| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
kika kytky 8, konec

|
|
| Back to top |
|
 |
Byzzy kytky 8, meta: 20650

|
|
| Back to top |
|
 |
Exi kytky 5, meta: 5250

|
Posted: Fri 6.3.2026 10:23 Post subject: |
|
|
Tak nás nakonec vzali  Nebyla jsem včera odpo vyzvedávat, ale manžel přinesl lístek ať zaplatím na oba dva týdny  Ještě teda nejsme přijatí do běžného provozu (2+2 týdny pokaždé v jiné školce), ale tam jsem zapisovala elektronicky hned jak to spustili a osobně tam nemusím, papírové přihlášky se vybírají v naší školce, tak ty už jsem odevzdala. _________________ All my life, I've been searching for something
Something never comes, never leads to nothing
Nothing satisfies but I'm getting close
Closer to the prize at the end of the rope
All night long I dream of the day
When it comes around and it's taken away
Leaves me with the feeling that I feel the most
Feel it come to life when I see your ghost |
|
| Back to top |
|
 |
kika kytky 8, konec

|
|
| Back to top |
|
 |
greenwood seja feliz, menina

|
Posted: Thu 12.3.2026 12:41 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek_________________ "Valeu a pena? Tudo vale a pena se a alma não é pequena" ~ Fernando Pessoa, Mensagem, Mar Português
“It’s dark because you are trying too hard.
Lightly child, lightly. Learn to do everything lightly.
Yes, feel lightly even though you’re feeling deeply.
Just lightly let things happen and lightly cope with them."
|
|
| Back to top |
|
 |
maxmiliana kytky 8, konec

|
|
| Back to top |
|
 |
Effy young & beautiful

|
|
| Back to top |
|
 |
maxmiliana kytky 8, konec

|
|
| Back to top |
|
 |
alishka kytky 7, meta: 12650

|
Posted: Tue 17.3.2026 21:23 Post subject: |
|
|
ze zas vidim opice :/ _________________ Albert Einstein:
Pouze dvě věci jsou nekonečné. Vesmír a lidská hloupost. u té první si tím však nejsem tak jist |
|
| Back to top |
|
 |
Exi kytky 5, meta: 5250

|
Posted: Wed 18.3.2026 15:21 Post subject: |
|
|
Trochu mě rozesmutnilo, že dnes k nám volala recepční od hl. vchodu, že tu je něčí maminka a shání dceru. Jenže řekla jiné jméno (za svobodna) tak jsme nevěděli kdo to má být. Nakonec se teda dohledaly a byla to maminka kolegyně, zrovna nedávno jsme se o tom bavily na obědě (o stárnoucích rodičích všeobecně, ta kolegyně měla loni 50 a mamince je kolem 80), že chodívá sama pryč, když její manžel (tatínek kolegyně) není doma atd. Nemá Alzheimera, ale demenci. Tak kolegyně tatínek dnes usnul a ona mezitím odešla až k nám do práce (asi 3 km) pěšky. Měla kabelku, ale ne doklady ani telefon. Prý jí dávali nedávno do kabelky aspoň cedulku s jménem a tel. číslem, prostě jako dítěti, ale tu si taky nevzala. A ještě si nemohla vzpomenout jak se vlastně její dcera teď jmenuje příjmením i když je vdaná už x let. To je fakt smutné  Jak se vlastně z některých rodičů na stáří stanou zase děti. A to bydlí blízko sebe. Nevím co bych dělala 400 km daleko.
A taky mě trochu rozesmutnilo, že teta prodává barák poté co cca 2 roky zpátky podruhé ovdověla. Pamatuju si jak tam ještě měli i krávy, když jsem tam jezdila jako malá. A jako starší pak na rodinné oslavy v pergole a tak  Kdybych měla touhu bydlet v RD v polích tak bychom ho s manželem mohli koupit  ale škoda té lokality, no. _________________ All my life, I've been searching for something
Something never comes, never leads to nothing
Nothing satisfies but I'm getting close
Closer to the prize at the end of the rope
All night long I dream of the day
When it comes around and it's taken away
Leaves me with the feeling that I feel the most
Feel it come to life when I see your ghost |
|
| Back to top |
|
 |
sarik kytky 4, meta: 4050

|
Posted: Fri 20.3.2026 15:20 Post subject: |
|
|
Umřel Chuck Norris........ |
|
| Back to top |
|
 |
Leni.ce kytky 8, meta: 25650

|
Posted: Fri 20.3.2026 17:17 Post subject: |
|
|
zrovna to jdu napsat  _________________ Než někoho odsoudíš, obuj si jeho boty a přejdi jeho cestu, přejdi jeho minulost, okus jeho slzy, zažij jeho bolest, radost, přejdi roky, kterými prošel on, klopýtni na každém kameni, na kterém klopýtl. Za každým klopýtnutím vstaň a jdi dál tak, jak to udělal on. A až potom můžeš chování druhých soudit a tvrdit, že někoho znáš. Ano, nesuď člověka, dokud se neprojdeš v jeho botách. |
|
| Back to top |
|
 |
|