První rok s naším skvělým, usměvavým a pohodovým dítětem

Má se čile k světu, už byl i u moře za alžírskou rodinou a je prostě zlatý, takových dětí bych zvládla i víc

a dokonce mi i to miminko chybí a občas přemýšlím, že bych do toho ještě šla, ale máme malý byt a ještě k tomu v nájmu a tak celkově musím na rodičáku obracet každou korunu, na což jsem si už odvykla

takže pokud se něco zásadního nezmění tak asi nic.
Půl roku od sebe umřeli děda, který ho už vidět nestihl i babička u které jsme byli jednou, pak chodila na biologickou léčbu s nádorem a nesměla se stýkat s malými dětmi a asi jí ve výsledku spíš uškodila, jiný lékař jí i radil, že už by to nechal tak, ale nakonec to zkusili. A tak celkově už ani neměla vůli, což mě mrzí, myslím, že pár let by se ještě s Adámkem mohla vidět, ale asi už ani to pravnouče nestačilo

Je mi líto, že už neuvidí jak roste a že moje *dětství* je tím definitivně pryč. Pořád si ještě říkám zavolám babičce a pak si uvědomím, že vlastně nezavolám
Takže mamka zůstala úplně sama a stěhuje se do jejich bytu, aspoň to bude mít blízko do práce. Potají jsem si na něho myslela já, ale manžel by asi stejně z Prahy nechtěl tak se to vyřešilo.
Trochu mě trápí, že tu s malým nemáme moc přátel, ale jednu super kamarádku jsem nakonec našla, je to žena mého dobrého kamaráda takže před lety jsem s ním každý měsíc kalila a teď chodím s jeho ženou s kočárkama (mají holčičku)
Do příštího roku nevím. Kvůli financím bych i zkusila nějaký kratší úvazek, zítra mám videopohovor ve firmě kamaráda, ale to fakt jen proto, že mě skoro přemlouval ať to zkusím, stejně to asi neklapne, protože tu nemáme nikoho na hlídání.
Jinak si do nového roku přeju zase hlavně zdraví pro všechny, ať je Adámek pořád tak happy, ať si užijeme další hezké procházky a výlety a najdeme ještě nějaké další kamarády a z těch dalších věcí ať už nerostou zálohy na energie, od ledna budeme platit dalších 800 navíc

ať nemáme za prezidenta Babiše

a ať Putin táhne do prdele.