|
sfera.pravy.net Úspěšný rok 2026 pro všechny! :)
|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Exi kytky 5, meta: 4950

|
Posted: Wed 14.1.2026 11:29 Post subject: |
|
|
Tak nakonec objednáno z Datartu, vycházel tam ještě levněji a za 5 minut potvrzeno, zaplaceno a předáno kurýrovi, tak mi to vyjde skoro na den přímo na narozky  Snad už tam teda chytím tu naši wifi, to je opravdu záhada, jestli to teda bylo tím starým ntb. _________________ All my life, I've been searching for something
Something never comes, never leads to nothing
Nothing satisfies but I'm getting close
Closer to the prize at the end of the rope
All night long I dream of the day
When it comes around and it's taken away
Leaves me with the feeling that I feel the most
Feel it come to life when I see your ghost |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Thu 15.1.2026 22:50 Post subject: |
|
|
Tak bohužel opět problém. WiFi jsem sice chytla, ale co 5 minut vypadává. Ještě jsem neměla čas se v tom víc vrtat, možná na něco přijdu, ale proč  V minulém bytě jsem notebook jednou připojila na WiFi, žádný kabel, žádné složité nastavování a od té doby 4 roky bez problémů jel. Zkusím ještě přes kabel (musím teda dokoupit redukci, protože tenhle typ zrovna konektor na internetový kabel nemá - popravdě jsem ani neuvažovala, že bych ho připojovala kabelem), prý by to mohlo pomoct, jinak fakt už nevím...Moc velký byt? Moc připojených zařízení, takže notebook už nestíhá? Je nový, s Windows 11 takže těmi kanály co je starší typy neumí by to být nemělo. Jak píšu nikde jinde kde jsme bydleli jsem problém neměla. _________________ All my life, I've been searching for something
|
| Back to top |
|
 |
che kytky 6, meta: 10650

|
|
| Back to top |
|
 |
Kačenka &
|
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Fri 16.1.2026 14:46 Post subject: |
|
|
No právě, že všechny ostatní zařízení (telefony, tablet, TV) jedou bez problémů. Kolegyně tam taky měla Vodafone, samozřejmě jiný tarif třeba, ale my bychom měli mít nejvyšší rychlost internetu, byla to tehdy nějaká akce a říkala, že jim normálně jely i notebooky a počítače, její muž doma hrál i nějaké náročné hry tak nechápu, proč moje notebooky jsou problém? Přes víkend ještě vyzkouším se v tom nějak povrtat.
Che - Co pár minut se mi zobrazilo, že wifina je připojená, ale bez internetu. Aspoň tam teda je. Na starém ntb naše domácí wifi nebyla vůbec, prostě jsem ji nenašla. _________________ All my life, I've been searching for something
|
| Back to top |
|
 |
che kytky 6, meta: 10650

|
Posted: Fri 16.1.2026 16:26 Post subject: |
|
|
Připojená a bez internetu zní jako něco nesouvisející s wifi, spíš nastavení nebo připojení routeru nebo něčeho dál po cestě.
Ale je zvláštní jestli to ukazuje jen jedno zařízení, tj. |
|
| Back to top |
|
 |
alishka kytky 7, meta: 12150

|
Posted: Fri 16.1.2026 19:41 Post subject: |
|
|
Hele my treba od Vodafonu odešli, máme 1+1 byt a router byl v pokoji a já v kuchyni na notebooku a už mi wifi každou chvíli padala.
Bylo to děsný. Když jsem volala na podporu, bylo mi řečeno, že ať si notebook připojím kabelem, který si natáhnu přes celý byt, že oni přece nezaručují stabilní připojení wifi po celém bytě.
Nakonec jsme od nich odešli, přesli na optický t-mobile a jsem nejvíc spoko.
Net je rychlejší a hlavně notebook wifi připojí bez problémů...
edit - a ještě mi to taky blblo, protože se síť jak 5Ghz, tak 2,4Ghz v routeru jmenovala stejně a můj notebook podporoval obě a neustále takto mezi nimi přepínal.
Pomohlo v routerovém nastavení sítě pojmenovat různě. Ale stejně to hitparáda nebyla viz výše. _________________ Albert Einstein:
Pouze dvě věci jsou nekonečné. Vesmír a lidská hloupost. u té první si tím však nejsem tak jist |
|
| Back to top |
|
 |
|
 |
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3 ... 138, 139, 140
|
Page 140 of 140
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|