|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Aduška zjisti, kdo jsi, a tím se staň.
|
Posted: Wed 9.5.2007 20:13 Post subject: dárky |
|
|
Dívala jsem se do hledání, ale podobné téma jsem nenašla. Tak doufám, že tu není (poslední dobou se bojím témata zakládat, aby tady už podobné nebylo a ostatní mě neukamenovali )
Téma je o dárcích: jaký dárek jste naposled koupili, popřípadě vyrobili, komu, jak zapůsobil, jesli udělal radost atd. , nebo co jste za dárek dostali.
A přitom vás prosím o pomoc: mám jeden den na vymyšlení a sehnání dárku pro babičku. Ten čas nějak utíká, no Jsem docela v presu, a teď ještě tohle.. Co dáváte babičkám? _________________ Srdce lidské má příliš mnoho snů, než aby mohlo být šťastno. |
|
Back to top |
|
|
Ruth A. sort of mental masturbation
|
Posted: Wed 9.5.2007 20:21 Post subject: |
|
|
Babička s námi nebydlí, takže jí obvykle nic nedávám, když už, tak si většinou řekne - krém na ruce apod.
Naposled jsem obdarovávala mámu k 53. narozeninám. Dostala škrabátko na záda, které chtěla, pak tričko, na které jsem jí fixami na textil nakreslila a napsala přání, pak ještě ponožky, hrneček s čínskými motivy a kytku |
|
Back to top |
|
|
indulona kytky 6, meta: 7450
|
Posted: Wed 9.5.2007 20:31 Post subject: |
|
|
Naposled jsem koupila dárek mamce k 43. narozeninám a to krajkové kalhotky, snad se jí budou líbit. A babičce kupuji vždy nějakou kosmetiku, ale záleží na tom, jaká ta babička je a také na tom, jak je stará. |
|
Back to top |
|
|
cooky kytky 3, meta: 1350
|
Posted: Wed 9.5.2007 20:32 Post subject: |
|
|
Já jsem dneska dala kamarádce dárek z Anglie. Obří lízátko s nápisem Life is sweet. |
|
Back to top |
|
|
Suga kytky 5, meta: 4950
Joined: 08 Jan 2007 Posts: 4897 Location: Kde mám ty fialový kytky?!
|
Posted: Wed 9.5.2007 21:52 Post subject: |
|
|
Babičky nemám takže nic.
Naposledy máma dostala podložku pod myš s opěrným polaštářkem na zápěstí což dost ocenila protože jí ruka dost z myši bolí. A ještě něco dostala ale fakt už teda nevím co |
|
Back to top |
|
|
Dellores kytky 6, meta: 8250
|
Posted: Wed 9.5.2007 21:57 Post subject: |
|
|
Shodou okolností jsem nedávno kupovala babičce od přítele dárek k narozeninám a to takovou sadu od Weledy, která obsahovala mýdlo na ruce s dávkovačem a krém na ruce s dávkovačem. Mě se to strašně líbilo, bylo to moc pěkně zabalené. A myslím, že jsem jí tím i udělala radost. Už se maže a je nadšená . Jo a ještě k tomu jsem jí koupila tanga, jen s tím stříbrným řetízkem vzadu . Ale to bylo z recese . Ona je taková srandistka a prostě to je taková akční babča, pořád o nich mluvila, no tak je dostala .
Taky jsme o víkendu slavili narozeniny maminky přítele a bráchy. Takže mamince jsem koupila masku na vlasy, sprchový gel a krém na ruce. A jeho bráchovi tričko. A taky jsem končila v práci a kolegyni jsem koupila takovou velkou dekorativní sušenou kytku, ať má něco na památku. No a jinak jsem taky mojí mamince koupila krém na ruce, jen tak pro radost.
Takže tady vidíte, že dost často rozdávám krémy na ruce, njn moje úchylka a svíčky. To je další moje úchylka.
A já naposled dostala hrníček s podšálkem od vedoucí a stříbrný náramek od kolegyně . |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 10.5.2007 13:34 Post subject: |
|
|
Dellores svíčky miluju
Tak nakonec jsem babičce vyrobila polepenou krabičku, do které jsem koupila kešu, od každého druhu trochu _________________ Srdce lidské má příliš mnoho snů, než aby mohlo být šťastno. |
|
Back to top |
|
|
greenwood seja feliz, menina
|
Posted: Thu 10.5.2007 13:50 Post subject: |
|
|
no,ted bych potrebovala vyresit,co koupit mame k 50.narozeninam...ma je v utery a nejak nemam napady.... nemate nejaky? _________________ "Valeu a pena? Tudo vale a pena se a alma não é pequena" ~ Fernando Pessoa, Mensagem, Mar Português
“It’s dark because you are trying too hard.
Lightly child, lightly. Learn to do everything lightly.
Yes, feel lightly even though you’re feeling deeply.
Just lightly let things happen and lightly cope with them."
|
|
Back to top |
|
|
Dellores kytky 6, meta: 8250
|
Posted: Thu 10.5.2007 14:07 Post subject: |
|
|
Aduška - jo to je skvělý nápad, mě by tohle nenapadlo, nejsem moc vynalézavá
greenwood - a co třeba něco z kosmetiky? Nebo nějakou knížku od oblíbeného autora, pokud čte . No i když na padesátku by to asi chtělo něco originálnějšího viď . Nebo nějaký doplněk do bytu třeba. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri 11.5.2007 12:05 Post subject: |
|
|
omlouvám se, nestihla jsem to dopsat, protože tu byla neuvěřitelná fronta na počítače, takže jsem raději vypadla.
K té krabičce jsem ještě koupila lepší kávu z Keňi, pokusím se jí nějak originálně zabalit. Možná bych ještě mohla natrhat nějaké kytky, přijde mi hrozně roztomilý darovat nekoupené květiny
Greenwood a co třeba jak psala Ruth, nějaké tričko s vlastním motivem? Může ho třeba nosit na spaní I když chápu, že chceš nějakej větší dárek, ale tohle by bylo dobrý jako doplněk navíc.. _________________ Srdce lidské má příliš mnoho snů, než aby mohlo být šťastno. |
|
Back to top |
|
|
edit_no_90 kytky 4, meta: 4050
|
Posted: Fri 11.5.2007 13:20 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
*Theuska* Out of order
|
Posted: Fri 11.5.2007 13:35 Post subject: |
|
|
A co vyrobit z kartónu něco jako dárkovou krabici - psí boudu , nějak hezky ji polepit a popsat. _________________ ***Člověk nikdy nesmí přestat snít.*** |
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
*Theuska* Out of order
|
Posted: Fri 11.5.2007 13:41 Post subject: |
|
|
no a, přeci není malý děcko _________________ ***Člověk nikdy nesmí přestat snít.*** |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri 11.5.2007 13:45 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page 1, 2, 3 Next
|
Page 1 of 3
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|