jé,šlapku jsme hráli taky=)..to většinou ve škole o přestávkách a taky s holkama takové to tleskání o dlaně, různě překřížené s říkankama, matně si vzpomínám že to bylo "první ženu...cosi..druhou..a zas cosi"=))
pak taky to na průlezkách a jeden měl zavřený oči a říkal "zem" nebo po hmatu chytal....ale říkali jsme tomu jinak...
gumu jsme moc neskákali, zato jsme s kamarádkou měli období kdy jsme pořád skákali přes švihadlo=))..
a taky jsme furt lítali po lesích a dělali lesní domečky, a donutila sem bráchu aby mi pomohl vyrobit luk, a taky že jo!!ale napnout ho bylo něco =)) měla jsem taky vyrobené šípy a celkem obstojně jsem střílela
.. a postavili jsme si týpí=))
a ještě si pamatuju, jak jsme s bráchou a segrou hrála na zločince a policajty, všichni tři jsme jezdlili kolem baráku na kole
.. a jeden byl policajt, a nesmelo se jezdit po trávníků, kdo jezdil, toho policajt chytal, brácha dokonce vyrobil falešné peníze, okopčil ty normal na faxu a vystříhal,to bylo něco!
..a taky jsme ta delali semafor apod=))
a pak všechny tyhle bezstarostný hry vystřídalo období, kdy jsem skoro nemluvila, nechodila ven si hrát, jen četla a pořád jsem strašně brečela..ve třetí třídě..ani už moc nevím proč, ale bylo to smutný..
vůbec, jak jsme byli hraví a furt si neco vymýšleli, ted me všechno hned omrzí a nic me nebaví