|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
New Yorker, Kenvelo, Orsay, C&A, Terranova, Takko...
Goto page 1, 2, 3, 4, 5, 6 Next
|
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Guest
|
Posted: Tue 8.5.2007 11:15 Post subject: New Yorker, Kenvelo, Orsay, C&A, Terranova, Takko... |
|
|
Nakupujete v tehlech obchodech? Mate odtamtud nejake dobre kousky? Mate treba neco uz nekolik let a nemuzete si to vynachvalit? Dal kvalita, umisteni obchodu....Zkratka vse o techto a podobnych obchodech |
|
Back to top |
|
|
shuki Open Your Eyes
|
Posted: Tue 8.5.2007 11:16 Post subject: |
|
|
Driv jsem nakupovala v NewYorkeru casto, ale to je tak 4 roky zpatky. Kdysi tam meli hezci obleceni nez ted.
V Takku si porizuju pravidelne dziny, jediny tam mi tak nejak sedi. _________________ I don't care what you think about me, James Blunt thinks I'm beautiful ^^ |
|
Back to top |
|
|
pecička *Discipline, Drive, Determination*
|
Posted: Tue 8.5.2007 11:18 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Suga kytky 5, meta: 4950
Joined: 08 Jan 2007 Posts: 4897 Location: Kde mám ty fialový kytky?!
|
Posted: Tue 8.5.2007 11:20 Post subject: |
|
|
Já chodím koukat do NY a Terranovi, v Terranově se dají sehnat občas jednoduchý trička a tak za dobrou cenu a v NY občas mají něco hezkého, ale taky mi přijde že dřív to bylo lepší. A hlavně to pak nosí každej tak se mi tam mocc kupovat nechce. |
|
Back to top |
|
|
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
Posted: Tue 8.5.2007 11:24 Post subject: |
|
|
ed _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane.
Last edited by Theresa on Tue 21.8.2007 12:30; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Claris Každý den odvahu!
|
Posted: Tue 8.5.2007 11:36 Post subject: |
|
|
z těchto obchodů mám moc ráda Orsay, kde si koupím sem tam něco ve slevě, ale oblečení tam mají moc hezké a pak New Yorker, mám z tama ráda žabky, trička, tílka za pár korun a už rok z tama mám černou tašku přes rameno, kterou furt tahám.
Takko a Terranova mi přijdou takové "hadrové" takže tam moc nechodím
C&A je takový neutrál, mám z tama asi jen jednu věc...ty ceny se mi tam zdají často dost vysoké a ani ve slevách tam moc nenarážím na dobré kousky
a Kenvelo je děs, běs...i když vyjímka potvrzuje pravidlo, mám z tama krásné korále a včera jsem si tam zkoušela hezkou slevněnou podprsenku _________________ Pane, ať jsi stéblo trávy nebo obyčejný list,
prosím dej, ať aspoň trochu umím ve tvých vzkazech číst.
Prosím dej, ať řeči stromů aspoň trochu rozumím,
ať vědí, že se učím a že nic neumím.
Dej, ať zlomím svoji pýchu, dej mi hledat pokoru,
když se trápím zbytečnostmi, ať pohlédnu nahoru.
Ať mi stačí dohlédnout na obzor, který jsi mi dal,
ať se smířím se vším, co jsi mi kdy vzal. |
|
Back to top |
|
|
Jana kytky 5, meta: 4650
|
Posted: Tue 8.5.2007 11:40 Post subject: |
|
|
z těchto obchodů mám nejraději Takko, mají tam všechno, a za dobré ceny |
|
Back to top |
|
|
evianek kytky 7, meta: 11650
|
Posted: Tue 8.5.2007 11:41 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
terrynka kytky 7, meta: 13150
|
Posted: Tue 8.5.2007 11:43 Post subject: |
|
|
Ja si kupuju obcas rifle v Orsay. Ty ostatni mi nejak nesedi, KVL nesnasim, Takko taky, pze tam nikdy neni nic na me, veci mi tam nesedi. V NY si vyberu akorat nejake obycejne jednobarevne triko a teplaky a tilka, v TRN to same. CA je dobre na pradlo. Ale pravidelne nakupuju jinde. |
|
Back to top |
|
|
Rhiannon Mrs. Bunny
Joined: 02 Jan 2007 Posts: 10336 Location: Somewhere over the rainbow
|
Posted: Tue 8.5.2007 11:48 Post subject: |
|
|
v NY obcas nakupuju topy, ale jenom ve vyprodejich, prijde mi ze jejich ceny jsou tak nejak lehce premrstene - vydrz nic moc, ale kdyz za to dam do nejakych 200 tak me to netrapi
Kenvelo, tak tam jsem si nic nekoupila uz roky a roky, pze se mi tam nic nelibi. Obcas tam vidam pekne rifle, ale za ty penize by me ani nehlo.
