View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
smouki no fear
|
Posted: Sun 29.4.2007 14:17 Post subject: |
|
|
ted jsem doma objevila ze mam od GS tuzku na oci..ale je docela dobra |
|
Back to top |
|
|
Dellores kytky 6, meta: 8250
|
Posted: Sun 29.4.2007 21:34 Post subject: |
|
|
Věci od S-he mi přijdou na nic. Ale třeba laky na nehty od GS jsou fakt dobré, ale jak které, třeba průhledný nevydrží nic . |
|
Back to top |
|
|
Guest
|
Posted: Mon 30.4.2007 14:27 Post subject: |
|
|
parkrat jsem si pujcovala od segry pudrove ocni stiny S-he a byla jsem s nimi spokojena - na mych ocich vydrzely podivuhodne dlouho, dobre se nanasely - davam jednicku... |
|
Back to top |
|
|
Nikolaos Agent Provocateur
|
Posted: Thu 7.6.2007 7:21 Post subject: |
|
|
Gabrielu Salvette pár výrobkov mám a celkom ok. Od SH-E nemám nič _________________ Vykašli se na to zlato, Ty nemůžeš za to, že mi je, tak jak mi je, nejsi to Ty, je to jen chemie. |
|
Back to top |
|
|
Nikolaos Agent Provocateur
|
Posted: Thu 7.6.2007 7:23 Post subject: |
|
|
terrynka wrote: | Ale pouzivam i levne veci, treba bych si zase nekoupila rasenku za 800, na neco jsem skrt |
sestra si kúpila Lancolme za 1000sk a bola sklamaná bola horšia ako nejaká z Avonu , úplne obyč._________________ Vykašli se na to zlato, Ty nemůžeš za to, že mi je, tak jak mi je, nejsi to Ty, je to jen chemie. |
|
Back to top |
|
|
Lolly kytky 1, meta: 300
|
Posted: Sat 23.10.2010 22:42 Post subject: |
|
|
Od S-he používám hlavně laky, ty jsou výborný a líbí se mi i barvy, které ostatní značky nedělají. Pak jsem taky kdysi měla tužku na oči, obyč černou, a s tou jsem byla taky hodně spokojená, takže se k ní asi vrátím.
Momentálně mám tužku na oči právě od GS a není špatná, ale S-he mi přišla maličko lepší. Co se týče GS, tak jsem kdysi dostala akorát oční stíny a ty byly děsný, vůbec nemalovaly. Minulý týden jsem téhle značce dala ještě šanci ohledně laku na nehty a musím říct, že jsem zatím spokojená. Trvanlivost je na tuhle značku a cenu dobrá... _________________ "You're just a memory of a love
That used to be
You're just a memory of a love
That used to mean so much to me ..." |
|
Back to top |
|
|
Ivanka Quo vadis?
|
Posted: Sun 24.10.2010 10:15 Post subject: |
|
|
Ad laky: mně se taky líbí jejich barvičky i trvanlivost na nehtech. Bohužel docela rychle ty laky v lahvičce tvrdnou, takže po 3-4 lakováních už se ten lak dost blbě nanáší a nepomáhá moc ani ředění :-/ _________________ „Můžeš mě odkopávat, křičet na mě a stejně je mi jasné, že ti chybím.“ |
|
Back to top |
|
|
spanish.eyes vi, ale nedba
|
Posted: Sun 24.10.2010 10:19 Post subject: |
|
|
ja muzu gabriellu doporucit! za tech 45 korun je to skvely lak a navic maji jeden nyny cerveny odstin, ktery jsem nikde jinde nevidela _________________ She's a rainbow and she loves the peaceful life
A change of heart comes slow..
*
Je třeba žít, je třeba milovat, je třeba tvořit
(JK) |
|
Back to top |
|
|
amorcillo ...Impossible is nothing...
|
Posted: Sun 24.10.2010 10:48 Post subject: |
|
|
GS má výborný průhledný podkladový zpevňující lak _________________
Nejkrásnější vzpomínky jsou ty, při kterých zjistíš, že se usmíváš...
|
|
Back to top |
|
|
Lolly kytky 1, meta: 300
|
Posted: Sun 24.10.2010 11:43 Post subject: |
|
|
Ten lak, co jsem si teď od GS koupila, je právě taky se zpevňovačem, protože se mi poslední dobou dost třepí nehty, tak uvidíme, jak moc to pomůže. Co se týče trvanlivosti na nehtech, tak jsem zatím moc spokojená. Ještě čtvrtý den po nalakování se neodlupuje, vypadá na nehtech pořád dobře ! _________________ "You're just a memory of a love
That used to be
You're just a memory of a love
That used to mean so much to me ..." |
|
Back to top |
|
|
|