|
sfera.pravy.net Přeji úspěšný rok 2025 pro všechny! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
mariposa kytky 6, meta: 8650
|
Posted: Mon 16.4.2007 13:41 Post subject: |
|
|
Mamka je jako moje dobrá kamarádka. Až na to že se s ní skoro každý den hádám ohledně antikoncepce je fakt skvělá. Je hodně mladá a hodně si spolu rozumíme. Dokáže mi poradit a vím, že se na ni můžu ve všem spolehnout. Nikdy by mě nepodkopla nohy a i kdyby se stalo nevím co, stojí při mě a se vším mi pomůže _________________ věřím |
|
Back to top |
|
|
Chocolate Jedem das Seine und mir das Beste:-)
|
Posted: Mon 16.4.2007 14:19 Post subject: |
|
|
Vztah mame fajn, mamka je v pohode. Jedine, co mi trochu kazi radost je, ze je tak daleko.
Strasne me tesi, jak se tesi na vnoucatko, minuly tyden si vzala dovolenou, aby se mnou mohla jit na ultrazvuk A jsem stastna, ze tak skvele vychazi se svym zetem
Myslim, ze ji i muzu obdivovat, je profesne oblibena a uznavana, ale zaroven lidska, a k tomu zvlada milion dalsich veci. Akorat ji trochu lituju, ze ma takoveho manzela jakoho ma, ale ona se s tim uz vyrovnala po svem. |
|
Back to top |
|
|
Lilith :faitilhiér:
|
Posted: Mon 16.4.2007 14:28 Post subject: |
|
|
Moje máma je hrozně hodná, ale v poslední době ji dost ovlivnil vztah s jejím manželem a zdá se mi, že tak nějak... nechci říct, že vedle něj zblbla, ale spíš tak nějak zpohodlněla. V praxi to vypadá tak, že o sebe hrozně málo pečuje, ztloustla atd, prostě se podobá čím dál víc svému manželovi Ale to nesouvisí se vztahem, co spolu máme, spíš mě to dost mrzí.
Vztah máme fajn, považuju ji za kamarádku a většinu věcí jí řeknu, i když v poslední době se mi zdá, že v našem vztahu začínám být já máma a ona dcera.
Máma je navíc dost vážně nemocná, to náš vztah taky ovlivňuje a pro všechny je to dost náročný. _________________ Proč on? Protože se nám chtělo... |
|
Back to top |
|
|
Hanicka kytky 2, meta: 350
Joined: 16 Apr 2007 Posts: 327 Location: Pitín ;) , Olomouc, Luhačovice
|
Posted: Mon 16.4.2007 20:11 Post subject: |
|
|
moje mamča je strašný nervák,hádáme se jen kvůli tomu,že dojde vynervovaná z práce a stačí maličkost a vybuchne...vždycky když někam jdu,tak musím říct kam a s kým,proto jí ani nelžu,páč vím,že je celkem drbna a všechno by se dozvěděla,takže o mém intimním životě ví jen to základní |
|
Back to top |
|
|
little_B ...malá bosorka...
|
Posted: Mon 16.4.2007 20:31 Post subject: |
|
|
Náš vzťah je perfektný, aj keď tomu v minulosti tak nebolo (v období mojej puberty). Našťastie všetko to zlé je už preč, a teraz sme veľmi dobré kamarátky. Mám ju najradšej na svete, som jej vďačná za to, že ma sama vychovala a že mi dala všetko, čo mi v rámci svojich možností mohla dať _________________ Prax ukazuje, že žena vydrží ešte desaťkrát toľko vo chvíli, keď vyhlasuje, že už nevydrží. Niektoré typy aj dvadsaťkrát.
Je to dobré. Zachráni to mnohé vzťahy, ktoré stoja za to.
Je to zlé. Udržiava pri živote aj vzťahy, ktoré stoja za hovno už dávno.
|
|
Back to top |
|
|
Suga kytky 5, meta: 4950
Joined: 08 Jan 2007 Posts: 4897 Location: Kde mám ty fialový kytky?!
|
Posted: Sat 21.4.2007 10:17 Post subject: |
|
|
Tak pro mě je máma velice důležitý a asi vůbec nejdůležitější člověk. Kvůli rodinným problémům sem se k ní dost upla, nebo spíš že ona byla pro mě jediný pravý "rodič" protože tátu sem měla takovýho jako že sem ho moc nevídala a když tak chlastal byl agresivní a tak. Vždycky ho zajímalo akorát jaký mám známky a za jedničky mi uděl "zaplatit".