Orsay mam celkem rada, maji tam posledni dobou pekne veci, takze tam docela nakupuju. Hlavne ted tam maji spoustu zlatych veci
C&A je pro me podobny pripad jako KVL, taky se mi tam nic nelibilo ani nepamatuju. Prijde mi to obleceni takove zbytecne usedle, ale s pritelem jsme tam ted nakoupili na nej rifle a vypadaji dobre.
v Terranove jak uz tu holky psaly kupuju hlavne obycejna tilka a tricka. Ted kdyz jsme byli naposledy ve Freeportu tak jsem si v TRN tam koupila dve bezvadna racerback tilka a jsou fakt super, pohodlna a drzi. Stejny pripad tilko ktere jsem si tam koupila loni ve slevach asi za 80 korun.
no a Takko, odtud snad nemam ani jediny kousek ale vzdycky tam chodim nakukovat vlastne mela jsem z Takka fajn tilko bile s krajkou ale oznackoval mi ho kocour a od te doby ne a ne tam narazit na neco co by mi prirostlo k srdci _________________ I don't want to be your other half, I believe that 1 and 1 make 2
|
|
Back to top |
|
|
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
Posted: Tue 8.5.2007 11:50 Post subject: |
|
|
ed _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane.
Last edited by Theresa on Tue 21.8.2007 12:27; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
pam kytky 7, meta: 12650
|
Posted: Tue 8.5.2007 11:53 Post subject: |
|
|
...
Last edited by pam on Sun 19.12.2010 0:02; edited 2 times in total
|
|
Back to top |
|
|
lisette kytky 3, meta: 1750
|
Posted: Tue 8.5.2007 11:54 Post subject: |
|
|
V NY som pravidelne nakkupovala asi tak pred 3rokmi, vtedy sa len veľmi ťažko našla vec z môjho šatníka, ktorú by som nemala odtiaľ. Ale teraz to je strašný obchod, veci čo tam majú sú prvoplánové a ceny sú dosť nadsadené.
V terranove si kúpim nejaké obyč tričko vo výpredaji za stovku, viac nie som za tie veci ochotná dať.
Z KVL mám moje oblúbené rifle, z orsay tričko s mačkami, to je asi tak všetko...
V c&a a takku som snáď v živote nebola |
|
Back to top |
|
|
Rhiannon Mrs. Bunny
Joined: 02 Jan 2007 Posts: 10336 Location: Somewhere over the rainbow
|
Posted: Tue 8.5.2007 11:55 Post subject: |
|
|
tyjo Theri no jo zes mi to tak pripomnela
ja jsem se propracovala k tomu ze na ruzne svrsky a spodky mam ruzne oblibene znacky, akorat kdyz chci neco co ted "frci" a nechci za to dat moc penez tak obehnu tyhlety obchody
jinak treba v HM si kupuju tanga maji tam takove ty multipacky, jsou to obycejna klasicka tanga se snurkami na bocich a ted naposledy jsem se trefila ze ten balicek po 3 ks meli se 70% slevou takze me stal nejakych 80 korun _________________ I don't want to be your other half, I believe that 1 and 1 make 2
|
|
Back to top |
|
|
terrynka kytky 7, meta: 13150
|
Posted: Tue 8.5.2007 11:59 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Móda |
All times are GMT + 1 Hour Goto page 1, 2, 3, 4, 5, 6 Next
|
Page 1 of 6
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|