Zrovna jsem uklidila poblitou ložnici, opět

Blil i minulý týden jednou v ložnici a na druhý den hned po večeři, to ohodil celou kuchyň, ale ložnice je samozřejmě horší. Jinak mu nic nebylo a už skoro týden nic tak jsem zrovna dnes odnesla kbelík, který jsem dala předtím pro jistotu k posteli. Teď jak jsem viděla, že to na něj jde (už spal) tak jsem ho okamžitě dala pryč z postele, postavila ho na podlahu ať radši poblije podlahu, ale než jsem dosprintovala pro ten kýbl tak vlezl zpátky do postele a ohodil obojí

Takže dnes spíme na gauči, v ložnici to smrdí, nevěděla jsem co uklízet dřív jestli povlečení a prostěradlo nebo podlahu s kusy kuřete

Jinak mu nic není, žádná viróza, do školky chodí, začínám to přikládat tomu, že manžel mu prostě u večeře strká jídlo do pusy, on by totiž jinak nejedl a pak tady před spaním skáče na gauči a tak. To je teda u nás problém od malička, nevím jestli se už neporadit s doktorkou. Ona teda ví, že byl vždycky nejedlík, hlídala mu i váhu a na 3leté prohlídce už to bylo ok (jakože v tabulkách). Ve školce jí, ale doma prostě ne.