S mámou sem to bohužel zase tolik moc lehké taky neměla, protože se jí zničili nervy z otce. Jsem její jediné dítě a vím že sem ji držela nad vodou. Byla sem její všecko jak dycky říká. Hodně starostlivá, zvědavá, povídáme si o všem, náš vztah je přímý bez jakýchkoliv "nevím co si ted ona myslí". Akorát já sem taková že sem jí nikdy neuměla utěšovat a nebo vyznávat jak moc jí mám ráda a jak je pro mě důležitá, s čím ona problémy nikdy neměla. Ted to má s nervama dobrý a je vyloženě zlatá, tak moc hodná že se cítím jak parchant někdy já
Když mám problém, ona je tu vždycky aby mi poradila a nebo přímo pomohla. Člověk na kterého je absolutní spolehnutí. |
|
Back to top |
|
|
Faiby +
|
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Sat 5.5.2007 23:54 Post subject: |
|
|
já mám mámu moc ráda, můžeme si povídat hodiny a tak..je to prostě nejbližší člověk _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
*Theuska* Out of order
|
Posted: Sun 6.5.2007 0:01 Post subject: |
|
|
Já mám vztah s mámou jak kdy. Někdy je úplně super, ale jindy má zase takový divný nálady. Občas mě pěkně naštve něčím, co mi vyčte, aniž by věděla něco bližšího .
Taky mě štve tím, že mě často považuje za malý děcko . Jinak ji mám ale ráda, občas si o něčem dobře popovídáme. Ale skoro vůbec se jí nesvěřuju (s čímkoliv). Ale asi je to tím, že to u nás nikdy nikdo nedělal, takže na to nejsem zvyklá . _________________ ***Člověk nikdy nesmí přestat snít.*** |
|
Back to top |
|
|
Mo Cuishle kytky 8, meta: 17650
|
Posted: Tue 14.10.2008 22:08 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Bye
Last edited by Mo Cuishle on Sun 10.1.2010 2:37; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
lambretta kytky 6, meta: 8650
|
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Wed 15.10.2008 8:22 Post subject: |
|
|
holka já ti tak rozumim, mýmu fotrovi do dnes nestačí, že jsem vyhrála republiku, sice mě finančně podporoval (pak už jen tim, že mě živil, páč jsem byla na úrovni, kdy za mě platil klub), a nikdy v životě jsem neměla pocit, že by rodiče byly rádi že mě maj.. pořád jsem byla ten parchant co z nich tahá prachy.. na střední jsem chodila do práce v podstatě proto, abych mohla závodit (po tom co jsem toho na rok nechala)..
mě prostě bolí to, že rodiče mají děti, aby jim děti dělaly radost, což se mě nepovedlo, možná jo, když jsem poprvý řekla "táta" tim to asi skončilo..
Můj otec by měl radost, kdybych vypadala jako tupá barbie co váží 40kg i s kozačkama a hlavně abych se dobře vdala za někoho bohatýho.. on v podstatě neuznává jiný hodnoty než umělohmotnou krásu a prachy.. Ondra je špatnej, protože má holou prdel a nic neumí, no prostě jenom muj fotr je letadlo..
A moje problémy? mou rodinůu vůbec nezajímaj poslední dobou..chci s nima něco probrat důležitýho, a oni mě pošlou do prdele, že se dívaj na nějakou kriminálku New york či co..
Nekrást nechlastat a nefetovat rodičům dávno nestačí..prostě nejvyšší čas vypadnout..
A co je nejhorší, když se sesypu ve svý depresi, to snad rodiče poznaj když s nima žiju, je mi zle fyzicky a psychycky, a nikam nechodim a půl dne brečim.. néé, oni si ještě přihoděj, rejpnou si pěkně do čerstvého..
Jako já svý rodiče miluju, udělali pro mě strašně moc, to nepopírám..
já jsem třeba magor, když jsem udělala to absolutorium, fakt jsem se těšila, že táta bude mít radost, místo toho přišla otázka a co budeš dělat zítra? Už máš práci? _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
ephelides *louloute*
|
Posted: Wed 15.10.2008 8:52 Post subject: |
|
|
mo ja si myslim ze oni taky moc nereagovali nejspis protoze si proste neumi predstavit co za tim je _________________
dog is god backwards
Qualität kommt von Qual.
Arretez de prendre les cons pour les gens.
"Wer ständig glücklich sein möchte, muss sich oft verändern." (Konfuzius)
|
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Wed 15.10.2008 9:08 Post subject: |
|
|
Mo, třeba to bude lepší až tam přijedeš, všechno jim řekneš a ukážeš, řekneš mámě jak si teď štastná, že si všechno dokázala, že máš fajnovýho přítele, kterej tě ve všem podporuje a tak.. ukážeš mámě fotky a videa..bude na tebe určitě hrdá.. uvidíš.. _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
Siddalae kytky 6, meta: 8250
|
Posted: Wed 15.10.2008 9:47 Post subject: |
|
|
Vzáthnu to spíš na oba rodiče. Dříve se mi zdáli nesnesitelní Jelikož mě nechápali. No a teď s nima mám vztah celkem fakt v pohodě. Popovídám si s nima, jako s kamarádama. Ale je to tim, že domu jezdím spíš tak jednou za 14 dní a to ještě s přítelem. Jsou rádi, že nás vidí. Ikdyž někdy mají nesnesitelný nálady, že se nebaví, a divně koukaj. Ale vysvětluju si to tím, že prostě stárnou. |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Srdeční záležitosti |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4, 5 Next
|
Page 4 of 5
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|