|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
Posted: Sun 1.4.2007 19:06 Post subject: |
|
|
ed _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane.
Last edited by Theresa on Mon 13.8.2007 11:25; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
margax ...
|
Posted: Sat 5.5.2007 18:34 Post subject: |
|
|
chtela jsem se zeptat, myslite si, ze je na reklamaci protrzena textilni podsivka na pate? A z toho jak je protrzena mi vyleza ven kozeny sev a mam z toho na pate puchyre.
Jsou to boty converse. Bohuzel pres net...tak nevim jestli mi je vezmou |
|
Back to top |
|
|
Kačenka &
|
Posted: Sat 5.5.2007 19:29 Post subject: |
|
|
Margax mě udělaly moje conversky to samé ale reklamaci mi nevzali. |
|
Back to top |
|
|
margax ...
|
|
Back to top |
|
|
Kačenka &
|
Posted: Mon 14.5.2007 18:28 Post subject: |
|
|
V hervisu, ve sportu. Prý v tom neumím chodit...ale mě naštěstí nedřou(nebo spíš moje paty už si zvykly.. ) |
|
Back to top |
|
|
Shar- kytky 3, meta: 950
|
|
Back to top |
|
|
Gilthoniel Dancing in the moonlight
|
Posted: Tue 15.5.2007 7:21 Post subject: |
|
|
Chci se zeptat jestli ste nekdy neco reklamovali ve Vagabondu? Vzali mi to a za 14 dni se tam mam zastavit/zavolat, nejradsi bych ybla kdyby mi vratili penize, ale slecna za pokladnou rikala ze nevi, co bude.
Jinak se na trech mistech kolem lemu parala kuze od boty, snad to nebudou chtit nejak opravit, to by me kleplo. _________________ Victim is another name for lover.
Mé srdce děsící se prázdna, vánice
sní o minulosti a o příznivém klima!
Vrak slunce utonul v své krvi, která dýmá.
Ty ve mě zůstáváš jak zlatá monstrance!
(Baudelaire) |
|
Back to top |
|
|
Felicity Master
|
|
Back to top |
|
|
Rhiannon Mrs. Bunny
Joined: 02 Jan 2007 Posts: 10336 Location: Somewhere over the rainbow
|
Posted: Tue 15.5.2007 8:59 Post subject: |
|
|
Gilth, za 14 dni? ja bych si tak prala, aby si ti obchodnici nekdy doopravdy precetli obcansky zakonik jako ano, reklamace musi byt vyrizena do 30 dni. Ale to, ze ti bezodkladne, nejpozdeji do 5 dni maji rict, JAK to vyridi, to uz nikdo nevi a nedodrzuje
Jinak klasicky pokud je ta vada odstranitelna a oni to opravi, bohuzel nemuzes rict ani popel. _________________ I don't want to be your other half, I believe that 1 and 1 make 2
|
|
Back to top |
|
|
kecka kytky 6, meta: 7850
|
Posted: Tue 15.5.2007 9:02 Post subject: |
|
|
Rhi obchodnici tuhle část nastudovanou maji, ale spolehaji na to, že zakaznik ne |
|
Back to top |
|
|
Rhiannon Mrs. Bunny
Joined: 02 Jan 2007 Posts: 10336 Location: Somewhere over the rainbow
|
|
Back to top |
|
|
mexxie kytky 5, meta: 5250
|
Posted: Tue 15.5.2007 9:31 Post subject: |
|
|
Rhiannon wrote: | Jinak klasicky pokud je ta vada odstranitelna a oni to opravi, bohuzel nemuzes rict ani popel. |
To mi právě přijde jako hrozná škoda Já takhle reklamovala pyžamo v Reserved, po 14 dnech se mi začal párat šev na zadku.
Paní mi řekla, že se mám přijet zeptat po 14 dnech, tak jsem přijela, byla tam jiná a hleděla na mě jako na idiota, že nevím, že mají lhůtu 30 dní
No a nakonec to pyžamo spravili v poslední den lhůty, ten šev sešili. Ale já bych radši peníze, ono nebylo moc pohodlné _________________ Když si člověk postaví dům, vždycky zpozoruje, že se při tom naučil něčemu, co měl rozhodně znát, než začal stavět. |
|
Back to top |
|
|
cloo kytky 5, meta: 5850
|
Posted: Tue 15.5.2007 10:22 Post subject: |
|
|
Chci jit reklamovat kabelku z Reserved. Je semisova a normalnim nosenim na rameni se mi osoupal ten semis na te casti, ktera pri chuzi tre o obleceni - o sako. Coz je pochopitelne, ale mi se ten semis zacal odlupovat a mam tam ted odloupnute kolecka az na latku. Myslite, ze mi to vezmou? Stala kolem sedmset a mam ji teprv tri mesice. |
|
Back to top |
|
|
mexxie kytky 5, meta: 5250
|
Posted: Tue 15.5.2007 11:24 Post subject: |
|
|
Jestli ti na té kabelce nesejde, tak by to šla zkusit.
Mně se takhle vydřela podšívka u kabátu. Nejdřív v místech, kde nosím kabelku, říkala jsem si, že je to moje vina, že nosím tu tašku moc těžkou. Jenomže pak se mi ta podšívka vydřela skoro všude, i na zadku (moje vina, mám moc velký zadek ), takže to fakt asi byla chyba materiálu. Já to ale reklamovat nešla, protože mám ten kabát moc ráda. Byl hned pryč, nový by mi teda asi nedali, jestli by to opravili, to fakt nevím, a já radši kabát než peníze.
Nechám si ho přes léto spravit _________________ Když si člověk postaví dům, vždycky zpozoruje, že se při tom naučil něčemu, co měl rozhodně znát, než začal stavět. |
|
Back to top |
|
|
terrynka kytky 7, meta: 13150
|
Posted: Tue 15.5.2007 13:17 Post subject: |
|
|
cloo -> uprimne si myslim, ze neuspejes |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Krása |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4, 5 Next
|
Page 4 of 5
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|