|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Koogi can't ask why about love
|
Posted: Fri 4.5.2007 10:35 Post subject: |
|
|
Lothórien wrote: | Uprimne receno, kdybychom se ted nestehovali, myslim, ze by to bylo takhle uz dlouhodobe neudrzitelne. Neumim si predstavit, ze bych studovala jeste dalsi 2 roky a bylo to porad stejne jako ted. Ono videt se o vikendu...to je jeste relativne dost...ale kdyz si k tomu clovek pripocte vsechny svatky, narozeniny, vanoce, okamziky kdy potrebuje podporu a ten druhy tam neni... |
no právě... (já vím, zase můj zoufalý výkřik do tmy)_________________ Look in the mirror and ask your soul if you're alright. Put out the glitter that your soul hides behind.
♥ |
|
Back to top |
|
|
Infinita.tristeza kytky 3, meta: 1550
|
Posted: Fri 4.5.2007 11:04 Post subject: |
|
|
Holky, taky řeším problém s bydlením, ale už jsem se smířila s tím, že odejdu z Prahy do malýho města. Nemyslím si, že Praha je něco víc a všichni ostatní jsou vidláci. Jo, ten můj se bojí toho, že třeba za několik let zjistím, že se mi v malým městě nelíbí, že jsem zvyklá na ruch a odejdu, ale já přece dopředu nemůžu vědět, jestli se mi tam bude líbit nebo ne, ale v momentálním rozpoložení mi nevadí, že odejdu z hlavního města kde bydlím 22 let.
Spíš mě trápí to, že bychom bydleli v baráku, který teď staví a který bude jeho. Jo, říká, že bude náš, ale není to pravda, bude to jeho majetek.. Chtěla bych tam aspoň pomáhat a finančně přispívat, jenže co kdybychom se náhodou rozešli, tak by to byly peníze vyhozený do vzduchu.
Hodně mi vadí, že budu tak daleko od rodičů, chci se o ně postarat, až mě budou ve stáří potřebovat.
No a v neposlední řadě se obávám toho, jakou tam dostanu práci.. I když teda je pravda, že můj kamarád co pracuje v Kolíně vydělává o 2 tisíce víc jak já v Praze a to nemám žádnou podřadnou práci.
Co se týče změn v dlouhodobých vztazích, tak jsem nezažila dlouhodobý vztah od 15ti a mám na to takový názor, že člověk by měl poznat více partnerů, jinak ho dříve či později začne hlodat myšlenka, že si nic neužil, nic nezkusil a neznám nikoho, komu by to takhle bez nevěry vydrželo, ale nikomu to neberu. _________________ Milovat a udržet je nejlepší; milovat a ztratit je druhá nejlepší možnost. |
|
Back to top |
|
|
Dellores kytky 6, meta: 8250
|
Posted: Fri 4.5.2007 13:59 Post subject: |
|
|
Exi - připomínáš mi mě, když jsem byla ještě mladší. Pořád jsem odsud chtěla vypadnout do velkoměsta nebo nejlépe do zahraničí. Ale postupem časo mě to nějak pustilo.
Teď už vím, že by třeba v Praze bydlet něchtěla, je to tam na mě moc velké, hodně lidí a vůbec .... . Prostě když tam občas přijedu za tetou, tak se tam necítím dobře . Ale zase závidím, že tam máte více pracovních možností a zábavy. To mi tady chybí. Já bydlím kousek od OV, takže kdykoliv si tam zajedu. To není problém, když chci do velkoměsta . Jinak bydlím v malém městě a jsem tu naprosto spokojená, nechtěla bych se stěhovat ani do vedlejšího města, byť je to kousíček . Jsem tady prostě zvyklá a dokonce bych chtěla zůstat i v té části kde bydlím. Přítel bydlí v takové vesničce co je vedle našeho města a to já si vždycky říkala, že na vesnici jsou vidláci . Když jsem začala chodit s přítelem, tak jsem zjistila, že to není vůbec pravda. Moc ráda bych si tam taký nějaký baráček postavila a žila tam. Závidím všem co bydlí v rodinném baráku a v létě jsem u přítele vařená pečená . Je mi tam lépe než u nás ve městě, kde nemáme ani blbý balkón Bohužel na to abychom si postavili barák s přítelem nemáme. Takže momentálně hledáme byt u nás ve městě, ale ten musí mít aspoň ten balkón .
Last edited by Dellores on Fri 4.5.2007 14:07; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Nells kytky 4, meta: 2350
|
Posted: Fri 4.5.2007 14:05 Post subject: |
|
|
Exi - souhlasim s tebou co se naseho mesta tyce. A je mi lito, ze to tvuj pritel nevidi stejne. Ale na druhou stranu chapu, ze tu ma praci (asi dobrou?) a kamose... Ale jako pro me zustat tady by byla asi sebevrazda. Neni to tu spatne, ale to rikam ja, co jezdim domu jen na vikendy, ze... Jako travit tu cely zivot, vydelavat si za kasou nebo v Austinu (popr. jine fabrice) na tydenni dovolenou na Senci, to by me asi kleplo.
S tou Prahou... Driv jsem tam taky strasne chtela, vlastne jeste tento rok. Jako jo, jsou tam super moznosti - prace, zabava... Ale neumim si predstavit, ze bych tam prisla SAMA. Bylo by mi hrozne... s pritelem mozna jo, ale taky me desi to, ze tam proste nebudem nikoho znat (mozna nake lidi z prace)... tak uz premyslim spise o jinem meste... no, to jsou jen takove uvahy |
|
Back to top |
|
|
Nocturmas _____________
|
Posted: Fri 4.5.2007 15:22 Post subject: |
|
|
Infinita.tristeza wrote: | Co se týče změn v dlouhodobých vztazích, tak jsem nezažila dlouhodobý vztah od 15ti a mám na to takový názor, že člověk by měl poznat více partnerů, jinak ho dříve či později začne hlodat myšlenka, že si nic neužil, nic nezkusil a neznám nikoho, komu by to takhle bez nevěry vydrželo, ale nikomu to neberu. |
Tohle spiše prameni z nerozhodnosti, pokud člověk vi co chce tak se nema duvod roczhazet... pripomina mi to lidi co neustale špekulujou nad tím, kde by se mohli mit lepe za vynalozeni co nejmensiho usili... nakonec stejne zjisti, že je to vsude uplne stejne a stále bude, dokud nezmeni sami svuj pristup a uvedomi si že je chyba v nich samych..._________________ Píše do sněhu, bez použití rukou. |
|
Back to top |
|
|
waxeipahdeth kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
|
Page 8 of 8
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|