|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
waxeipahdeth kytky 8, konec
|
Posted: Fri 5.1.2007 11:38 Post subject: Poruchy příjmu potravy |
|
|
Na starém boardu (bohužel) oblíbené téma... |
|
Back to top |
|
|
Smaily vždy a všude zírající SKRZ
Joined: 03 Jan 2007 Posts: 959 Location: Brno, Šumava, občas Praha
|
Posted: Wed 10.1.2007 23:57 Post subject: |
|
|
hehe, já jsem asi tak 14 dní nejedla skoro nic (to je má nejdelší anorexácká dieta ), teď už zas papam jak prokopnutá...... ale zažila jsem si s tím svý - kamarádka to měla celej gympl, nikomu bych nepřála takovej strach o někoho ze svých blízkých. _________________ Zdálo se jí, že je motýlem, a když se probudila nevěděla, jestli je člověk, kterému se zdálo, že je motýlem, nebo motýl, kterému se teď zdá, že je člověkem.
http://maureen.bloguje.cz/ |
|
Back to top |
|
|
terrynka kytky 7, meta: 13150
|
Posted: Thu 11.1.2007 7:33 Post subject: |
|
|
Az me udivuje, kolik holek tady si tim proslo. Samozrejme vcetne me.
Ja jsem mela A i B a dost dlouho. Obcas mam pocit, ze do toho spadnu znova, laka me predstava vychrtleho tela zadarmo, ale nechci. Nechci.
A jsem mela dva roky a B asi rok, dotahla jsem to tak daleko, ze si me chteli nechat na kapackach. Nastesti jsem se z toho dostala, z A diky moji mamince a z B diky memu priteli Oba pri me stali a podporili me. |
|
Back to top |
|
|
Smaily vždy a všude zírající SKRZ
Joined: 03 Jan 2007 Posts: 959 Location: Brno, Šumava, občas Praha
|
Posted: Thu 11.1.2007 14:53 Post subject: |
|
|
a nebojíš se, že až přijde jednou nějaký fakt drsný období, kdy budeš psychicky na dně, tak do toho spadneš? když i já, jinak normální a A a B odsuzující jsem do toho na chvilku spadla, když mi bylo fakt nejhůř... _________________ Zdálo se jí, že je motýlem, a když se probudila nevěděla, jestli je člověk, kterému se zdálo, že je motýlem, nebo motýl, kterému se teď zdá, že je člověkem.
http://maureen.bloguje.cz/ |
|
Back to top |
|
|
terka.23.k kytky 4, meta: 4050
|
Posted: Thu 11.1.2007 18:19 Post subject: |
|
|
za poruchy prijmu potravy se pocita i zachvatove prejidani?? _________________ hledám ticho co zastavím za chodu
za chodu ticha hledám svobodu
|
|
Back to top |
|
|
Nicky... kytky 5, meta: 7050
|
|
Back to top |
|
|
Flowing_ kytky 8, meta: 24650
|
Posted: Thu 11.1.2007 18:43 Post subject: |
|
|
Mně by zajímalo jestli existuje aji nějaká jiná porucha příjmu potravy, která je opačná anorexii. Panická hrůza ze zhubnutí, kontolování váhy jestli neukazuje míň atd... Abych věděla čím to vlastně trpím _________________ . |
|
Back to top |
|
|
henessy to je vsetko
|
|
Back to top |
|
|
bublinka111 never satisfied
|
|
Back to top |
|
|
puresound kytky 3, meta: 1950
|
Posted: Thu 11.1.2007 19:28 Post subject: |
|
|
Já mám takovu polo-anorexii (?)
No prostě do mě matka od 11 valila ,že jsem tlustá a blablabla....že takovou velikost kalhot neměla ani když byla těhotná...jednou jsem si přečetla něco o anorexii, řekla jsem si , že se s tím dá seknout, až budu chtít..no, ale nešlo, cca od 14 neobědvám ( jenom když fakt musím) někdy si připadám tak tlustá, že radši ani nesnídám a večeřím,za den sním tak jogurt a nějaký ovoce.
I když poslední dobou se snažím jíst, ale obdivuju se za to, že mám hlad a prostě nejím... |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 11.1.2007 19:33 Post subject: |
|
|
ed _________________ all i wanna do is have some fun....)
Last edited by bublinka111 on Tue 20.5.2008 22:25; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Gia ... in my silence ...
Joined: 04 Jan 2007 Posts: 459 Location: ... in his arms ...
|
|
Back to top |
|
|
puresound kytky 3, meta: 1950
|
Posted: Thu 11.1.2007 19:34 Post subject: |
|
|
bublinka a nejlepší bylo, když zjistila ještě na základce , že na ty obědy nechodím, to se pak ještě divila, proč nejím
Ale nasadila mi takovýho brouka do hlavy, že si pořád myslím, že jsem tlustá jako všichni mi říkají, že jsem šíthlá ale jako - stydím se svléknout i přes přítele |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 11.1.2007 20:13 Post subject: |
|
|
puresound wrote: | bublinka a nejlepší bylo, když zjistila ještě na základce , že na ty obědy nechodím, to se pak ještě divila, proč nejím
Ale nasadila mi takovýho brouka do hlavy, že si pořád myslím, že jsem tlustá jako všichni mi říkají, že jsem šíthlá ale jako - stydím se svléknout i přes přítele |
moj priatel ked mi napriklad cce bozkavt brusko a je k tomu vsetemu vidno tak ho odtiahnem a on este ostane urazeny..ale sa citim hrozne za svoje brucho..
a prave to mi stale prizvukuje moja mama, nepi tolko piva, kukni aky mas bachor, no ja jej vravim, mami ja viem ze nemam 90-60-90 ale nikdy nebudem mat, mam 178 cm, nekaych 74 kg, nosim veci 42ky, dobre nieje to stihlost ale myslim ze sa s tym da zit ale ked to mam doma na tanieri aj 2-3 za tzyden strasne ma to unavuje depce ponizuje
mame to v rodine, starka, mama - typ jablko ziaden rozdiel medzi bruchom a zadkom, mne su vsetky veci na zadku volne a na bruchu uzke, jedine moja segra je chuda jak kost aj to schudla ked mala psychicke problemy _________________ all i wanna do is have some fun....) |
|
Back to top |
|
|
nia zavislost je utek
|
Posted: Thu 11.1.2007 21:13 Post subject: |
|
|
Smaily wrote: | a nebojíš se, že až přijde jednou nějaký fakt drsný období, kdy budeš psychicky na dně, tak do toho spadneš? když i já, jinak normální a A a B odsuzující jsem do toho na chvilku spadla, když mi bylo fakt nejhůř... |
nemuzu mluvit za terrynku, ale myslim, ze kdyz uz to o ni okoli (rodice, pritel) vi, tak ze by ji zavcasu pomohli, ze uz by to nemohlo dojit nekam dal.
nebo, ze uz by jim bylo divne jeji chovani (po jidle na zachod, nebo ze neji, atd..), uz vi o cem ta nemoc je, tak by si toho meli vsimnout rychle, nez kdyz ta nemoc je, jak to rict - poprve, a nikdo jeste o nicem nevi._________________ moci se rozletet..
povznest se nad vsechno a nad vsechny
.. tomu rikam zivot. |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Zdraví |
All times are GMT + 1 Hour Goto page 1, 2, 3 ... 47, 48, 49 Next
|
Page 1 of 49
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|