Že si vlastně musím koupit příští týden nový roční kupon, za prvé mi už vyprší a taky samozřejmě než to zdraží, tak nevím, jestli ještě bude na dovolenou. Letos to nějak nevyšlo, moře, oslava nejlepšího kamaráda, u bazénu jsme byli 3x (

), prostě nic. Měla jsem v létě volno 2 týdny, kolegyně 3 a už teď říkala, že si chce vzít v říjnu jak je státní svátek v úterý tak pondělí a středu, hm. To samozřejmě není její problém, jen mě to mrzí, ale pokud už to letos nevyjde a zbudou mi nějaké dny tak doufám, že si to budu moct vybrat i později než na jaře. Musím se zeptat přímo šéfa, ptala jsem se jen kolegů a někdo říkal, že do března, někdo že neomezeně, já bych si to radši nechala na léto, na hory nejezdíme a zimní ani jarní dovolené mě zas tak neberou, čím jsem starší tím víc mi vadí počasí (myslím dokud je chladno, déšť a tma) i když ani tohle léto žádná výhra nebyla
Tedy tím dovolenou myslím jako víc dní v kuse někde mimo Prahu s přespáním, ne dovolenou co si beru když vím, že budu půl dne u kadeřnice nebo něco takového.
Ještě teda máme jet s prací na jednu noc na zámek, naštěstí to vychází na dny kdy má manžel volno z práce, ale to se zas bojím, aby mu zrovna nedali povinný přesčas

A dovolenou (jako aby byla jistota, že může zůstat přes noc s malým) si na to vlastně vzít nemůže, protože to nejsou dny kdy chodí do práce, to je fakt na hlavu.