subject: |
|
|
nevim,ale prijde mi, ze Hope si spis dela usudek podle vzhledu... |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 17.5.2007 10:45 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Tornado_Lou kytky 6, meta: 8250
|
Posted: Thu 17.5.2007 10:54 Post subject: |
|
|
no tak treba konkretne ty ses upravena, hodne dbas na svuj vzhled, rada se bavis o mode, kosmetice atd...tak si zrejme podle Hope apriori blba kikina...nevim, takhle to na me proste pusobi...nemuzu si pomoct...
btw. nic si z toho nedelej, o mne si taky mysli, ze sem jednoducha blondyna, ktera sotva dostudovala zakladni skolu |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Thu 17.5.2007 10:55 Post subject: |
|
|
nevim, asi, že se bavim jen s hezkýma, nebo jenom z ošklivýma? ted nevim.. pokud si dobře vybavuju tvou fotku terrynko, tak ty rozhodně ošklivá nejseš, takže se asi bavim s ošklivýma.. ale že by Mo byla ošklivá.. nebo suga..
Nebo jen s těma co maj svaly? taky to nechápu.. se bavim se všema stejně, at je mi ten člověk sympatickej více či méně.. rozhodně třeba nepřeskakuju jeho příspěvky (kromě evianka), čtu všechny, snažim se radit všem a čekám rady od všech.. víc hlav víc ví..
neni tu nikdo na koho bych měla vyloženě averzi (kromě evianka)ačkoli jí má půlka boardu na mě _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Thu 17.5.2007 11:00 Post subject: |
|
|
Tornado_Lou wrote: | no tak treba konkretne ty ses upravena, hodne dbas na svuj vzhled, rada se bavis o mode, kosmetice atd...tak si zrejme podle Hope apriori blba kikina...nevim, takhle to na me proste pusobi...nemuzu si pomoct...
btw. nic si z toho nedelej, o mne si taky mysli, ze sem jednoducha blondyna, ktera sotva dostudovala zakladni skolu |
no tak to sorry..
myslim, že terrynka někde psala, že nisí džíny triko a tenisky.. jako já
podle toho jestli se někdo upravuje si fakt kamarády nevibírám..
jo je fakt.. že Ruth.A to na mě už trošku přehání, stejně tak koogi..ale tak,já mám sport a sport a kosmetila. líčení a moda moc dohromady nejdou..
a tornado.. jestliže ty si mi na něco napsala take it easy.. a já ti na to napsala ty seš taky easy.. nebylo to proto, že si myslim, že si blbý a jednoduchá pipina, nebo jak si to říkala, jen mi prostě vadí, že se často vyjadřuješ dost povýšeně.. tak jsem ragovala takhle.._________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
Nells kytky 4, meta: 2350
|
Posted: Thu 17.5.2007 11:02 Post subject: |
|
|
tak to me pobavilo, pac Tornado je tady pro me poslednim clovekem, co by se vyjadroval povysene |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Thu 17.5.2007 11:04 Post subject: |
|
|
proč evianek? protože řeší každýho psychický zdraví a míru sebevědomí..a svý názory prosazuje tak, že když s někym diskutuje snaží se toho člověka zasáhnout do citlivýho místa.. přitom výše zmíněné problémy má spíš ona.. třeba má evianka někdo rád..ale mě naprosto dostala v diskusi o výstavě mrtvol (ted si protiřečim v tom, že přeskakuju její přízpěvky), tam se prostě debata vyvýjí díky jejím "názorům".. a to neni jediný.. vadí mi jak je sebestředná atd.. _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 17.5.2007 11:05 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |