View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Leňula Feet planted firmly in the sky
|
Posted: Wed 9.5.2007 21:58 Post subject: Pro anonyma |
|
|
Vzhledem k tomu, ze nikam jinam jsem o rozchodu nemluvila, vim s jistotou, ze ten, kdo mi posila smsky z internetu, chodi sem... takze bych docela uvitala, kdyby mi dal vedet (nemusi se proto logovat, jde to anonymne, na to uz je zvykly), proc to dela... a co z toho ma. _________________ I will kill you so hard you will die to death!
“We don’t need a list of rights and wrongs, tables of dos and don’ts: we need books, time, and silence. Thou shalt not is soon forgotten, but Once upon a time lasts forever.” |
|
Back to top |
|
|
Suga kytky 5, meta: 4950
Joined: 08 Jan 2007 Posts: 4897 Location: Kde mám ty fialový kytky?!
|
Posted: Wed 9.5.2007 22:05 Post subject: |
|
|
A kde myslíš že vzal tvoje číslo? |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 9.5.2007 22:06 Post subject: |
|
|
nevim... a popravde me to docela desi... ze ma nekdo potrebu se vyzivat v mym osobnim zivote... _________________ I will kill you so hard you will die to death!
“We don’t need a list of rights and wrongs, tables of dos and don’ts: we need books, time, and silence. Thou shalt not is soon forgotten, but Once upon a time lasts forever.” |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 9.5.2007 22:09 Post subject: |
|
|
Jo, to by mi asi taky hodně děsilo. Anonymové jsou vůbec něco ale naštěstí to neznám, jen sem nesvá už když mi píše někdo jehož číslo vůbec neznám a nechce mi to říct atp. Vlastně jednou mi psala nějaká lesbička nebo co to bylo |
|
Back to top |
|
|
Merykara point of no return
|
Posted: Wed 9.5.2007 22:10 Post subject: |
|
|
jeste z toho vyleze, ze jsem to byla ja obcas byvam namesicna..
pardon, vazne blba legrace. vim, uz mlcim. _________________ Every now and then the stars align, boy and girl meet by the great design.
Could it be that you and me are the lucky ones? |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 9.5.2007 22:10 Post subject: |
|
|
proto doufam, ze se ozve... nejdriv mi sdelil, ze ex na me rychle zapomnel, kdyz uz "nabiji jinou" a ted me obvinil, ze z nekoho delam blbce, ale nevychazi mi to... coz jsem uplne nestihla... _________________ I will kill you so hard you will die to death!
|
Back to top |
|
|
kecka kytky 6, meta: 7850
|
Posted: Wed 9.5.2007 22:13 Post subject: |
|
|
jako nekdo odsud ti pise nekdo anonymni smsky?
boze to aby se clovek bal sem neco napsat, proc umi byt lidi tak zli... |
|
Back to top |
|
|
jirka ...
|
Posted: Wed 9.5.2007 22:14 Post subject: |
|
|
divne.
Jen yb me zajimalo kolik lidi si to tady anonymne cte. Mrtve duse, ze nejsou ani regly
Podle me to nebude nekdo z nas. _________________ [i]štestí je dar
] |
|
Back to top |
|
|
Dellores kytky 6, meta: 8250
|
Posted: Wed 9.5.2007 22:15 Post subject: |
|
|
Leňula - a on někdo má z boardu tvé číslo? |
|
Back to top |
|
|
|
|
|
vzhledem k tomu, ze jedini, kdo znali tomase, byli odsud, nikde jinde jsem ten rozchod nesirila... takze to odjinud byt nemohlo (predpokladam, ze to delani blbce se tykalo toho, coz je od toho cloveka dost hnusny) _________________ I will kill you so hard you will die to death!
|
Back to top |
|
|
|
|
|
No ono třeba chodit v práci ve škole na aortu je nebezpečné bez toho abyste to pak vymázli...........
Leňulo napadla tě tahle varianta někdy? |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 9.5.2007 22:16 Post subject: |
|
|
Dellores wrote: | Leňula - a on někdo má z boardu tvé číslo? |
par lidi ano, ale tem verim... spis si myslim, ze to je nekdo, kdo me zna v realu... a na board si chodi jen cist... _________________ I will kill you so hard you will die to death!
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 9.5.2007 22:17 Post subject: |
|
|
Sugababe wrote: | No ono třeba chodit v práci ve škole na aortu je nebezpečné bez toho abyste to pak vymázli...........
Leňulo napadla tě tahle varianta někdy? |
ano, napadla... ale nenapada me nikdo, kdo by mel potrebu byt takhle zlej... _________________ I will kill you so hard you will die to death!
|
Back to top |
|
|
Dellores kytky 6, meta: 8250
|
Posted: Wed 9.5.2007 22:18 Post subject: |
|
|
Aha, takže předpokládám, že pár tvých známých ví, že tady na board chodíš viď? Každopádně je to dost hnusné a nechápu co ten člověk z toho má . |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 9.5.2007 22:18 Post subject: |
|
|
Zkus zapřemýšlet zda si ty něco někomu neudělala... něco nepříjemného, protože jestli si "čistá" tak ten anonym je prostě magor a svině navíc. |
|
Back to top |
|
|
|