|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
Posted: Sun 13.10.2024 20:33 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane. |
|
Back to top |
|
|
Exi kytky 5, meta: 4350
|
Posted: Sun 13.10.2024 20:54 Post subject: |
|
|
Theres, ale jo, manžel má právě že jasný rozpis. dokonce je 2 (pro ostatní pracovní) dny v týdnu doma úplně (pokud nemá ty přesčasy), což je určitě luxus, který každý nemá, ale když je v práci tak má přesně dané směny a nemůže ani ráno vodit ani odpoledne vyzvedávat. Takže já vlastně řeším vyzvedávání jen 3 dny v týdnu. A asi jsem neměla být upřímná, ale všude to byl nakonec problém, proč mě nevzali (neříkala jsem hned, že mám dítě ve školce jen jsem se zeptala na pracovní dobu a uvedla své možnosti a i když jsem zdůrazňovala, že 2 dny je mi to jedno a můžu končit kdykoli tak stejně to byl problém. Ale už radši nebudu říkat nic a uvidím. Kdyby to byla práce s dobrým platem a dostupností tak to prostě odkývu a pokud se tam bude končit později než zavírá školka tak holt najdu někoho na vyzvedávání. Už jsem si s pár lidma psala, co by měli zájem, ale ještě jsem ani neřešila finanční stránku nebo jak konkrétně to bude, jestli ho vezmou až k nám domů nebo někde počkají (ale už bude brzo zima), třeba půjde jen o půlhodinu max hodinu. Jako manžel mi říkal, ať se vůbec o svých časových omezeních nezmiňuju, hlavně když mě někam vezmou, ale tak asi taky blbost nechat se přijmout někam kde se končí v 6 nebo později a pak říct, že vlastně nemůžu Ale těch 5 je asi skoro všude.
A ty přesčasy jsme taky doteď řešili, že jsem zůstala doma úplně, ale na mé brigádě už to ví, že se to sem tam může stát, ale ve zkušebce na plném úvazku asi těžko 2 dny předem řeknu, že nepřijdu, to člověk ani ještě nemá dovolenou, proto řeším tu školku, že by do Vánoc chodil víc, ať nemusím být doma úplně. _________________ All my life, I've been searching for something
Something never comes, never leads to nothing
Nothing satisfies but I'm getting close
Closer to the prize at the end of the rope
All night long I dream of the day
When it comes around and it's taken away
Leaves me with the feeling that I feel the most
Feel it come to life when I see your ghost |
|
Back to top |
|
|
Effy young & beautiful
|
|
Back to top |
|
|
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
Posted: Mon 14.10.2024 7:56 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane. |
|
Back to top |
|
|
maxmiliana kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
Exi kytky 5, meta: 4350
|
Posted: Mon 14.10.2024 17:19 Post subject: |
|
|
Přesčasy manžela moc ovlivnit nejde, to je buď anebo. V úterý mu může přijít SMS, že ve čtvrtek mají povinný a ve středu přijde SMS, že nakonec není nebo jen dobrovolný. To samé mu třeba v úterý odpoledne pošlou SMS, že ve středu si můžou vzít volno, ale to je za 5 minut plné (nahlašujou si to přes aplikaci) a manžel vždy nadává, že třeba spal po noční a neměl šanci si to přečíst včas. Takže i já pak mám problém se zařídit.
A abych měla HO a flexibilní dobu to bych asi musela kompletně změnit obor. Ale kam mě zas bez zkušeností vůbec pozvou na pohovor, že. Třeba ta recepční, co dělám teď mě baví, ale to samozřejmě na HO není. Pak mám zkušenost třeba ze zákaznického servisu, před Adámkem jsem to teda dělala přímo na prodejně, což už vůbec není možné, ale samozřejmě je hodně těch customer service z kanceláří v korporátech, ale zatím kde jsem byla na pohovoru tak stejně měli nějaké víceméně pevné časy nebo se o HO zmínili spíš jen jako taková doplňková možnost po zaučení (což samozřejmě chápu) a pro ty kdo mají dobré výsledky. Takže k tomu bych se dostala třeba až za x měsíců.
Pracovní dobu do 16 hodin to fakt jen nějaký půlúvazek a těch není moc.
A mám to jak Theres, nějaké vyzvedávání cizím člověkem je mentální zátěž. Samozřejmě lepší než nic, ale taky se může stát, že ti to ten člověk na poslední chvíli zruší z vlastních osobních nebo zdravotních důvodů. _________________ All my life, I've been searching for something
Something never comes, never leads to nothing
Nothing satisfies but I'm getting close
Closer to the prize at the end of the rope
All night long I dream of the day
When it comes around and it's taken away
Leaves me with the feeling that I feel the most
Feel it come to life when I see your ghost |
|
Back to top |
|
|
Mykéna kytky 7, meta: 14650
|
Posted: Tue 15.10.2024 13:37 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Za práva holubů. |
|
Back to top |
|
|
Mykéna kytky 7, meta: 14650
|
Posted: Tue 22.10.2024 16:06 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Za práva holubů. |
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________
|
Posted: Tue 22.10.2024 16:31 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri 25.10.2024 8:42 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
greenwood seja feliz, menina
|
Posted: Fri 25.10.2024 21:55 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ "Valeu a pena? Tudo vale a pena se a alma não é pequena" ~ Fernando Pessoa, Mensagem, Mar Português
“It’s dark because you are trying too hard.
Lightly child, lightly. Learn to do everything lightly.
Yes, feel lightly even though you’re feeling deeply.
Just lightly let things happen and lightly cope with them."
|
|
Back to top |
|
|
Hyenečka kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 28.10.2024 11:26 Post subject: |
|
|
|
Back to top |
|
|
Laura kytky 7, meta: 13650
|
Posted: Fri 8.11.2024 12:04 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ The only way out is through
Advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn't |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat 9.11.2024 9:36 Post subject: |
|
|
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Hry |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3 ... , 596, 597, 598 Next
|
Page 597 of 598
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|