Že v A. třídě mají pátou nemoc a ve třídě se kterou jsou tento týden po obědě spojení spálu
Že manželovi volali na termín operace (nějak od zimy ho zase pobolívá koleno z práce), že by mohl 30.6. Jako takhle na začátku prázdnin?

Říkala jsem mu, že jestli neumírá, jestli to nechce ještě přesunout na podzim nebo zimu, než sedět doma zrovna v létě

A on že mi pošle číslo, ať se toho doktora ještě zeptám já co on na to, že spolu mluvili anglicky, ale já asi budu rozumět líp když si to řekneme. Jinak by prý měli další termín až tak za 4 měsíce, ale to by vycházelo zrovna na podzim/zimu, což mi přijde lepší, ale samozřejmě je to jeho zdraví. Stejně bych asi jeden týden dovolené (hned na začátku července mám dva) jela k mamce a kdyby teda manžel musel být doma, tak bych možná už zvládla s A. někam zajet sama na pár nocí, ne třeba moc daleko, někam kde mají dětské aktivity a tak. Však už není miminko, nemusím tahat kočárek, plenky, věřím, že by si to užil i bez táty, ale nevím jak bych si to užila já být s ním nonstop

už teď jsem byla hotová z pár dní u mamky a to tam byla s náma (a jedno odpo jsem šla sama ven a přišla v 11).