View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Nells kytky 4, meta: 2350
|
Posted: Sat 5.5.2007 18:17 Post subject: |
|
|
a co Městečko Palermo?
potom Elektrika,... |
|
Back to top |
|
|
Lujsa Srdečnice
|
Posted: Sat 5.5.2007 18:19 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
smouki no fear
|
Posted: Sat 5.5.2007 18:21 Post subject: |
|
|
ja jezdila na tabory akorat nekdy do 7.tridy s tancovanim... a tam se vzdycky hraly takovy hry typu min zidli,vic lidi,kdyz se vypne hudba tak si musi sednout a kdo si nesedne ten vypadne a pak se zas dalsi zidle ubraly, to jsem byla vzdycky drava a rvala se o misto hlava nehlava |
|
Back to top |
|
|
Shannon where no man has gone before
|
Posted: Sat 5.5.2007 18:27 Post subject: |
|
|
zmiňoval tu už někdo tu hru s provázkem svázaným do kruhu, který si různě namotávaly na ruce, bylo pár takových "obrazců", a další to musela nějak přebrat na svoje ruce, aby z toho vznikl jiný obrazec? _________________
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI. |
|
Back to top |
|
|
Nocturmas _____________
|
Posted: Sat 5.5.2007 19:17 Post subject: |
|
|
nebo me hodne bavila ta hra s tim "Tutututututututut" jak bylo rozdeleno hriste na dve poloviny a dva teamy, ktere nastridacku vbihaly po jednom na uzemi nepratelskyho teamu a ten mel za ukol toho "tutače" chytnout a držet na sve pulce do doby, než mu dojde dech _________________ Píše do sněhu, bez použití rukou. |
|
Back to top |
|
|
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
Posted: Sat 5.5.2007 20:07 Post subject: |
|
|
ed _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane.
Last edited by Theresa on Tue 21.8.2007 9:55; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Laura kytky 7, meta: 13650
|
|
Back to top |
|
|
Nocturmas _____________
|
Posted: Sat 5.5.2007 21:12 Post subject: |
|
|
To bylo rozthanych triček Sakra větršinu těch her bych si zase rad zahral, ale čim je člověk starši tim je těžši kolem sebe nazbirat lidi... Jsou nějake tabory pro 20+ lete ? _________________ Píše do sněhu, bez použití rukou. |
|
Back to top |
|
|
waxeipahdeth kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
nia zavislost je utek
|
Posted: Mon 7.5.2007 21:58 Post subject: |
|
|
My hrali cecka:) _________________ moci se rozletet..
povznest se nad vsechno a nad vsechny
.. tomu rikam zivot. |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Wed 9.5.2007 11:18 Post subject: |
|
|
a co třeba bybybam?už si přesně nepamatuju jak se to hrálo, ale hráli jsme to furt.. taky jsme často hráli na schovku..Nejvíc jsem se ale vyblbla z bráchou a s legem, měli jsme toho doma hafo (máma dělala v tuzexu) a vždycky jsme si postavili každej barák a auto a hrály jsme na "Kámu" jako kámoš.. a ty panáčkové z toho lega se chodili navštěvovat.. no dotahly jsme to tak daleko, že kámové měli záoceanský parník..ale větší zábava byla hrát doma v předsíni fotbal nebo hokej.. už si nepamatuju kolikrát jsme vyslili dveře, nebo stěnu v obýváku.. byli jsme hrozný parchanti..
Na tábory jsem jezdila snad od 6ti let, a kolikrát i na dva za prázdniny, parkrát jsem byla i jako praktikantka nebo vedoucí.. _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
Suny ..........................
|
Posted: Wed 9.5.2007 11:29 Post subject: |
|
|
No tak já (nečekaně) milovala skákání přes gumu a kupodivu mi to šlo, jednou jsem skočila krčky
Jinak mě ještě bavilo hrát si s legem, ale pořád jsem před každým machrovala, že stavím podle fantazie a ne podle plánků (jestli ono to nebylo spíš tak, že jsem to podle plánků neuměla )
Pak mě bavilo hrát na schovku, pokaždý s bráchou.
A pak s dětma z ulice jsme hráli stopovanou a šim šau šou hodně jsme jezdili na kolech a tak vůbec to bylo fajn
A od 4let jsem měla tašku do školy, protože jsem se hrozně těšila a tak si se mnou brácha musel hrát na školu
Pak samozřejmě honzo vstávej, cukr káva limonáda.
A ve školce jsme hodně hráli chodí pešek okolo nebo nějaký zajíček ve své jamce nebo co _________________
If you want to make God laugh, tell him about your plans.
-Woody Allen- |
|
Back to top |
|
|
Nocturmas _____________
|
Posted: Wed 9.5.2007 12:11 Post subject: |
|
|
_________________ Píše do sněhu, bez použití rukou. |
|
Back to top |
|
|
kecka kytky 6, meta: 7850
|
Posted: Wed 9.5.2007 12:45 Post subject: |
|
|
my jsme hráli obíračku, kluci proti holkám |
|
Back to top |
|
|
Tangerine kytky 5, meta: 6350
|
Posted: Wed 9.5.2007 14:26 Post subject: |
|
|
Lillian wrote: | s holkama takové to tleskání o dlaně, různě překřížené s říkankama, matně si vzpomínám že to bylo "první ženu...cosi..druhou..a zas cosi"=)) |
Měl jsem ženu, neměla mě ráda, měl jsem druhou, měla kamaráda, ...
S kámoškama jsme si až do pátý třídy hrávaly na rodinku - měly jsme několik let stabilní role, že jedna byla maminka a další její děti.
Taky jsme si hrávaly na Carusošou, obchod nebo dětský domov s tyranskou vychovatelkou
A vymýšlely jsme si party - s tajnými hesly, časopisy, zakázanými slovy (třeba se nesmělo říkat "polívka", ale "políva" - tohle mi zůstalo dodnes )... Taky jsme nahrávaly na kazety vlastní rádiové vysílání nebo horory (ty mám ještě někde schovaný) A na chatě jsme tajně chodily na průzkumy opuštěnýho zámku a zakopávali tam poklady pro budoucí generace
S bráchou jsme zase stavěli z kostek a umělých zvířátek zoo, z lega skrýše na bonbóny a měli jsme takovou velikánskou knížku se zvířaty a podle ní jsme hráli "myslím si..." a ten druhý se ptal, jestli má peří, 4 nohy atd. |
|
Back to top |
|
|
|